Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Dragoste, grijă și hidratare pentru cel mic! Soluția pentru băița perfectă

Redactor Andreea Baluteanu

Atunci când ești mămică, viața e cu totul alta. Are un parfum mai puternic, e mai strălucitoare și mai frumoasă, dar totodată și mai provocatoare. Dintr-odată și pentru prima dată, nevoile unei alte ființe sunt puse înaintea alor tale și nimic nu e suficient de bun pentru bebelușul tău drăgălaș.

Știm cât de dificil este să găsești cele mai potrivite produse pentru igiena intimă a celui mic, de aceea îți recomandăm mai jos soluția pentru băița perfectă. Delicat precum un nou-născut, iată care este produsul care te va ajuta să cureți și să hidratezi pielea bebelușului în timp ce întărești relația cu mica ta minune!

Produsul care transformă baia celui mic într-o oază de dragoste și grijă

Când este vorba despre micuț, niciun produs nu e suficient de bun. Și e natural să fie așa. Mai ales când este vorba despre igienă și îngrijire, ai nevoie de formule de top, bazate pe ingrediente naturale, care să nu afecteze pielea sensibilă a bebelușului tău. De aceea, noi îți recomandăm doar ce e mai bun: Nu Skin. Compania americană știe că, dacă nu poți face rabat de la calitate pentru tine, cu siguranță îți e interzis să uiți de acest principiu atunci când este vorba despre pielea delicată a celui mic.

Este motivul pentru care ne bucurăm să aflăm că în gama Epoch® există un produs special creat pentru copiii cu vârsta de până la 3 ani, respectiv Baby Hibiscus Hair and Body Wash. De ce apreciem atât de tare această colecție de produse de la Nu Skin? Deoarece Epoch® atinge echilibrul pe care îl considerăm perfect în formula unui produs. Alături de etnobotaniști celebri în întreaga lume, Nu Skin a reușit să reînvie cunoștințele și tradițiile nemuritoare ale culturilor indigene și să le folosească în produse concepute după tehnicile moderne. Astfel, știi că îți îmbăiezi minunea cu ingredientele pe care le foloseau înaintașii noștri înțelepți și iubitori de natură, dar le valorizezi în formule care au la bază inovația și progresul. Am dori să descoperim un astfel de compromis minunat peste tot în lumea noastră!

Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body Wash va relua tradiția nemuritoare a îmbăierii pruncului de către părinții săi, unul dintre momentele cele mai încărcate de semnificații aparte și îți va reda și ție toată emoția cuprinzătoare. Produsul este inspirat de ceea ce foloseau popoarele din Asia de Sud-Est, respectiv extracte de floare de hibiscus, curățând delicat pielea și șuvițele mătăsoase ale micuțului sau micuței tale, hidratând și menținând echilibrul și sănătatea scalpului. Formula 2 în 1 este blândă și gingașă cu pielea bebelușului și are o compoziție „fără lacrimi”, astfel că voi vă veți bucura de băiță în intimitate și fericire.

Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body Wash prezintă o textură catifelată de spumă pe care o vei adora. Ce să mai spunem despre balonașele inofensive de săpun care fac deliciul bebelușului? Va adora să se joace cu ele!

Produsul nu doar curăță, dar și calmează pielea celui mic, un aspect extrem de important în contextul în care din ce în ce mai mulți copii se confruntă cu alergii și cu iritații. De asemenea, capacitatea de hidratare este pur și simplu excelentă.

Vei aprecia și dispozitivul de dozaj care este astfel conceput pentru a fi folosit cu o singură mână: știm că de cealaltă mână ai nevoie ca să îl sprijini pe bebe. Tot cu gândul la părinți, Nu Skin s-a asigurat că recipientul este astfel formulat încât să împiedice vărsarea accidentală a conținutului.

Ce să mai spunem despre parfumul dulce și încântător, natural? Va rezona minunat cu mirosul de bebe și de curat!

Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body Wash conține, pe lângă extractele de floare de hibiscus, suc de fructe de soc, extracte de floare de gălbenele și de ovăz. Iată un cumul de ingrediente care calmează, hidratează și curăță cu o eficacitate și delicatețe de invidiat, în timp ce menține sănătatea pielii micuțului.

Veștile bune nu se opresc aici! Deoarece știm că vrei să îi asiguri bebelușului tău un viitor minunat, ține cont de faptul că, pentru fiecare produs din gama Epoch® cumpărat, Nu Skin donează 0,25 dolari către fundația Nu Skin Force for Good Foundation®, a cărei menire este tocmai aceea de a crea o lume mai bună pentru copiii noștri. Îmbunătățind viața oamenilor din toate colțurile lumii, protejând și susținând comunitățile indigene pe cale de dispariție și apărând fragilitatea mediului, compania americană se asigură că va exista un „mâine” mai luminos decât azi.

Dragoste, grijă și hidratare: așa sună deviza Epoch® Baby Hibiscus Hair and Body Wash. Adu înțelepciunea transmisă din generație în generație în ritualul nemuritor al îmbăierii și bucură-te de cele mai speciale momente petrecute alături de puiul tău cu cel mai nou produs de la Nu Skin!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!