Cum să ai un corp mai frumos în numai 8 săptămâni

Cum să ai un corp mai frumos în numai 8 săptămâni

Redactor Andreea Baluteanu

Zilele când vom face plajă sunt periculos de aproape! Începem să ne simțim din nou pe ultima sută de metri și ne dorim din tot sufletul să avem acces la un secret miraculos, unul care să ne ajute să arătăm perfect într-un timp record.

Din fericire, știința și natura sunt alături de noi, așa că avem la îndemână mijloacele necesare pentru un corp mai frumos în doar 8 săptămâni. Țintim întinerirea pielii, eliminarea grăsimii în exces și a celulitei, cu alte cuvinte, acel trup cu aspect perfect pe care îl credeam imposibil. Pregătește-ți costumul de baie preferat, noi îți arătăm cum să îl faci să strălucească.

Corpul perfect, în numai 8 săptămâni: produsele care ți-l garantează

De fiecare dată când visăm să îmbinăm super efectele științei cu puterea imbatabilă a naturii ne îndreptăm către Nu Skin. Brandul pornește de la ingrediente naturale, pe care le asociază cu cele mai dezvoltate tehnologii, pentru produse a căror eficiență nu poate fi contestată.

femeie pe plajă

Azi te tentăm cu ageLOC® Galvanic Body Trio, pachetul care îți dăruiește un corp mai frumos în doar 8 săptămâni! Are la bază trei produse cu tehnologia revoluționară Nu Skin, pe care abia așteptăm să ți le prezentăm: nouă ne-au transformat viața într-un adevărat paradis.

Am fost mai mult decât impresionate de noul instrument anti-îmbătrânire lansat de Nu Skin, respectiv ageLOC® Galvanic Body Spa. E vorba despre un gadget revoluționar, bazat pe știința exclusivă ageLOC® de la Nu Skin, ce țintește arSupermarkerii, considerați a fi sursele fundamentale ale îmbătrânirii. Astfel, produsul asigură un aspect mai tânăr al pielii, care este transformată în profunzime.

cu ageLOC® Galvanic Body Trio

Cum funcționează acest miracol transformat în realitate? ageLOC® Galvanic Body Spa beneficiază de o tehnologie pulsatoare, cu o suprafață ageLOC® brevetată, conductoare pentru corp, care intensifică furnizarea ingredientelor anti-îmbătrânire de până la 10 ori, cu până la 24 de ore. Curenții galvanici pulsatorii nu doar luptă împotriva nedoritei îmbătrâniri, dar purifică și revigorează pielea. Nu în ultimul rând, celulita este o țintă a acțiunii produsului. Pielea devine mai fermă, mai elastică și mai catifelată, recăpătându-și tinerețea: exact ceea ce ne dorim în sezonul bikinilor.

ageLOC® Galvanic Body Spa are efecte extraordinare atunci când e utilizat pe brațe, coapse, abdomen, fese și șolduri. Pielea din aceste regiuni e mai solidă și mai puțin sensibilă, ceea ce o face să reacționeze perfect la curenții galvanici pulsatorii.

Dacă ceea ce ți-am spus mai sus ți se pare de domeniul fantasticului și te temi deja că nu vei fi capabilă să utilizezi acest produs, află că lucrurile sunt mult mai simple decât par. ageLOC® Galvanic Body Spa are un sistem de auto-reglare, ecran luminat și indicații audio care fac ca utilizarea sa să fie „floare la ureche”. Mai mult, gadgetul prezintă un format ergonomic, creat pentru a urma mai ușor conturul corpului, ceea ce se dovedește un adevărat atu.

ageLOC® Galvanic Body Spa nu se utilizează singur, ci alături de ageLOC® Body Shaping Gel. Acest uluitor produs a fost formulat astfel încât să ofere pielii toate beneficiile anti-îmbătrânire din gama ageLOC®, pornind de la principiile utilizate de ani întregi în saloanele spa. ageLOC® Body Shaping Gel reprezintă însă un pas înainte: a fost conceput ca un produs de spa intens, dar funcționează sinergetic cu curenții galvanici pulsatorii ai ageLOC® Galvanic Body Spa, astfel încât pătrunderea ingredientelor anti-îmbătrânire este potențată.

