Ai unghii uscate, deteriorate sau decolorate? Soluția e una singură și la îndemâna ta

Ai unghii uscate, deteriorate sau decolorate? Soluția e una singură și la îndemâna ta

Redactor Andreea Baluteanu

Suntem conștiente de faptul că mâinile reprezintă o carte de vizită pentru orice doamnă, dar multe dintre noi ajungem în situația de a neglija aspectul lor. Fie că este vorba despre comoditate, lipsă de timp sau daune care au fost provocate unghiilor în timp, rezultatele sunt aceleași: unghii uscate, deteriorate sau decolorate, pe care îți dorești să le ascunzi la spate de câte ori te întâlnești cu cineva.

Problema pe care ți-am expus-o mai sus este comună multor femei (nu, nu ești singura care, în ciuda faptului că îți dorești din răsputeri, nu reușești să acorzi atenția cuvenită unghiilor tale). De partea cealaltă, cea mai răspândită soluție, aceea de a merge la un salon care să acorde grija cuvenită manichiurii tale și să îți scoată unghiile la lumină, e destul de dificil de pus în practică. Sau cel puțin era, deoarece noi am descoperit cea mai la îndemână soluție pentru unghiile aflate în stare de avarie: e simplă și la îndemâna oricui. Vezi despre ce e vorba!

Dr. Dana Nail Renewal System, produsele care îți salvează manichiura

Adio, vizite frecvente la salon, bun-venit, îngrijire spectaculos de simplă a unghiilor, chiar la tine acasă! Dacă îți dorești un pic mai multă dragoste și răsfăț pentru unghiile tale și un aspect impecabil chiar și atunci când nu aplici lac colorat, Nu Skin, compania noastră de beauty și wellness preferată, îți pune la dispoziție un set de trei produse create special pentru unghiile tale de către un dermatolog certificat, specializat în îngrijirea unghiilor, Dr. Dana Stern.

Cu ce impresionează cele trei produse Dr. Dana? În primul rând, cu rezultatele pur și simplu fabuloase. E demonstrat clinic că setul îmbunătățește de la prima aplicare aspectul unghiilor, iar acestea vor arăta și se vor simți mai netede, mai lucioase și mai puternice. Cu așa frumusețe de unghii naturale, va rămâne la latitudinea ta dacă le mai colorezi sau nu: acum, manichiura va arăta extraordinar fără să mai fie nevoie să aplici modele complicate de nail art sau să te gândești că este cazul să apelezi la unghii cu gel. De acum încolo, vizita la salon e opțională și doar pentru plăcerea proprie: nevoia a dispărut.

Principalul avantaj al Dr. Dana Nail Renewal System este că îmbină perfect capacitatea superioară a produselor de a exfolia și de a hidrata instantaneu unghiile cu un sistem practic, pe care îl folosești fără probleme și dacă nu ai dat până acum nicio atenție manichiurii tale. Acest lucru face ca produsele pe care ți le prezentăm azi să fie adorate și de o fată care își face mereu unghiile și e dependentă de aspectul colorat, în trend al manichiurii, și de o femeie de afaceri care știe cât de importantă este imaginea, dar și de o mămică ocupată care abia are timp să își curețe unghiile.

În doar 3 pași și numai 10 minute, Dr. Dana îți rezolvă orice problemă pe care o ai cu manichiura ta!

Primul pas constă în aplicarea Glycolic Acid Prep pentru Unghii. Este vorba despre un creion practic și extrem de ușor de folosit. Tot ce trebuie să faci este să răsucești creionul (va fi necesar să insiști puțin prima dată când îl folosești, datorită sistemului de siguranță) și să distribui picătura pe unghiile curate, uscate și complet lipsite de ojă. Lasă să se absoarbă complet înainte de a trece la pasul al doilea. Pasul 1 se repetă o singură dată pe săptămână.

