Cum ne pregătim corpul pentru sezonul cald. Trucuri pentru o piele fermă și netedă

Cum ne pregătim corpul pentru sezonul cald. Trucuri pentru o piele fermă și netedă

Redactor Andreea Baluteanu

Cum sezonul costumelor de baie se apropie cu pași repezi, ne poate cineva învinui că suntem tot mai preocupate de aspectul pielii noastre? După o iarnă în care ne-am petrecut o mare parte a timpului pe canapea, delectându-ne cu serialele preferate și savurând tentații dulci, dar pline de calorii, ne regăsim acum în fața oglinzii, întrebându-ne unde s-a dus elasticitatea și fermitatea pielii.

Din fericire, avem șansa să ne recuperăm pielea netedă și tonifiată cu care facem furori în costumul de baie. Nu te vom îndemna să recurgi la procedee estetice complexe și complicate și nici nu te trimitem la spa, căci vine spa-ul la tine acasă, și îți arătăm cum să te mândrești cu corpul tău de zeiță în câțiva pași simpli!

Spa la tine acasă: ageLOC® Galvanic Body Trio îți pregătește corpul pentru sezonul cald

Adorăm inovațiile Nu Skin și trebuie să recunoaștem că brandul american ne surprinde întotdeauna cu produsele ce se adresează în chip ideal nevoilor noastre. Așa a luat naștere și pachetul ageLOC® Galvanic Body Trio, care include trei produse pentru un aspect mai catifelat, mai ferm și mai bine conturat.

femeie care sare bucuroasa pe plaja alaturi de produsele ageLOC® Galvanic Body Trio

Da, ai citit bine, e nevoie de numai trei produse și ai să te plimbi pe plajă, mândră de formele tale. Iată care sunt propunerile Nu Skin!

Mărturisim că lumea noastră nu a mai fost aceeași după ce am utilizat pentru întâia oară instrumentul super performant ageLOC® Galvanic Body Spa. Despre ce este vorba? Despre un dispozitiv avansat care contribuie la furnizarea de ingrediente esențiale pentru pielea ta, apelând la curenții galvanici pulsatori optimizați. Știm, pare că vorbim limbi străine sau că am absolvit cursuri complicate de fizică, dar, în realitate, cercetările laboratoarelor au ajuns la un rezultat deloc complicat de înțeles: atunci când se folosește curent galvanic, orice ingredient anti-îmbătrânire pătrunde mai adânc în piele și astfel îmbunătățește furnizarea nutrienților cu până la 24 de ore.

Ce ne mai place? Că ageLOC® Galvanic Body Spa se bucură acum de o ergonomie îmbunătățită, care urmărește mai bine contururile corpului, astfel că ție îți va fi ușor să îl folosești. Suprafața conductoare este de asemenea mai mare și furnizează până la de 10 ori mai multe ingrediente binefăcătoare către pielea ta. Nu e de mirare că acest tratament este comparat, și pe bună dreptate, cu un spa la tine acasă.

ageLOC® Galvanic Body Spa

Dar ageLOC® Galvanic Body Spa nu face minuni de unul singur, el trebuie neapărat utilizat alături de ageLOC® Body Shaping Gel, împreună cele două produse alcătuind o combinație de zile mari. Gelul are la bază un amestec ageLOC® ce țintește sursele fundamentale ale îmbătrânirii, așa numiții SuperMarkers, redând un aspect întinerit.

Totodată, e demn de remarcat că acest produs, utilizat numai cu curentul galvanic, prezintă atuul de a revigora și purifica pielea. Nu e de mirare că te vei simți cu totul alta!

Însă nu uităm nici de nesuferitele depozite de celulită sau de grăsime nedorită. Din fericire, ageLOC® Body Shaping Gel nu numai că minimizează aspectul pielii tip „coajă de portocală”, dar conferă și elasticitate și fermitate, reconturând corpul. Deja nu mai contează cât de decoltat este acel costum de baie.

Dacă te supără mai degrabă zonele cu neregularități și textură neuniformă, ai încredere tot în ageLOC® Body Shaping Gel că îți va sări în ajutor, produsul reușind să îți redea acea piele cu aspect mătăsos și catifelat.

