Cum alegem deodorantul potrivit după epilare

Cum alegem deodorantul potrivit după epilare

Redactor Andreea Baluteanu

Un deodorant trebuie să mă protejeze de transpirație și mirosuri neplăcute: iată afirmația pe care o vor îmbrățișa multe femei ce percep acest produs ca fiind unul de bază, aparținând rutinei de îngrijire basic. Ce rost are să cauți ceva mai mult când deja ai găsit un articol care să îți satisfacă nevoile fundamentale?

Și… totuși… atunci când te epilezi intervine primul moment în care sesizezi că pielea ta are nevoie de mai mult decât protecție antiperspirantă. Iritată după îndepărtarea părului, pielea necesită acum hidratare și îngrijire, ceea ce te va determina în scurt timp să îți schimbi punctul de vedere cu privire la „banalul” deodorant.

Ce produs să alegi după epilare? În mod ideal, cel pe care îl folosești în fiecare zi, căci ar trebui să fie deja prevăzut cu atribute de calmare și de îngrijire. Iată care sunt criteriile noastre!

Trei aspecte de luat în vedere când alegi deodorantul potrivit după epilare

Mai sensibilă și mai delicată, pielea se resimte imediat după epilare. Îndepărtarea părului, prin orice metode, presupune și o exfoliere superficială, așa că să nu te mire dacă vei simți că pielea te ustură sau te confrunți cu o senzație de arsură atunci când te dai cu deodorant după epilare. Iată care sunt criteriile musai de bifat pentru a evita această situație!

vizual pentru deodorante Dove

Îngrijirea pielii. Să punem punctul pe „i”: e greșit în general să consideri că un deodorant trebuie să se achite numai de misiunea sa antiperspirantă. Până la urmă, și pielea subrațului are nevoie de îngrijire și nu numai după epilare, așa că investește într-un produs cu ingrediente hidratante.

Fără alcool. Știm că alcoolul irită, și nu oricum, ci pe propria piele, în urma senzației usturătoare cu care ne-am confruntat în special după epilare. Vom fi cum nu se poate mai bucuroase în această situație să optăm pentru un produs fără alcool; noi ți-l recomandăm pe cel mai bun în rândurile de mai jos. 

Formule eficiente. Să fim oneste: chiar dacă ne dorim ca îngrijirea pielii să se situeze la cele mai înalte cote, vom avea nevoie în continuare ca deodorantul nostru să fie, ei bine… eficient. Așa că protecția contra transpirației tot trebuie să fie una de top, inclusiv după epilare.

Deodorantele Dove, secretul pielii catifelate și fericite chiar și după epilare

Dove știe tot ce aștepți de la deodorantul tău și e gata să îți transforme în realitate și visele pe care nici măcar nu le-ai conștientizat. Astfel, noile deodorante Dove combină 3 tipuri diferite de agenţi de hidratare pentru a asigura îngrijirea pielii delicate a subraţului și ulei de îngrijire 100% natural care ajută la reducerea senzaţiei de iritație după epilare, asigurând totodată și 48h de protecţie împotriva transpiraţiei și mirosurilor neplăcute.

deo dove dupa epilare

Mai departe, ne place mult că acest brand și-a luat un angajament serios față de mediu. Dacă există un atu major al diversității produselor prezente azi pe piață, acela e că putem investi în articole care rezonează nu numai cu nevoile, dar și cu crezurile și valorile noastre. Nu mai cumpărăm numai pentru că trebuie, cumpărăm pentru că susținem și credem.

Astfel, politicile de sustenabilitate ale Dove sunt mai mult decât convingătoare. Ambalajele sunt produse în urma utilizării energiei regenerabile, cu minimum 25% aluminiu reciclat, și nu orice fel de material, ci cel care nu prezintă restricții în reciclare (aluminiu ce poate fi reciclat la infinit).

De asemenea, folosește liniștită deodorantul tău, nu a fost niciodată testat pe animale. Toate produsele Dove conțin eticheta Peta Cruelty-free, un motiv major de achiziție.

Ce am mai remarcat? Că folosind Dove ne simțim mai bine în pielea noastră. Vei râde poate și vei întreba cum poate oferi un asemenea dar un deodorant, iar noi îți vom spune că atunci când te simți protejată și îngrijită ești mai liberă, dornică să te exprimi după pofta inimii și să trăiești din plin. Dacă nu ne crezi, imaginează-ți „reversul medaliei”: ai uitat să folosești deodorant sau ai apelat la un produs ineficace, așa că te-ai umezit la subraț, simți că miroși și bluza ta favorită s-a pătat. Cum ai putea fi liberă și fericită în aceste circumstanțe?

Acum, că ți-am arătat de ce prețuim Dove, îți recomandăm mai jos câteva dintre deodorantele noastre favorite după epilare!

Spune „adio” iritațiilor de după epilare cu unul dintre cele mai iubite produse cosmetice, antiperspirantul spray Dove Original, care ajută la repararea pielii iritate în numai 3 zile după ce ai îndepărtat părul de la subraț. Și nu numai! Produsul hrănește pielea grație combinației de 1/4 cremă hidratantă și ulei natural de îngrijre, așa că te vei bucura de un subraț catifelat și parfumat. Protecția de 48 de ore împotriva transpirației completează lista de atuuri a unui deodorant care a făcut istorie și are toate argumentele pentru a continua să se afle pe primul loc în topul preferaților tăi.

vizual deodorant dove

Te-ai săturat de petele pe care le lasă deodorantul tău pe haine? „Se rezolvă” cu Dove Invisible, antiperspirantul spray special conceput pentru a nu lăsa urme albe. Așa cum te-a obișnuit brandul, nu sunt doar „cuvinte frumoase”, produsul fiind testat pe nu mai puțin de 100 culori pentru a-și dovedi eficiența. Formula cu 0% alcool previne iritațiile pielii de după epilare, iar combinația de cremă hidratantă și ulei natural de îngrijre protejează cu dedicație pielea subrațului. Ești liberă să fii tu însăți, purtând cele mai vesele și mai încântătoare culori fără teama urmelor albe: nu e așa că viața e frumoasă cu Dove? Parfumul plăcut și discret îți completează apariția.

Un ritual antic de reparare: ce spune pielea ta de această promisiune după epilare? Suntem sigure că va îmbrățișa (la propriu chiar!) antiperspirantul spray Coconut & Jasmine Flower. De data aceasta, magicele ritualuri ale femeilor din India au fost aduse sub lupă și ce a reieșit e un deodorant mirosind a vacanță într-un resort de lux, ce emană mirosul cald de iasomie în timp ce are grijă de pielea ta cu atât de prețuitul ulei de cocos. Experiența senzorială incitantă, de neegalat, e completată de protecția de 48 de ore, de absența alcoolului din compoziție și de crema hidratantă care lasă pielea subrațului moale și hidratată, numai bună de afișat cu curaj și cu încredere în lume. Închide ochii și inspiră aromele florale de iasomie, lăcrimioară și floare de lotus, scufundându-te apoi în baza cremoasă de nucă de cocos în timp ce îți spui că Dove a înțeles ce înseamnă un deodorant mai bine ca oricine.

Gustă cu poftă din viață, fără să îți fie teamă cu deodorantele Dove, ce îți stau alături oricând, chiar (și mai ales) după epilare!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.