Cum să te bucuri de o piele fermă și strălucitoare în 3 pași simpli

Cum să te bucuri de o piele fermă și strălucitoare în 3 pași simpli

Redactor Andreea Baluteanu

Sezonul costumelor de baie e la o aruncătură de băț! Mai e foarte puțin și vom avea parte de concediul la care visam de atâta vreme și pe care îl așteptăm cu sufletul la gură, singura consolare în momentele în care suntem îngropate în proiecte și deadline-uri chinuitoare.

Știm că corpul perfect se obține la sală sau pe pista de alergare și se menține prin alimentație sănătoasă și armonioasă, dar azi îți permitem să trișezi puțin! Cum? Cu ajutorul a trei pași care îți vor oferi o piele mai frumoasă ca niciodată: fermă, elastică și strălucitoare, ca în cele mai luminoase visuri ale tale. Vezi despre ce e vorba în rândurile de mai jos!

Pielea de vis, la distanță de trei produse cu efect magic!

Când e vorba de rezultate excepționale, Nu Skin e întotdeauna acolo, să te uimească de fiecare dată. Acum, brandul renumit pentru faptul că îmbină tehnologii avansate cu extracte cu superputeri din natură îți pune la dispoziție 3 produse pentru îngrijirea corpului, care te vor face mândră de rotunjimile tale chiar și în cele mai decoltate costume de baie. Iată ce ne oferă Nu Skin pentru vara în care ne vom simți mai frumoase decât prințesele din povești!

ageLOC® Galvanic Body Spa

Dacă ți-am spune că am descoperit un gadget mic și prietenos care poate intensifica acțiunea produselor din gamele Nu Skin de îngrijire a corpului? Știam deja că aceste cosmetice sunt eficiente, acum aflăm că pătrunderea lor în piele este cu mult îmbunătățită!

Așa sună prezentarea ageLOC® Galvanic Body Spa, ce reprezintă viitorul îngrijirii pielii tale. Gadgetul este conceput ergonomic și are la bază tehnologia pulsatoare galvanică nou dezvoltată la Nu Skin, care maximizează efectele antiîmbătrânire ale produselor aplicate. Alături de gelurile pe care ți le vom prezenta mai jos, ageLOC® Galvanic Body Spa va lupta împotriva Supermarkerilor, pe care Nu Skin i-a identificat ca fiind principalii factori răspunzători de îmbătrânirea pielii tale. Grație acestei sinergii, scapi de celulită, pielea e mai catifelată și mai fermă, iar corpul tău va fi mai tonifiat. Bonus: ageLOC®  Galvanic Body Spa purifică și stimulează revigorarea pielii, așa că tu vei arăta din ce în ce mai bine, fără prea mare efort, în timp ce te gândești la superba ta vacanță la mare.

Și aceste afirmații nu sunt deloc nefondate. De fapt, cercetarea de laborator este cea care a demonstrat că pielea de pe corp răspunde mai bine atunci când este vorba despre curenți galvanici, care pot îmbunătăți furnizarea de ingrediente anti-îmbătrânire. Și din acest punct de vedere gadgetul este ideal: nu doar că amplifică puterea produselor Nu Skin, dar se dovedește și foarte ușor de folosit. Astfel, ageLOC® Galvanic Body Spa se ajustează pielii tale, oferindu-ți exact cantitatea de care ai nevoie din produsele pe care le folosești, și e foarte ușor de folosit, deoarece ergonomia sa urmărește cu fidelitate contururile corpului. Mai mult, produsul prezintă o suprafață conductivă mai mare, care menține cu până la de 10 ori mai mult produs între piele și aparat, ceea ce, firește, suplimentează absorbția ingredientelor.

