Frumusețea trece la următorul nivel! Descoperă noul ajutor împotriva îmbătrânirii pielii și părului

Frumusețea trece la următorul nivel! Descoperă noul ajutor împotriva îmbătrânirii pielii și părului

Redactor Andreea Baluteanu

Atunci când eram extrem de tinere, bătrânețea părea ceva înfricoșător și îndepărtat la care nu aveam nici cel mai mic motiv să ne gândim. Pe măsură ce anii trec însă, realizăm că îmbătrânirea este un fenomen care la un moment dat ne va afecta și pe noi.

Ceea ce este însă diferit e modul în care alegem să îmbătrânim. Da, opțiunea ne aparține în totalitate: sunt femei care îmbătrânesc grațios, care se bucură de o piele radioasă și catifelată și la 100 de ani sau, dimpotrivă, fete care își aștern ridurile pe chip și la 20 și un pic. Formulele cosmetice au evoluat extrem de mult și promit acum marea cu sarea, dar trebuie să știi că este musai să ai grijă în ce investești. Azi îți spunem care sunt produsele care previn îmbătrânirea pielii și părului!

Frumusețe perpetuă: 4 produse pentru păr și piele de milioane

Dacă te uiți pe eticheta fiecărui produs cosmetic de pe piață, vei fi amețită de multitudinea promisiunilor. Dar ceea ce trebuie să reții este că nu tot ceea ce apare în scris are aplicabilitate și în realitate. Noi avem încredere deplină în Nu Skin fiindcă ne-a demonstrat din plin atuurile sale, nu datorită cuvintelor frumoase de pe ambalaj. Azi îți recomandăm de la brand produsele care au grijă cu dragoste de părul și de pielea ta!

Piele mereu tânără și radioasă

Cu siguranță ai mai auzit de ageLOC® Galvanic Spa™, și nici nu e de mirare: produsul este una dintre vedetele de la Nu Skin, cu rezultate de-a dreptul excepționale pentru menținerea pielii luminoase și tinere. Lansat în 2003, ageLOC® Galvanic Spa™ a fost îmbunătățit constant, astfel ca tu să te bucuri de cea mai înaltă tehnologie și de ingrediente brevetate pentru a stopa îmbătrânirea pielii și scalpului.

Produsul funcționează pe baza curenților galvanici autoreglabili, o tehnologie inovatoare care poate fi regăsite în cele mai exclusiviste centre spa și care este acum și la îndemâna ta. Datorită acestui sistem, ingredientele antiîmbătrânire ajung în profunzimea pielii și sunt absorbite mult mai bine. Te vei simți răsfățată ca la spa, dar în intimitatea și în confortul propriei case, urmărindu-ți serialul preferat în timp ce te delectezi cu un vin dulce de toamnă.

Ce mai e de adăugat? ageLOC® Galvanic Spa™ are un ecran luminat cu afișaj LED modern, ușor de citit și intuitiv, iar utilizarea sa este foarte simplă, durata tratamentului și polaritatea fiind pre-programate astfel ca tu să nu îți mai bați capul cu astfel de detalii. Mai mult, dispozitivul se adaptează automat pielii tale, oferindu-i acesteia exact cantitatea potrivită de produs de care are nevoie: nu a fost niciodată mai simplu de atât să fii frumoasă și strălucitoare. Nu în ultimul rând, indicațiile audio și cei doi ani de garanție de la data utilizării îți demonstrează din plin că ai făcut alegerea corectă.

ageLOC® Galvanic Spa™ este, de asemenea, prevăzut cu 4 conductori interschimbabili pentru ca tu să tratezi eficient toate zonele corpului. Conductorul pentru față luptă cu ridurile în linia întâi, iar cel pentru corp este astfel conceput încât să acționeze pe suprafețe mai mari. Conductorul pentru scalp este asemănător cu un pieptene și alunecă ușor prin păr, furnizându-i toate ingredientele de care are nevoie. Extraordinar este și conductorul pentru zonele de focalizare, care are un capăt plat și neted, de formă ovală, ce asigură un contact optim cu pielea pe acele suprafețe greu accesibile.