Vei vedea cum semnele de înaintare în vârstă dispar, dar această loțiune pentru fermitatea corpului prezintă și alte beneficii. Ea diminuează celulita, uniformizează aspectul de piele cu gropițe, revigorează, energizează și purifică pielea, o catifelează și o lasă fermă, tânără, proaspătă și elastică.

Cum reușește? Pe lângă asocierea cu dispozitivul ageLOC® Galvanic Body Spa, gelul de fermitate include și ingrediente specifice. Extractele de Laminaria Digitata combat aspectul de coajă de portocală și întăresc matricea extra-celulară a pielii, în timp ce Teobromina îmbunătățește fermitatea.

Cum folosești? Asociază ageLOC® Galvanic Body Spa și ageLOC® Body Shaping Gel și utilizează-le împreună, o dată pe zi și de trei ori pe săptămână, în regiunea coapselor, a feselor, brațelor și/sau a abdomenului.

Pentru rezultate cu totul excepționale, care te vor transforma în regina plajei, Nu Skin îți recomandă un al treilea produs fantastic, ageLOC® Dermatic Effects. Bazat tot pe știința exclusivă ageLOC® de la Nu Skin®, loțiunea de conturare a corpului îți va dărui acel trup perfect, ce atrage toate privirile.

corp perfect

Produsul are drept scop eradicarea principalelor surse de îmbătrânire a pielii și redobândirea tinereții, fermității și elasticității acesteia. În plus, ageLOC® Dermatic Effects hidratează pielea în profunzime și o catifelează, oferindu-i cel mai frumos aspect. Celulita e netezită, corpul e mai suplu, iar procesul de turnover celular este amplificat, ceea ce va spori capacitatea naturală a pielii de a radia prin toți porii. Dar luminozitatea este îmbunătăţită și datorită tehnologiei optice de ultimă oră, care difuzează lumina instantaneu, astfel că pielea ta arată și se simte mai netedă, mai catifelată la atingere și mai radiantă. Perfectă, într-un singur cuvânt.

Cum reușește ageLOC® Dermatic Effects să ne ofere atât de multe beneficii? Produsul înglobează tehnologia brevetată ageLOC®, alături de care include extracte de Hibiscus abelmoschus, bogate în lipide provenite din plante, ce luptă împotriva efectelor stresului oxidativ. Acestora li se adaugă mierea, una dintre cele mai bune surse de acizi alfa hidroxi naturali, ce catifelează și iluminează pielea. Nu în ultimul rând, acidul hialuronic hidratează în profunzime, fiind unul dintre cele mai apreciate ingrediente din acest punct de vedere.

Spre deosebire de primele două produse prezentate, ageLOC® Dermatic Effects se folosește singură, de două ori pe zi, dimineața și seara, pentru cele mai bune rezultate. Integreaz-o în rutina pentru un corp superb, alături de cele două produse pe care ți le-am prezentat mai sus.

Da, corpul frumos, desăvârșit, e posibil, chiar în 8 săptămâni! Demonstrează tuturor că ești perfect capabilă să lupți împotriva îmbătrânirii și dobândește acel aspect proaspăt, neted, ferm și tânăr al pielii. Cu sistemul ageLOC® Galvanic Body Trio by Nu Skin ai toate motivele să aștepți sezonul costumelor de baie cu nerăbdare!

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Cum ai grijă de organismul tău în timpul verii
Cum ai grijă de organismul tău în timpul verii
Te simți îngrozitor? Fă testul și vei primi cel mai frumos compliment
Incepe quiz
Te simți îngrozitor? Fă testul și vei primi cel mai frumos compliment

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.