Prin urmare, ageLOC® Galvanic Body Spa este produsul care face diferența dintre un corp lucrat și unul superb, de zeiță! Să descoperim acum împreună produsele marca Nu Skin cu ajutorul cărora face miracole!

ageLOC® Body Shaping Gel

ageLOC® Galvanic Body Spa nu ar putea funcționa de unul singur, ci are nevoie de aliați. Unul dintre aceștia este ageLOC® Body Shaping Gel, un produs inspirat de formulele din saloanele de frumusețe și din spa-uri care luptă împotriva aspectului de coajă de portocală al pielii. Produsul nu numai că te scapă de depozitele de celulită, dar îmbunătățește și fermitatea și elasticitatea pielii, lasă pielea mai catifelată și mai frumoasă și estompează și semnele vizibile ale îmbătrânirii. Iar cu ajutorul gadgetului Galvanic Body Spa, pătrunderea ingredientelor binefăcătoare este intensificată!

Un alt atu datorită căruia te vei îndrăgosti de ageLOC® Body Shaping Gel este legat de capacitatea sa de uniformizare a zonelor cu „gropițe” create de celulită, care nu sunt deloc atrăgătoare, ci de care, dimpotrivă, abia așteptăm să scăpăm.

Nu în ultimul rând, ageLOC® Body Shaping Gel întărește și matricea extracelulară a pielii, ceea ce va contribui la modelarea și la menținerea pielii cu aspect tânăr și sănătos. Produsul purifică și revigorează, iar tu te vei simți cu totul nouă.

Dar ce conține ageLOC® Body Shaping Gel de are efecte atât de extraordinare? Pe lângă tehnologia ageLOC® care țintește Supermarkerii, produsul include extracte de Laminaria Digitata, cu rol de a diminua aspectul de coajă de portocală, și Teobromină, care intensifică fermitatea și netezimea pielii tale.

Cum folosești produsul? Aplică ageLOC® Body Shaping Gel pe brațe, abdomen, fese și/sau coapse, în funcție de necesități, alături de ageLOC® Galvanic Body Spa. Folosește de circa 3 ori pe săptămână și masează zonele până ce s-a încheiat ciclul. Spală-te pe mâini și îndepărtează excesul de produs cu un prosop umed.

ageLOC® Dermatic Effects

Un singur pas se mai află între tine și pielea fermă și strălucitoare a unui corp demn de un supermodel! Este vorba despre Loțiunea de conturare a corpului ageLOC® Dermatic Effects, un produs cu utilizare zilnică ce catifelează și hidratează pielea în profunzime, lăsând-o mai elastică și mai fermă și estompând depozitele de celuită, pentru un aspect pur și simplu senzațional. În plus, produsul pe care ți-l recomandăm azi are și efect de stimulare a turnover-ului celular, un proces de regenerare care va reda pielii luminozitatea și aspectul radiant natural. Nu în ultimul rând, tehnologia optică de ultimă oră are efect de difuzie inteligentă a luminii, astfel că pielea va fi mai netedă, mai fermă, mai frumoasă.

Ce conține loțiunea pentru fermitate de care ne-am îndrăgostit? Pe lângă tehnologia ageLOC®, produsul adaugă și extractele de Hibiscus abelmoschus, cu extracte de lipide din plante care protejează pielea de stresul oxidativ și reduc aspectul de coajă de portocală. Mai departe, extractul de miere conține un cumul de acizi alfa-hidroxi naturali, cu efect de catifelare a pielii, iar acidul hialuronic e ideal pentru a hidrata pielea în profunzime. Iată un complex care pe noi ne-a convins!

Loțiunea ageLOC® Dermatic Effects poate fi folosită și ca atare, de două ori pe zi, dimineața și seara, pe brațe, coapse, fese și/sau abdomen, dar va face minuni atunci când o combini cu ageLOC®  Galvanic Body Spa.

Fugi la cumpărături și alege cel mai tare costum de baie, pentru că pielea ta e pregătită să îi facă cinste așa cum trebuie! Descoperă ageLOC® Galvanic Body Trio, ce înglobează toate produsele pentru corp perfect la Nu Skin: de acum încolo, pielea ta va străluci de frumusețe!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.