Cum ai grijă de organismul tău în timpul verii

Cum ai grijă de organismul tău în timpul verii

Redactor Andreea Baluteanu

E vară: ce rost mai are să-mi bat capul cu îngrijirea organismului? Din păcate, așa gândim multe dintre noi, privind vara ca pe un anotimp al desfătării pentru care ne-am pregătit tot restul anului.

Și de ce nu ar fi așa? Până la urmă, alimentația bogată în fructe și legume proaspete ne asigură tot necesarul de vitamine (în realitate o concepție falsă sau măcar parțial adevărată), avem acel „beach body” pentru care am lucrat intens la sală și nu ne mai rămâne decât să ne bucurăm de viață.

Cu toate acestea, vara este unul dintre cele mai extenuante și mai solicitante sezoane pentru corpul tău. E cald, depui mai multă activitate fizică și deși e adevărat că te hrănești mai bine, dormi mai puțin și te relaxezi mai rar. Tocmai de aceea, acum e încă și mai important să ai grijă de organismul tău.

Află cum din rândurile de mai jos! Îți recomandăm produsele care îți vor asigura sănătate deplină atât pe cale internă, cât și externă!

Grija față de organism nu se oprește vara: 4 produse must-have

Cum ai grijă de organismul tău în timpul verii? Îți spune Nu Skin, care ne recomandă gama de cosmetice și suplimente alimentare numai bune de folosit în toiul anotimpului cald.

femeie care sta la masa cu fructe si legum si bea un suc

CordyMax Cs-4

Ai auzit vreodată de Cordyceps sinensis? Dacă nu, nu îți reproșa: această ciupercă trăiește în regiunile montane înalte ale platoului tibetan, fiind extrem de greu de găsit și foarte scumpă. Atât de prețioase erau aceste extracte, remarcate de doctorii chinezi și apreciate încă din anii 1400 pentru extraordinara lor valoare în a revitaliza, a conferi longevitate și a îmbunătăți calitatea vieții, încât erau rezervate numai împăraților.

Regăsit numai pe anumite omizi, acest tip de fungi a fost fermentat însă în formula exclusivă CordyMax Cs-4®, plasată sub protecţia proprietăţii intelectuale și de fapt singura recunoscută de către guvernul chinez. Și nu oricum, ci după mai mult de 15 ani de studii ample de cercetare, ce au reușit să sintetizeze tulpina Cs-4.

Produs în conformitate cu Procesul de Calitate 6S Pharmanex® și standardizat de High Performance Liquid Chromatography (HPLC), CordyMax Cs-4 este un supliment alimentar ce ajută la tonifierea corpului, dar și la protecția ficatului și a rinichilor. Vei vedea rapid rezultatele, bucurându-te mai multă energie și de vitalitate în această vară.

Menționăm și că în timpul procesului de fermentație este folosit și un nutrient pe bază de soia. Ai nevoie de două capsule pe zi, administrate în timpul meselor.

 CordyMax Cs-4®

JVi

La prima vedere, un stil de viață sănătos este asociat cu practica regulată a sportului și cu adoptarea unei diete echilibrate, dar în realitate înseamnă mult mai mult, o combinație de micro și macronutrienți într-un raport dificil de atins în alimentația obișnuită.

Aici intervine JVi, a cărui denumire reprezintă practic o prescurtare de la Joie de Vivre (bucurie de a trăi), și care te va sprijini să trăiești vara magică de care aveai nevoie. Băutura include 12 fructe și legume, asociindu-le pe cele mai apreciate din Europa, alături de goji, cătină și acerola, dar și ulei de măsline, ce facilitează absorbția acestor ingrediente.

O minunată sursă de vitamina C, JVi include într-o singură băutură savuroasă suc concentrat de morcovi, suc concentrat de struguri albi, pastă de tomate, suc de cătină, suc concentrat de pere, suc concentrat de mere, suc de Acerola, suc concentrat de pepene roșu, suc concentrat de struguri roșii, suc concentrat de goji, ulei de măsline virgin și concentrat de piure de mango.

Cu o asemenea compoziție, nu e de mirare că efectele sunt impresionante! JVi susține protecția contra stresului oxidativ, întărește funcțiile imunității și stimulează formarea colagenului, pentru o piele care strălucește de frumusețe și de sănătate. De asemenea, această băutură delicioasă va sprijini și funcțiile pielii, fie că e vorba despre menținerea unei temperaturi regulate, protecția de radiațiile UV sau de impactul chimicalelor ori receptarea senzațiilor.

Agită bine înainte de utilizare și consumă 60 ml dimineața și la masa de seară. Așa arată un ritual consecvent de îngrijire a organismului tău!

JVi

Pro-B

Știi deja cât de importante sunt bacteriile pentru armonia funcționării organismului nostru, tocmai de aceea îți recomandăm un supliment precum Pro-B, care îți pune la dispoziție 2 miliarde de bacterii Lactobacillus Fermentum (PCC®), un microorganism viu care este capabil să supraviețuiască acțiunii acizilor gastrici, colonizând în mod eficient flora intestinală.

Prin ce se remarcă Pro-B? Printr-o tulpină stabilă și viabilă, cu beneficii protectoare pentru imunitate, grație cărora vei avea o vară mai frumoasă ca niciodată. Ai nevoie de doar o capsulă pe zi, luată cu mâncare sau cu băutură.

Pro-B

FlexCreme

Nu numai de suplimente ai nevoie în sezonul cald, iar pielea ta o știe prea bine, tânjind după o mângâiere proaspătă și răcoritoare. Când simți că nu mai poți, că vara fierbinte te-a toropit, că ai nevoie de o oază de desfătare, crema calmantă pentru corp FlexCreme te va ajuta să te relaxezi.

Adorăm aroma fresh de mentol, un ingredient care răcorește, calmează și reîmprospătează pielea, senzații pur și simplu uluitoare după o zi încărcată.  De asemenea, merită remarcat că acest produs poate ajuta în cazul durerilor musculare, așa că îl vei adora după ce ai trudit din plin la sală.

Nu lipsește din compoziție nici uleiul de măsline și cel de rapiță, cu proprietăți hidratante, dar nici magicul ulei de mentă, care va completa capacitatea de răcorire a mentolului.

Crema se absoarbe rapid, putând îmbunătăți de asemenea elasticitatea pielii. Efectele sale calmante și revigorante vor fi ca o gură de aer proaspătă în arșița verii!

femeie care se da cu crema calmantă pentru corp FlexCreme

E vară, ai grijă de organismul tău! Întărește-l cu suplimentele marca Nu Skin și asigură-te că îți răsfeți în același timp pielea cu o cremă calmantă și răcoritoare: așa sună, pentru noi, definiția unei veri de vis.

 

Surse foto: Nu Skin, iStock

Cata grija ai de corpul tau?
Incepe quiz
Cata grija ai de corpul tau?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.