Ce mai trebuie să știi? ageLOC® Galvanic Spa™ funcționează doar alături de produsele compatibile de la Nu Skin. Astfel, pentru față ai de ales între Galvanic Spa Facial Gels with ageLOC, care vor transforma pielea ternă și stresată într-una tânără și revitalizată, și Tru Face Line Corrector, care estompează cu succes ridurile și liniile de pe chip. Pentru corp ai la dispoziție ageLOC® Body Shaping Gel, ce aduce beneficii antiîmbătrânire, reduce celulita și împrospătează pielea. Încheiem cu Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum, perfecte pentru un scalp sănătos și pentru un păr bogat și mătăsos.

Păr cu aspect mai tânăr și mai strălucitor

Începem cu o veste proastă: și părul îmbătrânește și nu referim aici doar la albirea sa, ci și la degradarea, subțierea, pierderea volumului și căderea în proporții dramatice. Dar te liniștim și cu o veste bună, aceea că există gama ageLOC® Nutriol®, perfectă pentru un păr strălucitor, voluminos, mai bogat și cu aspect mai tânăr.

Vrei un păr mai des, mai strălucitor și mai puternic, care rezistă în fața oricărei provocări? Recomandarea noastră este Șamponul ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo, care va reda viața părului subțire, stresat sau îmbătrânit. În urma testelor efectuate de Nu Skin, s-a demonstrat faptul că produsul apără cuticula în mod eficient de decolorare și de efectele distrugătoare ale căldurii și previne ruperea părului. Nu în ultimul rând, ageLOC Nutriol Scalp & Hair Shampoo curăță delicat și îți va dărui acel păr mătăsos și strălucitor la care visai. În acest sens, șamponul are la bază extract de lactat de sodiu care intensifică hidratarea părului și susține retenția apei în firul de păr.

După ce ți-ai spălat părul cu atât de multă responsabilitate, este momentul să mergi mai departe cu Balsamul ageLOC Nutriol Scalp & Hair Conditioner. Știm că principala menire a produs de gen este să hrănească și să hidrateze cuticula și te asigurăm că balsamul de la Nu Skin se achită cu dedicație de acest obiectiv. De asemenea, balsamul optimizează starea de sănătate a scalpului și va întări firul de păr, ceea ce se va dovedi minunat pentru cel subțire sau îmbătrânit. Balsamul include proteină din drojdie hidrolizată, cu efect fortifiant, și unt de shea și glicerină, esențiale pentru a hidrata și a hrăni părul uscat, deteriorat. De la rădăcină până la vârf, părul este mai puternic decât oricând: indestructibil, ca tine!

Desăvârșește starea părului tău și luptă contra îmbătrânirii ca o adevărată amazoană cu ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum, bazat pe o formulă unică cu rolul de a proteja sănătatea scalpului și a șuvițelor de păr. Părul stresat, tern și îmbătrânit se va simți de-a dreptul minunat, mai bogat și mai sănătos, printr-un ritual simplu care nu durează mai mult de două minute. ageLOC Nutriol Intensive Scalp & Hair Serum nu se clătește și nu îngrașă părul, alte motive să apelezi la el dimineața și seara. Produsul conține amestec brevetat ageLOC pentru scalp, care întinerește pielea capului, proteină cu rol de a revitaliza și de a stimula luciul și panthenol hidratant și revigorant. În sfârșit, extractul de floare de trifoi roșu, dextran și acetil tetrapeptidă-3 calmează pielea scapului, pentru stare de bine contagioasă.

Produsul se utilizează pe părul uscat sau umed și se pulverizează direct pe scalp sau păr. Fă cărări printre șuvițe pentru a te asigura că serumul ajunge peste tot și apoi masează delicat și completează cu ageLOC Galvanic Spa, folosit timp de două minute cu conductorul special pentru scalp. Crede-ne, vei fi de-a dreptul impresionată de rezultate!

Vrei piele tânără și radioasă și păr sănătos și strălucitor? Cheamă Nu Skin în ajutor! ageLOC® Galvanic Spa™ și gama ageLOC® Nutriol® trebuie să își facă loc în ritualul tău de frumusețe din această toamnă!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.