Descoperă lista completă de produse care te ajută să fii plină de energie toamna asta!

Redactor Andreea Baluteanu

Deși unul dintre cele mai frumoase anotimpuri, un adevărat festin vizual cu culori unice, toamna poate presupune și o scădere drastică a nivelurilor de energie. Deoarece nu mai petrecem atât de mult timp afară, scăldați în lumina soarelui, iar accentul pus pe mișcare și pe alimentație sănătoasă este și el înlocuit cu serile petrecute în fața TV-ului, savurând junk food, începem să suferim de oboseală, stări de letargie sau lipsă de poftă de viață.

Din fericire, există produse care îți pot restaura starea de bine! Descoperă mai jos lista suplimentelor care te ajută să îți recapeți starea de bine și pofta de a cuceri lumea, bucățică cu bucățică! Vezi despre ce e vorba în rândurile de mai jos!

Toamnă cu energie: 4 produse pentru sănătate și poftă de viață

Dacă toamna a adus și pentru tine o diminuare a nivelurilor de energie, Nu Skin promite să aibă soluția cea mai bună. Brandul american a pășit mai departe de domeniul îngrijirii pielii și comercializează produse care fac bine de la interior către exterior! Vezi despre ce e vorba!

cuplu fericit

Nu e așa că viața pare mult mai frumoasă când savurezi o cană de ceai verde? Această băutură mult-iubită ne stă aproape când ne vedem cu prietenele, când ne relaxăm dimineața, înaintea unei zile de muncă, sau când scăpăm de tensiune și de stres seara, într-o baie relaxantă. Dar ce ai spune dacă ai profita de toate atuurile ceaiului verde într-un supliment alimentar care reține toate beneficiile acestuia?

Pharmanex® Tegreen luptă cu aplomb contra radicalilor liberi. Generați în procesele noastre biochimice, în urma expunerii la factorii de mediu, radicalii liberi provoacă stresul oxidativ care afectează celulele și țesuturile. Putând cauza atât boli, dar și îmbătrânire prematură, radicalii liberi trebuie neapărat combătuți, iar antioxidanții sunt principala armă contra lor.

Adăugând extractele de ceai verde din Pharmanex® Tegreen în dieta ta, vei proteja celulele și țesuturile de stresul oxidativ și vei întări modalitățile de apărare ale organismului tău. Tot ce trebuie să faci este să iei o capsulă dimineața, la micul dejun, și să stai apoi liniștită. Ești perfect protejată!

pharmanex tegreen

Continuăm acum cu un adevăr destul de delicat, pe care Organizaţia Mondială de Sănătate l-a afirmat în nenumărate rânduri: majoritatea europenilor nu consumă necesarul zilnic de fructe și legume. Cum o alimentație sănătoasă are nevoie de un echilibru dintre macronutrienți (grăsimi, proteine și carbohidrați) și micronutrienți (vitamine și minerale), ajungem să ne confruntăm cu deficiențe care ne pun viața în pericol.

Însă știm, în același timp, cât de dificil este să concepi un meniu echilibrat, din care să nu lipsească nimic, în condițiile în care există atâtea responsabilități de care să te achiți în timpul unei zile. Din fericire, există LifePak®+, suplimentul alimentar care include vitaminele și mineralele necesare, susținând 9 dintre cele mai importante funcții ale corpului.

Iată despre ce e vorba: funcția cognitivă (iod, zic, vitamina B5), sănătatea oaselor (magneziu, zinc, mangan, calciu și vitamina C), sistemul imunitar (seleniu, zinc, cupru, vitamina A, vitamina B6, vitamina B12, vitamina C și D), metabolismul (vitamina B3, B5, B6, B12, biotina, vitamina C, magneziu, zinc, molibden, crom), sistemul cardiovascular (calciu, vitamina K1, crom, vitamina B1, B2, B6, B12, B9 și extracte de struguri), rețeaua antioxidantă (vitamina C, E, seleniu, cupru, zinc, carotenoide, flavonoide), sănătatea pielii (zinc, iod, biotină, vitamina A, B3, B6, vitamina C și semințe de struguri), funcția tiroidă (seleniu, iod), vederea (vitamina A, vitamina B2 și zinc).

Cum profiți de super puterile acestui supliment capabil să îți pună organismul pe făgașul cel bun? Luând un pliculeț de două ori pe zi, cu 250 de ml de lichid, la micul dejun și la cină. Pachetul conține 60 de pliculețe.

Suntem sigure că ai auzit de puterea acizilor grași Omega-3, atât de necesari unei bune funcționări a organismului. Dar ce fac aceste substanțe? Ele ajută la funcționarea normală a inimii, susținând sistemul cardiovascular. De asemenea, acizii grași susțin sănătatea creierului și vederea.

Important nu este numai să mănânci pește, dar și să consumi acizii grași în concentrațiile potrivite și în asocierea care trebuie. Tocmai de aceea, noi îți recomandăm suplimentul Marine Omega, ce include o combinație de Acid Eicosapentaenoic (EPA) şi Acid Docosahexaenoic (DHA). Aceștia provin dintr-una dintre cele mai apreciate surse, respectiv uleiul de pește de krill, și te vor suplimenta cu 1400 mg de acizi grași omega-3 pe zi. Nu e așa că sună extrem de tentant?

Dacă ai cumva procese de conștiință, află că Nu Skin își asumă responsabilitatea pentru selectarea ingredientelor și a furnizorilor. Mai mult, operațiunile de recoltare a krill-ului sunt certificate ca fiind durabile de către Consiliul Marin al Administratorilor, un program de etichetare ecologică.

Marine Omega

Tot ce trebuie să faci este să iei două capsule moi de Marine Omega, de două ori pe zi, cu mâncare și băuturi. Pachetul conține 120 de capsule gel, suficiente pentru o lună de administrare.

Încheiem cu un duo de excepție! Nu mai știi de unde să aduni rezervele de energie care ți se par din ce în ce mai puține și mai prețioase? Din fericire, îți sare în ajutor Nu Skin, prin R² Day și R² Night, produsele ce oferă o combinație exclusivistă de ingrediente ce au la bază o știință revoluționară, susținând un corp care lucrează în armonie, minte alături de trup.

Astfel, suplimentul are rolul de a asigura protecția celulară contra daunelor oxidative, susținând procesul de detoxifiere celulară. De asemenea, R² Day și R² Night asigură menținerea vitalității, pierdută pe măsură ce înaintăm în vârstă.

Dar ce face, la propriu, fiecare dintre cele două componente? ageLOC® R2 Day oferă un amestec deosebit de ingrediente cheie, cum ar fi  Cordyceps sinensis, rodie și Panax Ginseng. Împreună, acestea vizează trei obiective majore: îmbunătățirea performanței fizice, menținerea capacităților mentale și păstrarea libidoului.

De partea cealaltă, ageLOC® R2 Night include extracte din plante selectate cu o mare grijă, precum portocala roșie, semințele de broccoli și semințele de struguri. Aduse laolaltă, acestea se alătură seleniului într-o formulă care protejează celulele de stresul oxidativ.

Ia șase capsule de ageLOC® R2 Day dimineața, pentru a te simți revigorată și puternică,  gata să dai piept cu toate provocările zilei. Continuă cu 2 capsule de ageLOC® R2 Night seara, înainte de culcare, ca să te asiguri că vei începe a doua zi cu zâmbetul pe buze și cu inima fremătând de poftă de viață.

Fă din toamna 2020 cel mai frumos anotimp al vieții tale grație acestor produse marca Nu Skin. Descoperă metoda perfectă de a îți reface nivelurile de energie în cel mai scurt timp!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.