Datorită acțiunii ușoare de exfoliere a Glycolic Acid Prep pentru Unghii, acum te poți deja mândri cu unghiile tale curate. Este momentul să scapi de depozitele de celule moarte prin pilirea cu un instrument extrem de special, eficient, dar totuși blând și delicat. Perfect grit priming wand chiar seamănă cu o baghetă magică din poveștile cu vrăjitoare, transformând pur și simplu aspectul unghiilor tale. Pila cu multiple utilizări prezintă trei niveluri de duritate, numerotate, și îți va oferi un look sofisticat, impecabil al unghiilor.

Începe prin a peria unghia cu suprafața 1, repetând mișcarea blând, de 2 până la 5 ori, până ce vei observa cum se desprinde de unghie o pudră foarte fină (nu te speria, sunt celulele moarte care îți asfixiază unghia). Repetă apoi cu suprafața 2 și încheie cu suprafața 3, apăsând de data aceasta mai tare, pentru unghii care strălucesc de sănătate.

Suprafețele 1 și 2 trebuie folosite o dată pe săptămână, iar la a 3-a poți apela cel mult o dată pe zi, pentru luciu desăvârșit.

Încheie ritualul celor mai fericite unghii din lume cu Deep Hydrating Formula pentru Unghii & Cuticule, un ulei-gel inovator plin de ingrediente naturale, ce lasă unghiile sănătoase, strălucitoare și mai puternice ca niciodată. Creionul argintiu, căci el este cel care conține acest produs revoluționar, va fi acționat prin răsucire și apoi aplicat pe întreaga unghie, dar și pe cuticule, cu dragoste și cu atenție. Repetă de câte ori îți dorești pe săptămână, dar nu mai mult de o dată pe zi, pentru că unghiile tale nu vor să îți răpească din timpul tău prețios: sunt mai mult decât mulțumite cu câteva secunde de grijă și atenție.

Dr. Dana Nail Renewal System nu presupune doar un sistem inovator care face minuni pentru unghiile tale, ci include și ingrediente pur și simplu excepționale, naturale, așa cum le place producătorilor de la Nu Skin să ne ofere: tehnologie asociată cu îmbrățișarea naturii.

La pasul 1, acidul glicolic este elementul-vedetă, exfoliind unghia și lăsând-o netedă și lucioasă.

În pasul 3, combinația de ulei de caise, ulei de nucă de cocos, ulei de coajă de grepfrut și vitamina E hidratează și protejează unghia și cuticulele în profunzime, grație conținutului ridicat de acizi grași.

Dacă încă mai ai vreun dubiu că acestea sunt produsele care îți transformă unghiile uscate, deteriorate sau decolorate, îți spunem că rezultatele sunt garantate și dovedite prin intermediul studiilor. Astfel, 100% dintre femei au afirmat că după doar o aplicare unghiile lor sunt mai netede, mai lucioase și mai sănătoase: nimeni nu a avut nicio îndoială - 93% dintre participante au recunoscut că aspectul unghiilor lor a fost îmbunătățit imediat.

Efectele au fost însă și mai impresionante după a doua aplicare: 97% dintre femei au observat dispariția treptată a semnelor de decolorare, același procent a remarcat că suprafața unghiei era deja mai netedă, cu mai puține denivelări, iar 100% dintre participante au fost de acord că sistemul Dr. Dana Nail Renewal System e foarte ușor de folosit.

Bineînțeles, ceea ce contează cel mai tare este ca tu să fii mulțumită. Sfatul nostru este să procedezi ca noi și să testezi Dr. Dana Nail Renewal System. Nu îți va lua mai mult de 10 minute pe săptămână să îți îngrijești unghiile: adio, necesitate de a-ți șterge unghiile de ojă și de a le colora o dată la trei zile sau de a merge la salon. Unghiile tale vor arăta atât de bine, încât nu îți va mai fi jenă să le lași să iasă „dezbrăcate” în lume! Descoperă Dr. Dana Nail Renewal System la Nu Skin: tot ce mai trebuie să faci este să-ți scoți unghiuțele în societate și să le lași să fie admirate!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (13)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.