Cum ai grijă de pielea ta din primele momente ale zilei

Cum ai grijă de pielea ta din primele momente ale zilei

Redactor Andreea Baluteanu

Să recunoaștem: la primele ore ale zilei, când în mintea noastră abundă imaginea cafelei aburinde, numai la îngrijirea pielii nu ne stă gândul. Dar ține cont că așa cum tu te trezești uneori obosită, înfometată sau prost-dispusă, și pielea ta e însetată după hidratare și dornică de un strop de atenție.

Așadar, schimbă modul în care îți începi ziua și ziua ta se va schimba. Un simplu gest, în aparență banal, cum e acela de a avea grijă de pielea ta de la prima oră, îți poate asigura o zi cât mai liniștită și mai senină. Pentru că atunci când te simți bine în pielea ta nimic nu îți va sta în cale!

Experiențe fresh cu Dove: ritualul perfect cu care să îți începi ziua

Departe de noi gândul de a-ți interzice accesul la cafea – nici noi nu am putea rezista fără ea -, dar poate că diminețile petrecute dând scroll pe Facebook și Instagram cât te pregătești pentru muncă nu constituie cea mai bună formulă de început de zi.

femeie aflata in baie langa cada care trage perdelele si se uita afara

Ce am alege noi, în schimb? Un duș revitalizant și proaspăt în compania gelurilor de duș de la Dove. Gama Experiențe fresh este potrivită pentru the early morning, adică acele momente când amintirea ultimelor vise încă îți mai dă târcoale, când somnul încă se mai agață de pleoape, iar ziua e nouă și plină de perspective.

Sari în duș, conștientă fiindcă că Dove îți aduce tot ce îți trebuie. Hidratarea a fost tot timpul punctul forte al brandului, dar acum a devenit și mai importantă. Produsele Dove sunt îmbogățite cu un serum triplu hidratant, astfel că pielea se simte și este moale și catifelată de cum ieși din duș, acea ocazie în care, de obicei, lăsa senzația supărătoare că „se strânge”.

Totodată, noile geluri de duș Dove conving pentru că nu conțin sulfați SLES, periculoși pentru piele, investind în schimb într-o formulă biodegradabilă și în ambalaje 100% reciclabile, ce respectă principiile de sustenabilitate.

Dar nu mai pierdem vremea și îți povestim în rândurile de mai jos despre gama de geluri de duș cu care ne place să ne începem ziua!

Ai nevoie de energie?

Știi că te așteaptă o zi grea, pe care ai de gând să o începi în forță? Atunci dă o șansă gelului de duș Dove Refreshing Cucumber & Green Tea să te ajute să faci față oricărei provocări. Te farmecă cu parfumul proaspăt cu note yummy de castravete și ceai verde, dar e mult mai mult decât un răsfăț olfactiv.

Nu ne mai săturăm să vorbim despre capacitatea Dove de hidratare pentru că e atât de îmbietoare. Gelul de duș este revigorant, dar totodată hrănitor și hidratant, îngrijind pielea în profunzime grație combinației de agenți delicați de curățare cu nutrienți proprii dermului.

Totodată, produsul creează o spumă bogată și catifelată și se remarcă printr-o textură ușoară care va transforma dușul într-o experiență unică. Nu e așa că acum tânjești să îți începi ziua având grijă de pielea ta?

Cauți o revigorare plină de… calmitate?

Da, vrei să te trezești, numai că preferi să o iei încet, să parcurgi fiecare pas al dimineții într-un mod conștient, îmbăindu-te în liniște? Nu, dorințele tale nu sunt contrare, căci se poate să ai parte și de energie, și de calm, cu gelul de duș Dove Hydrating Care Aloe Vera & Birch Water.

Mai pe românește, este vorba despre extractele de Aloe Vera și sevă de mesteacăn, minunate pentru calmarea minții, a sufletului și a pielii. Această combinație îți oferă puterea de a te achita de orice responsabilități, dar și armonia pe care o dorim la începutul fiecărei zile.

Gelul de duș hidratează în profunzime, propunând o formulă blândă și delicată care are grijă cu responsabilitate de pielea ta. Agenții de hidratare care se regăsesc în mod natural în piele își vor face treaba cu brio, în timp ce senzația fresh de care te bucuri după duș e inegalabilă.

Tânjești după răsfăț și feminitate?

Micile plăceri ale vieții intensifică bucuria de a trăi, iar tu vrei să le experimentezi de la prima oră. Ești genul care adoră să petreacă timp în singurătate, înțelege importanța ritualurilor și e adeptă a slow living.

Ce te sfătuim? Începe-ți ziua cu un ceai, nu cu o cafea, fă câteva întinderi pe saltea sau chiar câteva minute de Yoga și apoi lasă spuma catifelată a gelului de duș Dove Renewing Peony & Rose Oil să îți inunde sufletul de bucurie.

Vei îndrăgi parfumul senzorial, floral, cu note de bujor, în timp ce uleiul de trandafir îți va catifela și hidrata în profunzime pielea. E clar că produsul îți va demonstra că înțelege, la fel ca tine, micile plăceri ale vieții. Spunea cineva ceva despre compatibilitate perfectă?

Agenții de hidratare proprii pielii sunt tot acolo, formula de curățare e delicată și blândă, iar capacitatea de nutriție e ridicată. În urma ta, baia va mirosi senzual a flori, așa că gelul tău de duș preferat își va asuma și menirea să facă pe toată lumea fericită și să împrăștie bucurie, la fel ca tine.

Așa cum îți începi ziua o vei și trăi: suntem convinse de acest crez și tocmai de aceea îți recomandăm să dai startul având grijă de pielea ta (și de sufletul tău) cu gama de geluri de duș de la Dove!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.