Dar ce include acest gel pentru a ne încânta cu asemenea realizări? Am vorbit deja despre amestecul ageLOC®, o tehnologie brevetată Nu Skin bazată pe ingrediente care țintesc SuperMarkerii sau sursele fundamentale ale îmbătrânirii. De asemenea, în formulă sunt incluse și extractele de Laminaria Digitata, care estompează celulita și lasă pielea mai fermă și mai catifelată.

Cum folosești acest duo cu efecte remarcabile? Foarte ușor! Nu te lăsa intimidată de faptul că vorbim despre o tehnologie avansată, în realitate utilizarea e „floare la ureche”. În primul rând, ia în calcul faptul că se recomandă folosirea sistemului Galvanic Spa de trei ori pe săptămână, pe braţe, abdomen, fese şi/sau coapse. Mai întâi aplici gelul din abundență pe aceste zone și apoi îți clătești mâinile, urmând a folosi dispozitivul ageLOC® Galvanic Body Spa până la încheierea ciclului de tratament. Dacă a mai rămas produs, îndepărtează cu un prosop umed.

ageLOC® Body Shaping Gel

Trioul magic Nu Skin este completat de ageLOC® Dermatic Effects, un produs de hidratare ce catifelează, reduce celulita și îmbunătățește fermitatea și aspectul pielii. De asemenea, produsul ţinteşte sursele fundamentale ale îmbătrânirii pielii, ceea ce înseamnă că trupul tău va arăta mai tânăr ca niciodată. Să nu uităm nici de acțiunea de îmbunătățire a turnoverului celular, ceea ce presupune că celulele se vor reînnoi într-un ritm mai alert, iar pielea va fi mai radioasă, recăpătându-și strălucirea naturală.

Nu în ultimul rând, ageLOC® Dermatic Effects impresionează și grație tehnologiei de difuzie a luminii care conturează un aspect îmbunătățit: vei atrage toate privirile.

Ce ne mai place? Compoziția ageLOC® Dermatic Effecs, care ne-a impresionat cu eficacitatea sa. Pe lângă tehnologia brevetată Nu Skin ageLOC®, loțiunea conține extracte de Hibiscus Abelmoschus, pe bază de lipide din plante, grație cărora pielea luptă cu mai mult succes cu stresul oxidativ și își sporește rezistența în fața celulitei. Nu lipsește mierea, un adevărat dar grație capacității de hidratare, și nici acidul hialuronic, la rândul său un prieten la cataramă al pielii frumoase.

În ceea ce privește modalitatea de utilizare a ageLOC® Dermatic Effects, ține cont că produsul nu se folosește alături de curenții galvanici. E recomandat să aplici de două ori pe zi, dimineața și seara, pe zonele ce au nevoie de un plus de fermitate, precum braţe, coapse, fese şi/sau abdomen. Loțiunea vine însă în completarea regimului ageLOC® Galvanic.

ageLOC® Dermatic Effects

Dacă mai ai îndoieli, suntem gata să ți le spulberăm prin intermediul câtorva date extrase din studii. Astfel, în urma testelor efectuate in vivo pe 30 de subiecți de gen feminin cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani într-un interval de 12 săptămâni, reușitele sistemului ageLOC® Galvanic Body Trio au fost de-a dreptul impresionante:

  • 82% dintre participanți au prezentat o îmbunătățire gradată a fermității pielii de pe coapse;
  • 57% dintre participanți au prezentat o îmbunătățire gradată a fermității pielii de pe abdomen
  • 54% dintre participanți au prezentat o îmbunătățire gradată a fermității pielii de pe partea superioară a brațelor.

Îți promitem că nu vor mai exista îndoieli: netezimea și fermitatea pielii nu mai sunt vise demult apuse sau daruri aflate numai la dispoziția influencerilor și vedetelor cu o armată de esteticieni, ci sunt de atins chiar și în cazul muritoarelor de rând. Descoperă la Nu Skin trioul pielii cu aspect superb în această vară!

Surse foto: iStock

Afla ce tendinta din sezonul rece te reprezinta!
Incepe quiz
Afla ce tendinta din sezonul rece te reprezinta!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.