Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

3 reţete simple pentru un păr puternic şi sănătos

Luni, 06.08.2018
de Andreea Baluteanu

O femeie cu un păr bogat, ce se unduieşte seducător în jurul său, dansând în mod ispititor, va fi întotdeauna o adevărată zeiţă. Podoaba capilară a fost din cele mai vechi timpuri asociată cu fertilitatea, ceea ce o transformă într-o adevărată armă de cucerire!

În contextul vieţii agitate, al poluării ce devine tot mai pregnantă, al alimentaţiei din care lipsesc substanțele nutritive esenţiale, părul nostru are de suferit. Tocmai de aceea, noi am căutat acele formule care să îi asigure frumuseţea şi sănătatea, inspirate de natură. Descoperă-le în rândurile de mai jos!

Cele 3 produse de care ai nevoie pentru un păr de vis

E de la sine înţeles că un păr bogat, des şi strălucitor reprezintă un vis pentru majoritatea dintre noi. Această armă de seducţie e imbatabilă; te va transforma într-o zeiţă, într-o adevărată zână. Însă multe din noi tindem să asociem părul frumos cu utilizarea aparatelor de coafat şi a produselor de styling în mod excesiv, uitând că naturaleţea e de fapt principalul său atu.

par frumos

E o concepţie pe care Nu Skin vrea să o doboare! Abordarea brandului e una etnobotanică, referindu-se la ramura botanicii ce studiază relaţia puternică dintre plante şi culturile indigene, extrăgând învăţăminte importante din modul în care diversele popoare ale lumii au folosit ingredientele din natură ce le stăteau la dispoziţie pentru frumuseţea şi sănătatea lor.

Am descoperit, încetul cu încetul, că stilul de viaţă actual, atât de dramatic îndepărtat de tradiţii, nu ne face deloc fericiţi. E naturală acum înclinaţia spre vechi, spre autentic, dar în combinaţie cu tehnologiile pe care inteligenţa umană le-a asigurat: un mix perfect, pe care noi îl considerăm cheia supravieţuirii noastre.

Iar Nu Skin plusează, asociind abordarea etnobotanică asupra produselor sale cu investiţiile în viitorul umanităţii: e vorba despre Fundaţia Nu Skin Force for Good®, datorită căreia sunt donaţi 0,25 de dolari din vânzarea fiecărui produs Epoch® pentru proiectele umanitare desfăşurate în diverse ţări. Cu alte cuvinte, te îngrijeşti de frumuseţea ta, dar ştii că vei contribui şi la un viitor mai bun al umanităţii!

Acum, că ţi-am explicat de ce produsele din gama Epoch® sunt cea mai bună alegere pe care o poţi face, graţie abordării etnobotanice şi umanitare, iată care sunt alegerile ce îţi vor garanta un păr superb, de la rădăcină până la vârfuri!

Şampon şi balsam 2 în 1

Vara e anotimpul călătoriilor de neuitat, iar a investi într-un şampon cu formulă 2 în 1 e un gest practic de o valoare inestimabilă. Dacă te temi că astfel faci rabat de la calitate, află că Nu Skin îţi oferă produse de o eficienţă uluitoare, cu formule etnobotanice.

Noi adorăm Ava puhi moni Shampoo and Light Conditioner de la Epoch®, un produs ce curăţă în mod delicat părul, îl recondiţionează, într-un singur pas. Podoaba ta capilară va fi nu doar mai curată, purificată, dar şi mai suplă, mai mătăsoasă şi mai strălucitoare, atrăgând toate privirile asupra ta.

Aşa cum am spus, gama Epoch® este renumită pentru faptul că valorifică înţelepciunea culturilor indigene, iar şamponul 2 în 1 e dovada perfectă în acest sens. Acesta conţine extracte de ava puhi, un nectar extras din floarea sub formă de bulbi a plantei de ghimbir sălbatic. Acest ingredient cu potenţial extraordinar a fost utilizat din cele mai vechi timpuri de polinezieni pentru a-şi curăţa şi hidrata părul. Conţinutul ridicat de polizaharide din ava puhi recondiţionează părul, redându-i catifelarea şi strălucirea şi lăsându-l mai frumos ca niciodată!

