Buze puternice pentru femei puternice, pentru o primăvară la superlativ!

Buze puternice pentru femei puternice, pentru o primăvară la superlativ!

Redactor Andreea Baluteanu

Buzele sunt, fără nici cea mai mică urmă de îndoială, trăsătura ce atrage cel mai repede atenția în machiaj. De la Kylie Jenner, mezina clanului Kardashian, la idolii de pe Instagram, toate fetele cool ale momentului vor să aibă buze cât mai pline și mai voluptuoase.

Noi suntem de părere că buzele îngrijite, frumos colorate și impecabil conturate îți vor transforma complet lookul. Iar efectul pe care îl au asupra celor din jur, fie că este vorba despre iubitul tău sau despre colegii de muncă, e cu siguranță devastator. O femeie puternică va ști însă să își pună în valoare darurile de la Mama Natură și să arate fabulos, indiferent cât de înzestrată a fost la acest capitol. Azi îți vom dezvălui produsul care îți conturează cele mai frumoase buze din viața ta! Vezi despre ce e vorba!

Buzele superbe, la o aplicare distanță: cum îți dăruiește Nu Colour Powerlips Fluid puterea de a fi tu

Ce înseamnă pentru tine sintagma de buze puternice? Nu ne referim, firește, la buze de fier, obținute în urma cine știe cărui antrenament, ci la trăsături care te pun în valoare, care îți evidențiază încrederea în tine și în frumusețea ta. Nu vei mai avea nevoie de fillere pentru buze (deși, dacă te fac să te simți bine, poți apela în continuare la ele), grație rujului nostru lichid preferat, Nu Colour Powerlips Fluid.

De ce este atât de special acest produs de la Nu Skin? Deoarece îți va oferi buze delicate și voluptuoase în același timp, care arată senzațional, dar sunt și mai fine și mai catifelate ca niciodată. Produsul colorează, amplifică volumul buzelor, corectează defectele de formă și hidratează în același timp; pentru noi, este pur și simplu o minune.

În primul rând, Nu Colour Powerlips Fluid se va remarca prin pigmenții bogați de culoare, care conferă nuanțe rezistente și extrem de bine pigmentate. Toate privirile vor fi atrase de buzele tale, iar diversitatea de culori este pur și simplu incendiară: la Nu Skin găsești tonuri mate sau metalice, care se potrivesc tuturor tipurilor de piele sau etnii. Nu ai cum să nu îți întâlnești nuanța suflet-pereche printre cele disponibile.

Însă un alt aspect prin care se remarcă Nu Colour Powerlips Fluid este reprezentat de faptul că hidratează și îngrijește buzele în profunzime. Acestea vor arăta ispititor atât atunci când sunt acoperite de culoare, dar și după ce te demachiezi. Care este secretul? Cumulul de ingrediente naturale care reflectă grija pe care Nu Skin o are întotdeauna nu numai față de frumusețea, dar și față de sănătatea și starea de bine a clientelor sale.

Pe lângă pigmenții bogați de culoare și vitamina E, care reface și catifelează pielea, oferindu-i de asemenea și un întreg complex de antioxidanți, Nu Colour Powerlips Fluid include ceară de albine, cu proprietăți calmante și hidratante, și ulei de avocado, extrem de hrănitor. Formula este completată de caolin, o bază de argilă naturală căreia trebuie să îi mulțumești pentru culoarea bogată, de lungă durată, care ți se așterne atât de mătăsos și de seducător pe buze.

Vei fi pur și simplu topită de fericire când vei constata că Nu Colour Powerlips Fluid ți-a dăruit cele mai catifelate și mai îngrijite buze la care ai visat, dar beneficiile sale nu se opresc aici. Ni s-a întâmplat de multe ori să ne îndrăgostim de compoziția unui produs sau de culoarea sa, pentru a decide că textura nu ne place deloc. Nu e cazul pentru acest ruj lichid, ce are la bază tehnica Sueded Comfort Cushion, ce garantează o formulă ușoară și mătăsoasă, care alunecă pur și simplu irezistibil pe buze. Aplicarea e foarte ușoară, iar rujul nu se acumulează inestetic, nu migrează deasupra buzelor și nu se estompează când ți-e lumea mai dragă și abia aștepți să cucerești cu frumusețea buzelor tale.

Poți merge liniștită la date sau la acea prezentare la care tremuri de nerăbdare să îți demonstrezi puterea, deoarece ești pe mâini bune: Nu Colour Powerlips Fluid nu se șterge de pe buze, ci va arăta perfect pe parcursul întregii zile. Formula rezistentă la transfer îți promite că rujul nu va ajunge pe mânecile tale atunci când îți atingi din întâmplare fața și nici pe buzele lui.

Ți-am promis și că Nu Colour Powerlips Fluid corectează eventualele defecte ale buzelor tale. În acest sens te va ajuta aplicatorul în formă de picior de căprioară, care se potrivește perfect, tehnică recomandată de makeup artiști. Astfel, începe prin a contura forma buzelor estompând eventualele imperfecţiuni cu ajutorul unui corector (noi îți recomandăm Nu Colour® Skin Beneficial Concealer, cu o formulă extrem de eficientă și totuși ușoară). Aplică imediat după rujul Nu Colour Powerlips Fluid, conturând cu aplicatorul și umplând apoi suprafața buzelor. Dacă buzele tale sunt foarte uscate, poți folosi înainte un balsam de buze, dar asigură-te că îndepărtezi orice exces, deoarece unele ingrediente din compoziția balsamului pot interfera cu formula produsului nostru.

Dacă îți dorești un aspect mai pigmentat și mai strălucitor al rujului, aplică-l cu ajutorul unei pensule. Nu Colour Eyeshadow Brush 5 este ideală din acest punct de vedere.

Dacă visezi la un aspect mai plin al buzelor tale, suprapune o culoare mai deschisă peste una mai închisă și vei vedea cum acestea capătă un volum amețitor.

Buzele tale strălucitoare, frumoase, cuceritor de catifelate și de colorate vor deveni cea mai puternică armă a ta. Crede-ne, e o plăcere să aplici Nu Colour Powerlips Fluid și te vei îndrăgosti de el încă de la prima utilizare. Descoperă toată gama de machiaj pentru frumusețe răvășitoare la Nu Skin și nu uita: o femeie puternică e cea care are încredere în ea și în frumusețea sa, care își poartă cu mândrie calitățile și defectele și pentru care produsele de machiaj sunt aliate, nu salvatoare!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.