Câștigă lupta cu timpul. 3 produse prin care păstrezi fermitatea corpului

Câștigă lupta cu timpul. 3 produse prin care păstrezi fermitatea corpului

Redactor Andreea Baluteanu

Timpul este necruțător. Poate că șterge urmele lăsate de suferință pe inimă, dar conturează altele noi, pe trup. Dacă pielea lăsată, cu aspect îmbătrânit, sau depozitele de celulită te îngrijorează din ce în ce mai tare, am descoperit soluțiile care te pot ajuta să îți redobândești speranța!

Cele trei produse-cheie care redau fermitatea corpului și te înarmează în lupta cu timpul sunt rod al tehnologiilor inovatoare. Iar aceste descoperiri epocale nu aparțin oricui, ci unuia dintre cele mai cunoscute branduri de beauty la nivel global. Pregătește-te să fii vrăjită de frumusețea propriului trup cu cele trei produse de mai jos!

Trup de zeiță cu doar trei produse: știința exclusivă ageLOC® îți sare în ajutor

Dacă mai aveam cea mai mică îndoială că Nu Skin e un brand deschizător de drumuri în ceea ce privește îngrijirea la domiciliu cu gadget-uri de beauty cu o eficiență comparabilă cu cele din spa-uri, clinici sau saloane, acum dubiile au fost spulberate. Vestea că marca a fost numită, pentru a patra oară la rând, numărul 1 în lume pentru sisteme de dispozitive de înfrumusețare ne-a întărit practic convingerea că Nu Skin este brandul la care să apelăm de câte ori dorim să ne transformăm căminul într-o oază de frumusețe.

femeie care sare in sus pe plaja alaturi de detaliu cu produsele agloc

Liderul global în produse inovatoare de wellness și înfrumusețare a primit această distincție de la Euromonitor International Ltd., compania ce publică cele mai cuprinzătoare cercetări de marketing din lume privind industria de skincare.

Nu Skin se remarcă prin faptul că asociază produse cosmetice ce au la bază o formulă științifică cu dispozitive de înfrumusețare create prin cele mai noi tehnologii, iar acest duo de succes nu poate fi reprodus de nicio altă marcă din skincare, după cum estimează președintele companiei. Aceeași filozofie a dus și la apariția celor trei produse de mai jos: un gadget multi-premiat și două cosmetice alături de care să îl folosești în cele mai bune condiții! Îți prezentăm mai jos triada care poate să dea timpul înapoi!

ageLOC® Galvanic Body Spa

Vrei să reduci semnele de îmbătrânire? Vrei să te bucuri de un aspect tânăr, ferm, irezistibil al trupului? Acest mic dispozitiv marca Nu Skin îți poate dărui toate aceste beneficii și chiar mai mult! ageLOC® Galvanic Body Spa are la bază o tehnologie pulsatorie care intensifică absorbția produselor alături de care este aplicat, reducând celulita, catifelând, tonifiind și îmbunătățind fermitatea pielii.

Cum funcționează acest produs? Curenții galvanici furnizează pielii ingredientele cheie cu o sarcină identică, iar atunci când se folosesc pulsații, vibrația fluidelor este mai mare. Astfel pielea e stimulată, comunicarea dintre celule crește, dermul este purificat și revigorat, iar semnele de îmbătrânire sunt estompate.

În plus, acest dispozitiv de marcă Nu Skin se ajustează în mod automat specificului pielii tale, astfel că livrează în mod intuitiv exact cantitatea potrivită de curent. Mai mult, ergonomia îmbunătățită presupune un contact precis cu conturul corpului, iar suprafața conductivă ageLOC® menține de 10 ori mai mult produs între piele și gadget, astfel furnizând ingredientele cheie în cantitate mai mare.

