Descoperă sistemul de ultimă generație care îți protejează pielea

Descoperă sistemul de ultimă generație care îți protejează pielea

Redactor Andreea Baluteanu

Când vine vorba despre piele, sunt numeroși factori care ne amenință dermul. De la clasica expunere la soare care cauzează fotoîmbătrânire și pete pigmentare la stres, poluare sau regim de viață sedentar, bietul nostru ten e nevoit să se ferească zilnic de inamici mai mult sau mai puțin cunoscuți. Și cât timp pielea tânără are resursele necesare pentru a ieși victorioasă din orice înfruntare, pe măsura trecerii timpului rezistența e tot mai dificilă.

Tocmai de aceea, e bine să îi găsești aliați pe măsură, de cât mai timpuriu cu putință. Noi îți prezentăm azi sistemul capabil să îți protejeze pielea și îți spunem cum anume te ajută!

ageLOC Boost & Activating Serum, duoul pentru ten tânăr și radios

Nu Skin ne-a obișnuit deja cu device-urile care revoluționează piața de beauty, iar cea mai nouă adiție în portofoliul brandului american ne-a mers direct la inimă. E vorba despre dispozitivul ageLOC Boost, acompaniat de Activating Serum, ce îți vor garanta o piele mai tonificată și mai strălucitoare prin doar două minute de utilizare zilnică.

 dispozitivul ageLOC Boost, acompaniat de Activating Serum

Cum e posibil, ai putea întreba? Grație tehnologiei Microcurentului cu Impuls Variabil, ce optimizează și activează funcțiile pielii pentru un look vizibil mai întinerit. Intermitent, impulsuri variabile sunt trimise către piele: nu numai că senzația te va relaxa așa cum nu ai fi crezut posibil, dar va stimula mecanismele dermului și tu vei întineri cât vezi cu ochii. Nu negăm că e greu de crezut, dar suntem sigure că Nu Skin ne va convinge încă o dată.

Dar ageLOC Boost nu acționează singur, ci împreună cu Activating Serum. Combinate, cele două produse reprezintă unul dintre cei mai potenți aliați anti-age și dispozitive de protecție a pielii! Frumusețea luminoasă nu mai e nici pe departe un vis.

Dar ce face, practic, acest sistem avansat? În primul rând, e dedicat tonifierii și accentuării aspectului radios al tenului. Vei vedea că pielea e mai luminoasă și mai elastică, și ce e încă și mai wow e că primele rezultate apar rapid, în doar 7 zile de la utilizare. Iar beneficiile sunt vizibile pe tot parcursul zilei!

ageLOC Boost printre bule

Mai departe, device-ul susține reînnoirea celulară. De ce este acest atu atât de important? Deoarece pielea își diminuează în timp capacitatea de protecție și de regenerare și atunci încep să slăbească și mecanismele de apărare contra îmbătrânirii. Susține însă și tu această abilitate de reînnoire și efectele se vor vedea.

Nu putem rămâne indiferente nici în fața estompării semnelor de îmbătrânire prematură. Tenul e mai neted și mai ferm după ce ai utilizat ageLOC Boost & Activating Serum, iar tu te simți și arăți de parcă ai fi șters câțiva ani buni din buletin.

Mergem mai departe și îți spunem că sistemul oferă și o exfoliere delicată. Eliminând celulele moarte, va reda o piele mai proaspătă și mai fragedă: vei surâde imaginii tale reflectate în oglindă.

Am lăudat mai sus, și pe bună dreptate, ageLOC Boost, dar suntem la fel de cucerite și de „tovarășul” său Activating Serum. Produsul garantează conductivitatea optimă pentru microcurenții cu puls variabil, dar are și beneficii nenumărate grație compoziției sale. Formula e impresionantă: amestec geLOC care previne îmbătrânirea, ingrediente cu potențial iluminator precum extractele de narcisă de mare, vitamina C și niacinamida, extracte din fructul de lămâie caviar (o varietate de citrice cu o textură asemănătoare caviarului și beneficii multiple, printre care proprietăți antiage și aromaterapice), dar și acid hialuronic pentru hidratare de efect. Nu e nevoie să fii dermatolog ca să înțelegi că Nu Skin a creat un produs special, de mare ajutor pielii.

activating serum nu skin pe fundal roz

Acum, că am descoperit ce este ageLOC Boost, mai rămâne o singură întrebare: cum funcționează device-ul de ultimă generație? Super simplu, și nici măcar nu trebuie să fii prietenă cu tehnologia ca să îl poți folosi.

Mai întâi curăță și tonifică fața, apoi pornește dispozitivul ageLOC Boost glisând cu degetul în sus pe suprafața tactilă.

Pregătește-te de răsfăț dispersând trei doze din ageLOC Boost Activating Serum pe suprafața conductoare a dispozitivului. Întinde acest mix pe jumătate de față și deplasează gadgetul pe ten, cu mișcări ascendente și din interior către exterior, ca atunci când execuți un masaj facial.

Tot ce trebuie să faci acum este să repeți aceiași pași pentru cealaltă jumătate de față. Ți-am spus că nu e greu?

La final nu mai rămâne decât să masezi restul de produs în piele și să continui liniștită cu ritualul tău de îngrijire a pielii știind că ai făcut ce e mai bun pentru ea.

De acum încolo, pielea ta va străluci de fericire și recunoștință! Arată-i cât o prețuiești alegând numai la creme de la creme pentru ea și fă-i cunoștință cu noua lansare Nu Skin, ageLOC Boost & Activating Serum! Excelența în materie de skincare e la un click distanță! Găsești mai multe informații aici!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Hidratarea pielii înainte și după expunerea la soare. Ce pași trebuie să urmăm
Hidratarea pielii înainte și după expunerea la soare. Ce pași trebuie să urmăm
Ce zeu te protejeaza in secret?
Incepe quiz
Ce zeu te protejeaza in secret?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.