Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Ziua Femeii este în fiecare zi! 7 bijuterii pe care să le porți oricând cu mândrie

Redactor Andreea Baluteanu

Avem un deziderat: să facem în așa fel încât să transformăm primele zile din martie într-o sărbătoare perpetuă. Ziua Femeii să se cinstească nu numai pe 1 sau pe 8 martie, ci în fiecare filă din calendar. Onorează feminitatea, grația și unicitatea ta în fiecare zi. Cum? Cu ajutorul unor bijuterii superbe pe care să le etalezi cu mândrie mereu.

Noi îți spunem ce ne-a fermecat în rândurile de mai jos! Trecem în revistă frumusețea, în cea mai pură formă a sa: podoabe din materiale nobile, cu pietre prețioase strălucitoare și pline de emoții, cu forme ce aduc a desăvârșire și potriveală perfectă cu femeia contemporană. Iată la ce ne-am gândit!

Ziua Femeii e azi și mereu: ce porți ca să te sărbătorești acum

Desigur că e minunat ca de 1 și 8 martie să fii slăvită precum o floare, dar secretul fericirii perpetue e să prelungești aceste sentimente în fiecare zi. Chiar dacă nu vom pretinde niciodată să ne „lovim” zilnic de munți de cadouri în drumul nostru prin viață, te poți îmbăia în bucurie desăvârșită pur și simplu alegând să porți bijuteriile pline de semnificație de mai jos oricând și oriunde, dar nu oricum, ci cu mândrie. Iată la ce ne-am gândit!

bijuterii

Ca întotdeauna când vrem să etalăm nu doar talentul unor bijutieri, dar și un crâmpei din sufletul nostru, ne plimbăm pe aleea magică, bătută cu pietre prețioase și cu metale nobile, de la Accent Bijuterii. Iată pe ce am pus ochii de Ziua Femeii ce se cere sărbătorită mereu!

Vrei un set care să scânteieze ispititor alături de rochii de basm, de costume pline de putere și de outfituri doldora de rafinament? Noi avem cea mai bună recomandare: Setul din argint cu topaz bleu de la Accent Bijuterii. Despre albastru știm deja că este culoarea anului 2020, conform Institutului Pantone, iar bogăția detaliilor transformă aceste piese în favorite ale modei. Placat cu rutheniu, aur alb și galben de 14 karate, ornamentat cu pietre de topaz bleu fațetate și cu zirconia, setul este o victorie a stilului și a creativității. Noi suntem cucerite nu numai de Ziua femeii, dar și în tot restul anului.

set cu topaz

Rămânem în spațiul serafic al bleului și îți recomandăm un set care va nuanța toată grația și caracterul sofisticat al unei femei. Formele sunt mai simple de această dată, iar întrepătrunderea dintre albastrul serafic al pietrei de topaz bleu și dulceața cromatică a argintului placat cu aur roz de 14 karate este pur și simplu superbă. Setul e alcătuit din pandantiv cu lanț și inel și se va preta de minune acelor ținute romantice cu iz de primăvară. Nu uita că în 2020 se poartă volanele, detalii perfecte pentru a acompania aceste bijuterii.

pandantiv cu lanț și inel

Ne place atât de mult asocierea dintre argint și topaz bleu încât nici prin cap nu ne trece să o limităm doar la câteva podoabe în 2020. Ce am remarcat? Forma feminină a pietrelor de topaz bleu, grațioasă și diafană precum personalitatea ta de primăvară. La rang înalt vom aduce și asocierile cromatice de bleu și roz, desăvârșite, ce se vor reflecta atât de frumos în outfiturile sezonului. Ne imaginăm acest set din argint placat cu rutheniu și aur roz de 14 karate, ornamentat cu pietre de zirconia și topaz bleu, alături de o fustă midi albă și de o cămașă cu print. Balerinii cu fundă sunt completarea perfectă!

Să nu crezi că am uitat de dragostea noastră pentru culoare! Accent Bijuterii creează cu măiestrie piese în toate nuanțele fanteziste ale spectrului cromatic, într-o ploaie feerică de nuanțe care culminează cu Setul din argint cu pietre de cuarț mistic. Fiind vorba despre o alegere atât de încărcată de semnificaţii, să fii sigură că te vei simți plină de vibrații pozitive și de energii scânteietoare, gata să te reanime în zilele mohorâte de primăvară. Setul e placat cu aur galben de 14 karate, perfect asortat cu cuarțul mistic multicolor și cu nelipsita zirconia. Ai la dispoziție cercei și inel, pentru ținute colorate care nu pot fi nicidecum trecute cu vederea.

Ne scăldăm tot în culoare, că doar nu degeaba s-a încheiat anotimpul albeții nesfârșite (sau al griului tern, lipsit de zăpadă), și a început sprintena demonstrație a pomilor în floare și a ierbii proaspete. Setul din argint cu turmaline multicolore e practic o fiesta în miniatură, un spectacol al bucuriei. De această dată, Accent îți pune la dispoziție cu generozitate colier de lungime de 49 de cm, brățară și cercei, toate nemăsurat de frumoase. Poartă cu un costum imaculat sau cu combinația ta preferată de blugi și t-shirt, ca să scoți în evidență această paletă splendidă de culori.

Ți-am spus că Pantone a decretat nuanța sezonului ca fiind Classic Blue? Da, știm, ne repetăm, dar doar fiindcă suntem îndrăgostite, pur și simplu, de această culoare. De data aceasta, te îmbiem cu un set din argint cu tanzanit, strălucind plin de pace, de armonie și de iubire dezinteresată la gâtul, pe degetele și la încheietura ta. Setul este compus din colier, brățară și cercei din argint, cu pietre nefațetate, pline de dezinvoltură. Trebuie neapărat combinat cu jeans, care îi reflectă atât de frumos culoarea, și cu un pulover dulce precum o mângâiere.

Pastelat, dulce, diafan: setul de mai jos reprezintă practic una dintre cele mai frumoase întrupări ale farmecului primăverii. Conceput din argint și ornamentat cu pietre de morganit fațetate, setul include o brățară de 19,5 cm și un colier superb de 45 de cm. Asortează la acele ținute elegante de birou, care au nevoie de o amprentă de feminitate, dar și la outfiturile de primăvară, extrem de romantice. Atât un deux-pieces rafinat, dar și o rochie cu buline sau cu volane se vor simți magnific în compania setului marca Accent. 

bratara

Etalează-ți feminitatea, eleganța și rafinamentul nu numai de 8 martie, dar și în fiecare zi a anului. Cinstește tot ceea ce te face specială, unică, iubită, TU, cu seturile de la Accent Bijuterii. Vei fi asortată impecabil, vei deborda de energii pozitive și, ce e mai important, te vei simți zeiță în fiecare zi!

Surse foto: Accent

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta