Echilibrul perfect între hrănire și detoxifiere! Tenul tău merită doar ce e mai bun

Echilibrul perfect între hrănire și detoxifiere! Tenul tău merită doar ce e mai bun

Redactor Andreea Baluteanu

Agitatele vieți moderne ne umplu de satisfacție și de inegalabilul sentiment al împlinirii, dar sunt în același timp și o sursă inepuizabilă de stres. Atunci când jonglezi zilnic cu proiecte, cu deadlineuri, cu un amalgam de frustrare, presiune, anxietate și un strop de entuziasm, este clar că la un moment dat organismul va ceda și vei începe să te resimți.

Care este soluția pentru a redescoperi starea de bine? Să pui accent pe micile tale plăceri și să ai grijă de tine cu aceeași dragoste și loialitate cu care îi îngrijești pe ceilalți. Iar o mască binefăcătoare, aplicată cu toată tandrețea din lume, va face minuni pentru tine. Desoperă mai jos preferata noastră, Ying Yang Mask, și află cum o folosim și cum ne-a schimbat viața!

Ying Yang Mask te ajută să te împaci cu tine, cu pielea ta și cu lumea!

Ce poate fi mai plăcut decât să îți așterni un strat binefăcător de mască pe față, în cadă, la lumina lumânărilor și în susurul plăcut al unor melodii relaxante? Aceste gesturi vor face minuni pentru starea ta de bine. Iar atunci când alegi un produs precum Ying Yang Mask, care pune accent pe echilibru, experiența va fi încă și mai magică.

masca nu skin

Produsul a fost lansat de brandul Nu Skin, care adoră să își surprindă clientele cu produse pline de ingrediente prețioase, culese din sânul generos al naturii, care sunt însă prelucrate prin cele mai noi tehnologii. Un exemplu-etalon pentru filosofia brandului este Epoch® Yin and Yang Mask, care, așa cum ți-am povestit deja, te ajută să găsești echilibru în tine, în pielea ta, dar și în zbuciumata lume înconjurătoare.

Masca calmează, detoxifică și hrănește pielea, un trio de excepție, pe care tenul tău va învăța să îl aprecieze rapid. Vei consta vrăjită cum pielea începe să strălucească de la interior, atât de ademenitor că nici nu te vei mai gândi să pui mâna pe cutiuța de iluminator. Dar și mai fermecată vei fi atunci când vei constata că pielea e mai netedă, cu un aspect mai sănătos și mai ferm, mai moale și mai protejată.

Cum reușește masca Epoch® Yin and Yang Mask să te impresioneze acolo unde atât de multe produse te-au dezamăgit? Produsul include extracte de floare de ceară (Hoya carnosa), supranumită și planta de flori de porțelan, originară din Asia de Est și de pe teritoriul Australiei. Cu proprietăți hrănitoare excepționale, planta este cultivată prin agricultură de mediu controlată prin intermediul celor mai înalte tehnologii, cu scopul de a minimiza costurile, de a pune accent pe sustenabilitate și de a crește eficiența.

Acestor extracte li se adaugă uluitorul cărbune microîncapsulat, despre care suntem sigure că știi deja cât de bine curăță pielea. Microcapsulele sunt activate printr-un masaj delicat, iar tu te vei simți mai relaxată ca niciodată.

Nu putem uita nici de aroma de iasomie arabă, care va transforma întregul ritual al aplicării măștii într-o experiență senzorială de neuitat. Te vei simți mai bine ca niciodată, și toate supărările și toate sursele tale de stres de peste zi se vor topi de parcă nici nu ar fi existat.

Ce ne mai place? Grija pe care Nu Skin o are pentru mediu. Ambalajul măștii Ying Yang Mask este conceput în proporție de 38% din plastic reciclat, accentuând grija pe care brandul o are față de misiunea de a salva planeta. Și, ținând cont de situația în care ne aflăm, considerăm că acesta ar trebui să fie unul dintre cele mai importante motive în vederea achiziției.

Cum folosești această mască minunată?

E simplu! Dacă dorești să te bucuri doar de acțiunea sa hrănitoare, pur și simplu aplică pe ten într-un strat generos, întinzând pe fața curată și uscată în prealabil. Citește câteva pagini din cartea preferată sau pur și simplu închide ochii, relaxează-te și uită de toate cât îi permiți măștii să acționeze. După 10-15 minute, clătește cu apă caldă.

Dar, dacă vrei cu adevărat să te bucuri de toate proprietățile măștii Ying Yang Mask, atunci masează ușor în urma aplicării, pentru a activa microcapsulele de cărbune. Vei potența astfel detoxifierea tenului și te vei bucura de acel aspect luminos și sănătos, la care nici nu ai mai fi îndrăznit să visezi în lumea noastră poluată.

Vrei să atingi echilibrul perfect dintre hrănire și relaxare? Este reținut în masca Ying Yang Mask! Nu Skin te asigură, ca întotdeauna, că tenul tău merită tot ce e mai bun și îți pune la dispoziție cea mai eficientă metodă de a te detensiona și de a uita de problemele de peste zi! Cine e gata să șteargă supărări și să elimine surse de tristețe dintr-o singură mișcare?

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.