Cum să ai o piele frumoasă fără să mergi la spa

Cum să ai o piele frumoasă fără să mergi la spa

Redactor Andreea Baluteanu

Fie că le-ai încercat sau nu efectele pozitive pe propria piele, un lucru e confirmat: mersul periodic la spa oferă tenului super puteri de a lupta împotriva îmbătrânirii. Cu toate acestea, nu ne permitem mereu să ne răsfățăm în spațiul exclusivist al unui spa, atât din cauza presiunii timpului, dar și din rațiuni financiare.

Nu mai ai însă motive de îngrijorare! Noi am descoperit trucurile care îți asigură o piele superbă, din cap până în picioare, fără un abonament costisitor la spa. Află despre ce e vorba în rândurile de mai jos!

Piele frumoasă ca la spa, la tine acasă

Cine nu și-ar dori să își transforme intimitatea casei într-un spa? Noi am spune „da” într-o clipită acestei propuneri. În timp ce îți poți crea în baie un spațiu de revigorare și recreere, e mult mai dificil să ai acces la toate terapiile și tehnologiile avansate din sânul acestor locații de lux.

femeie cu piele frumoasă

Ca întotdeauna când ne aflăm în impas în frumusețe, Nu Skin vine și ne aduce darurile la care visam. Dorind să ajute femeile care nu își permit din diverse motive să viziteze un spa periodic, brandul de beauty a inventat un concept revoluționar, bazat pe știința exclusivă ageLOC® de la Nu Skin®, ce are drept principal obiectiv eradicarea arSupermarkerilor, respectiv principalele cauze ale îmbătrânirii. Așa a luat naștere ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II, un gadget mic, inteligent și puternic, care furnizează de până la patru ori mai multe ingrediente benefice ageLOC® pielii tale.

ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II

Produsul excepțional marca Nu Skin are la bază curenți patentați și autoreglabili și conductori interschimbabili, ce funcţionează sinergetic cu toate produsele pentru piele și păr de la Nu Skin, intensificând astfel penetrarea ingredientelor speciale în piele. Astfel, atacurile îmbătrânirii precoce sunt în mod fundamental contracarate, iar tu te vei bucura de o piele tânără, netedă și luminoasă. Așteaptă-te să ți se ceară foarte des buletinul, pentru că cei din jur vor refuza să îți creadă vârsta.

ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II prezintă patru conductori interschimbabili, astfel încât tu să îl poți utiliza pe orice regiune a corpului tău. Da, e atât de versatil și de evoluat!

Conductorul ageLOC® pentru față presupune o suprafață mai mare, cu denivelări, ce stimulează pătrunderea în piele a ingredientelor benefice de până la patru ori.

Mai departe, conductorul pentru tratament local e o invenție fabuloasă, deoarece ne ajută să dozăm perfect produsul în zonele mai greu accesibile. Prin urmare, prezintă o formă ovală cu suprafață netedă, plată, facilitând astfel un contact mai bun cu pielea ta.

Conductorul pentru corp include în schimb trei capete rotunde, care îl fac extrem de ușor de utilizat cu produsele special formulate.

Încheiem cu conductorul pentru scalp, cu aspect de pieptene, ce alunecă atât de ușor prin păr, că nici nu îl simți, potențând acțiunea ingredientelor-cheie.

Ceea ce ai citit mai sus sună cu adevărat ispititor, dar te temi că nu vei putea face față unei tehnologii atât de avansate? Ne pare extrem de bine că ne aflăm în poziția de a te contrazice! Dimpotrivă, ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II este un aparat extrem de ușor de utilizat, parcă anume conceput pentru a ne face mai frumoase și a ne deveni și prieten, în același timp.

În acest sens, gadget-ul are o utilizare intuitivă. Nu va trebui să încerci să îi înțelegi modalitatea de funcționare și principiile tehnologice avansate, deoarece durata și polaritatea sunt pre-programate automat, ajustându-se în funcție de aplicația pe care o selectezi.

femeie pe șezlong

Forma aparatului e perfect concepută pentru a se potrivi cu contururile feței și corpului tău. Este motivul pentru care ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II are conductori interschimbabili pentru fiecare zonă a trupului tău. Ergonomia sporită este utilă mai ales atunci când folosești gelurile speciale pentru față!

Fiind intuitiv, ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II se ajustează tipului tău de ten, contururilor feței tale, și livrează cantitatea de curent potrivită pentru o aplicare eficientă. Cu alte cuvinte, nici risipă, dar nici produs care nu este utilizat la adevărata sa valoare.

Nu în ultimul rând, vei găsi ecranul luminat, ușor de folosit, cu pictogramă de fundal, ca fiind conceput exact pe măsură nevoilor tale. Același lucru poate fi afirmat și despre indicațiile audio, aparatul emițând un semnal acustic la fiecare 10 secunde și prezentând de asemenea notificări pentru încheierea tratamentului (End treatement) și pentru baterie descărcată (Low battery).

Bineînțeles, producătorul s-a gândit și la amănuntele practice. Bateriile ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II pot fi înlocuite, astfel că nu te vei căra în concediu cu tot felul de adaptoare și cabluri și nici nu vei fi dependentă de o priză. Iar garanția pe doi ani te asigură că produsul îți va rămâne mereu aproape.

Cum folosești noul susținător al frumuseții tale? ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II se utilizează alături de gelurile faciale marca Nu Skin, Galvanic Spa Facials Gels cu ageLOC®. Gelurile redau pielii luminozitatea, îndepărtează impuritățile și regenerează, oferind de asemenea ingrediente a căror pătrundere în piele este intensificată de aparatul nostru minune. Mai departe, acestea țintesc principalele semne ale îmbătrânirii și destresează pielea.

Galvanic Spa Facials Gels cu ageLOC®.

Pielea îmbătrânită, obosită și stresată își va regăsi prospețimea și tinerețea cu ajutorul Tru Face® Line Corrector, ce conţine o peptidă pro-colagen revoluționară și care îndepărtează în chip excepțional liniile fine și ridurile. ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II va îmbunătăți și mai tare aceste efecte deja considerate fenomenale.

Tru Face® Line Corrector

Pentru pielea corpului, folosește ageLOC® Body Shaping Gel. Acest produs este formulat exclusiv pentru a fi utilizat alături de Nu Skin Galvanic Spa și are efecte cu totul incredibile în întinerirea pielii trupului, în reducerea celulitei, catifelarea pielii și purificarea și revigorarea ei în profunzime.

ageLOC® Body Shaping Gel

Nu în ultimul rând, Nutriol® Hair Fitness Treatment are darul de a-ți oferi acea podoabă capilară de zeiță. Utilizat alături de gadget-ul nostru vedetă de azi, produsul îndesește părul, iar derivatele de alge marine remineralizează scalpul și hidratează părul în profunzime.

Nutriol® Hair Fitness Treatment

Frumusețea luminoasă, desăvârșită pe care nu o credeai posibilă decât la spa e azi la îndemâna ta! Descoperă produsele Nu Skin menite să te facă să te simți și să arăți de parcă tocmai te-ai fi întors dintr-o locație de beauty exclusivistă!

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Tot ce trebuie să știm despre efectele colagenului asupra pielii
Tot ce trebuie să știm despre efectele colagenului asupra pielii

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.