Beneficiile sunt completate de prezența ecranului luminat și a indicațiilor audio care îl fac extrem de ușor de folosit.

femeie care foloseste ageloc galvanic body spa pe abdomen

Cum utilizezi ageLOC® Galvanic Body Spa? Se folosește o dată pe zi, alături de ageLOC® Body Shaping Gel, de circa trei ori pe săptămână. Insistă pe coapse, pe brațe, pe fese și pe abdomen: corpul tău de vis va începe să se contureze pe zi ce trece.

Cu un dispozitiv atât de mic, de inteligent și de puternic nu puteai folosi decât un produs cosmetic la fel de special! ageLOC® Body Shaping Gel este special formulat pentru a fi folosit alături de ageLOC® Galvanic Body Spa, funcționând în sinergie cu acesta. Nu mai trebuie să frecventezi salonul ca să spui „adio” pielii cu aspect de coajă de portocală, acum vă puteți lua la revedere la tine acasă.

Transportând ingredientele esențiale mai ușor în piele, ageLOC® Body Shaping Gel îmbunătățește fermitatea și look-ul pielii, crește nivelul de energie și purifică dermul, diminuând semnele de îmbătrânire. În plus, produsul stimulează matricea extra-celulară, păstrând astfel aspectul sănătos al pielii.

Ești mai frumoasă pe zi ce trece grație combinației de ingrediente specifice din tehnologia brevetată ageLOC®, care țintesc Supermarkerii, respectiv sursele fundamentele ale semnelor de îmbătrânire a pielii. Mai departe, extractele de Laminaria Digitata reduc celulita, iar Teobromina ameliorează fermitatea și netezimea pielii.

Cum folosești? Aplică gelul din abundență, apoi efectuează masajul cu ageLOC® Galvanic Body Spa, insistând pe zonele cu probleme. Îndepărtează excesul cu ajutorul unui prosop și zâmbește: ești pe punctul de a câștiga lupta cu timpul.

produse ageloc nu skin pentru corp

Pentru ca efectele să fie fabuloase, iar corpul tău, demn de o zeiță, asociază cele două produse de mai sus cu minunatul ageLOC® Dermatic Effects. Este vorba despre o loțiune de conturare a corpului care țintește semnele îmbătrânirii pielii, Supermarkerii, catifelează și îmbunătățește fermitatea, hidratând în același timp. De asemenea, produsul crește turnover-ul celular, ceea ce contribuie la intensificarea luminozității pielii, beneficiind de asemenea de o tehnologie de ultimă oră care difuzează lumina astfel încât pielea arată mai netedă și mai frumoasă. Rochiile acelea decoltate ți se vor potrivi de minune!

Ce conține acest produs magic de hidratare? ageLOC® Dermatic Effects reunește, pe lângă ingredientele specifice din produsele ageLOC®, și câteva extracte de excepție în skincare. Începem cu Hibiscus abelmoschus, bogate în lipide provenite din plante ce protejează pielea de stresul oxidativ și reduc celulita. Mierea hidratează, hrănește și catifelează, iar acidul hialuronic este recunoscut grație capacității sale de emoliere.

Aplică ageLOC® Dermatic Effects, de două ori pe zi, dimineața și seara, cu precădere pe zonele cu depozite de celulită. Folosește după rutina de îngrijire a pielii indicată mai sus, cu geLOC® Galvanic Body Spa și ageLOC® Body Shaping Gel.

Ai la dispoziție cele trei produse într-un pachet special marca Nu Skin! Ești gata să întorci capete pe plajă și să radiezi în rochiile înflorate ale anotimpului cald?

femeie cu corp ferm care sta pe jos

La Nu Skin, inovațiile sunt la ordinea zilei. Poți da timpul înapoi și poți obține victorii strălucite în fața inamicului numărul 1 al frumuseții și tinereții tale. ageLOC® Galvanic Body Trio te ajută să recapeți și să păstrezi fermitatea corpului; nu mai rămâne decât să te bucuri de ele, chiar la tine acasă.

Surse foto: iStock, Nu Skin

Care e cea mai sexy parte a corpului tau?
Incepe quiz
Care e cea mai sexy parte a corpului tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.