De acum încolo, nu mai ai motive să consideri îngrijirea părului un subiect epuizant. Foloseşte o cantitate mică pe scalp, masează până ce se formează o spumă suficientă, repartizează în tot părul, clăteşte şi gata, te vei bucura de părul cu aspect superb! Repetă, dacă simţi nevoie de o curăţare suplimentară. Produsul este potrivit şi pentru părul vopsit sau tratat chimic.

EPOCH® AVA PUHI MONI SHAMPOO AND LIGHT CONDITIONER

Balsam pentru hidratare suplimentară

Dacă părul tău e foarte uscat, aspru, cu fir gros sau pur şi simplu afectat de vopsirea repetată şi de agresiunile la care a fost supus, o formulă 2 în 1 nu va fi suficientă. Apelează cu încredere la Balsamul Ava puhi moni Conditionner de la Epoch®, ce foloseşte aceleaşi ingrediente preţioase extrase din planta adorată de polinezieni.

Balsamul hrăneşte şi revitalizează în profunzime cuticula. Părul redevine moale şi mătăsos, recăpătându-şi strălucirea pe care credeai că ai pierdut-o pentru totdeauna. Podoaba ta capilară e netedă, mătăsoasă, plină de viaţă, iar tu ai satisfacţia de a şti că ai utilizat ingrediente naturale cu istorie îndelungată!

Foloseşte balsamul Ava puhi moni Conditionner de la Epoch® după ce ai spălat părul în prealabil cu şampon. Aplică pe lungimi şi aşteaptă câteva minute, pentru ca ingredientele sale să fie absorbite în profunzime. Clăteşte bine şi bucură-te de frumuseţea părului tău!

EPOCH® AVA PUHI MONI CONDITIONER

Îngrijire specială: şampon antimătreaţă

Atunci când părul e afectat în profunzime, fenomene nedorite, precum mătreaţa, pot apărea. Să te prezinţi în lume cu ţinutele tale fabuloase atinse de „ploaia albă” dizgraţioasă e cu siguranţă un coşmar pentru orice femeie, aşa că e vital să iei măsuri.

Trebuie să ştii însă că şampoanele cu formule agresive fac mai mult rău decât bine. Ele au efecte imediate, însă tind să compromită şi mai mult situaţia părului tău pe termen lung. De aceea, e recomandat să apelezi la un produs pe bază de ingrediente naturale cu o eficienţă dovedită de secole, precum Şamponul antimătreaţă Ava puhi moni de la Epoch®.

Despre ce e vorba? Despre un produs pe bază de plante, care prezintă beneficiul de a putea fi utilizat zilnic! Şamponul antimătreaţă Ava puhi moni de la Epoch® beneficiază tot de superefectele plantei polineziene şi curăţă în mod delicat, purifică scalpul afectat de mătreaţă şi de descuamare, înfrumuseţează, catifelează şi lasă părul plăcut parfumat.

În plus, şamponul de la Nu Skin cu formulă etnobotanică include şi piritionă de zinc, ce ajută la controlul mătreţii, pentru un scalp curat şi un păr care pur şi simplu străluceşte!

Şamponul se aplică masând uşor, apoi se lasă să acţioneze timp de 1-2 minute. Limpezeşte şi continuă cu balsamul din aceeaşi gamă!

EPOCH® AVA PUHI MONI ANTI-DANDRUFF SHAMPOO

Abordarea etnobotanică a Nu Skin este secretul pentru cel mai frumos păr din viaţa ta! Descoperă cele trei produse (şi nu numai) pe nuskin.com.ro! Nu uita: pentru fiecare produs vândut din gama Epoch®, 0,25 e dolari sunt redirecţionaţi către proiectele umanitare ale brandului: salvează Pământul şi bucură-te de frumuseţea supremă cu produsele recomandate de noi!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alte subiecte care te-ar putea interesa

  POWERlips Fluid: buze puternice pentru femei puternice

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!