Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Grădină înmiresmată în baie

Miercuri, 07.02.2018
de Diva Hair

După lunile cenușii de iarnă, mult așteptatele flori, mesagerele primăverii, au un efect de înviorare asupra noastră. Asta chiar și în agitatele orașe, ca și cum am putea simți norul parfumat îmbrățișând natura care se trezește la viață... o senzație dulce ca mierea.  Amestecul de culori, briza primăvăratică și căldura mângâietoare vă reîncarcă sufletul și trupul, iar tenul vă strălucește în lumina soarelui. Din fericire, grație etnobotanicii și ingredientelor vegetale naturale, nu trebuie să așteptăm venirea primăverii pentru a ne însufleți zilele (și nu doar pe cele de iarnă) cu flori parfumate, benefice și pentru a ne bucura de o relație mai apropiată cu mama natură.

Produsele cosmetice și soluțiile naturale de îngrijire care conțin ingrediente vegetale veritabile sunt comori rare și unice, esența vegetală extrasă cu meticulozitate însemnând un răsfăț natural pentru consumatorul avizat. Etnobotanica studiază modul în care membrii unor grupuri etnice, care au o legătură strânsă cu natura, folosesc și beneficiază de ingredientele naturale din plante și de posibilele lor proprietăți curative. Se studiază cum s-au format, păstrat și transmis cunoștințele despre interacțiunea benefică dintre oameni și flora din jurul lor, adică, cu alte cuvinte, calea naturală înspre frumusețe și sănătate.

Datorită colaborării științifice dintre etnobotanică și industria cosmetică, ne putem transforma împrejurimile într-o grădină înmiresmată utilă, pentru a ne putea bucura de o nutriție reconfortantă, bogată în vitamine, în combinație cu lumina solară a unei ambianțe exotice.

Cercetările etnobotanice oferă o cale modernă de descoperire a unor plante (medicinale), pentru a le folosi în circumstanțele actuale - asta este ceea ce a avut Nu Skin în vedere când a dezvoltat gama unică de produse Epoch. Printre ingrediente se află unele extracte vegetale naturale care ne fac să ne simțim de parcă am fi în mijlocul unei pajiști înflorite, în pădurea tropicală sud-americană sau chiar să ne imaginăm orizontul nesfârșit al savanei, fără a ieși din sala de baie.

 • Produsele pentru păr conțin un extract dintr-o plantă asemănătoare unui bulb, Ava puhi, pe care polinezienii o folosesc de secole pentru efectul balsamic, de înmuiere și pentru mirosul proaspăt.
 • Untul pentru corp conține o combinație de extract din fructe de baobab, care hrănește eficient pielea, și ulei din nuci de macadamia, dar putem menționa și masca de nămol, cu 50 de tipuri de minerale și antioxidanți care netezesc și înmoaie pielea cu aspect obosit.
 • Extractele din boabe de ienibahar zdrobite, mentă sălbatică și castane porcești, eucalipt, mentol și ulei de izmă reduc petele roșii, calmează inflamațiile, împrospătează și învigorează pielea.
 • Lavanda și mușețelul din compoziția produselor cosmetice au fost folosite pentru înmuierea pielii din timpuri străvechi.
 • Exfoliantele din această familie de produse conțin, de asemenea, scoarță măcinată de sisku' pas, folosită de amerindienii din regiunea Pacific Northwest pentru a calma pielea.
 • Pentru tratarea petelor, această gamă de produse etnobotanice conține extract din lacrima lui Iov, o plantă folosită în mod tradițional în medicina chinezească pentru reducerea roșelii, înmuierea și calmarea pielii, în combinație cu coada şoricelului, cunoscută pentru proprietățile de calmare a pielii.
 • Senzația neplăcută de greutate din picioarele noastre o putem ușura cu frunze de ti, o plantă care crește în Asia, Australia, Noua Zeelandă și Hawaii și pe care mergătorii pe foc polinezieni o folosesc de secole pentru beneficiile ei.

Familia noastră de produse etnobotanice este dezvoltată în colaborare cu etnobotaniști de renume și ne străduim să obținem toate ingredientele din surse regenerabile. Așadar, nu doar obținem soluția naturală pentru a ne hrăni pielea, ci putem inocula îngrijirea modernă și confortabilă a pielii și a frumuseții cu practici străvechi," a spus Balázs Szőke, Specialist în  Produse la Nu Skin Europa de Est.

Grație colaborării fructuoase dintre Nu Skin și cercetătorii etnobotaniști, precum și, desigur, grație prețioaselor plante, prospețimea înviorătoare și îngrijirea zilnică a pielii pot să meargă mână în mână. Pielea noastră ne va mulțumi prin catifelare magică și strălucire.

lămâi

verde 

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!