Îngrijire completă pentru mâini și unghii! Adio piele și unghii uscate!

Redactor Andreea Baluteanu

Spălăm vase, grădinărim, uităm să mai ștergem oja și o lăsăm să se cojească inestetic, neglijăm: acestea sunt numai câteva dintre „păcatele” de care ne facem răspunzătoare în fața unghiilor și pielii mâinilor noastre.

Din fericire, toamna 2020 vine cu un motto: „ai grijă acum de pielea mâinilor și de unghiile tale”. Avem pentru tine un set de produse absolut extraordinar, care îți vor reda pielea catifelată și unghiile tari, rezistente și lucioase! Iată cu ce te tentăm!

Unghiile și mâinile, la control! Produsele de care ai nevoie acum

Mărturisim simțindu-ne rușinate că, atunci când vine vorba despre îngrijirea pielii mâinilor și a unghiilor, de multe ori tragem chiulul. Deși majoritatea femeilor cară cu ele în geantă sau țin pe birou o cremă, rareori o folosesc.

femeie unghii

Acest scenariu e pe cale să se preschimbe datorită prietenilor noștri de la Nu Skin. Avem pentru tine două produse magice, cu ajutorul cărora vei spune „adio” pielii și unghiilor uscate. Iată despre ce e vorba!

Îți garantăm că, după ce vei face cunoștință cu Nu Skin Hand Lotion, vei dori să îți faci provizii consistente pe care să le ții la birou, acasă sau în geantă. Crema de mâini hidratează și îngrijește cu consecvență, dar, spre deosebire de alte produse hrănitoare de pe piață, e atât de ușoară și lejeră: este acea hidratare pe care mâinile tale o „vor bea”, pur și simplu, descrierea producătorului fiind atât de realistă. Mâinile se simt atât de răsfățate, iar senzația dă dependență.

Hand Lotion intră astfel rapid în piele, așa că nu va mai trebui să îți faci griji în legătură cu acea senzație lipicioasă atât de supărătoare sau să eviți să desfășori alte activități după ce te-ai dat cremă. Ia-ți pauză dacă simți nevoia, dar nu o face din cauza produsului: crema lasă pielea moale, nelipicioasă și atât de catifelată.

Ce conține Hand Lotion ca să devină preferata ta? În primul rând, ingredientul brevetat NaPCA și ulei de șofrănel, care atrag și rețin hidratarea în piele. Mâinile uscate vor deveni un coșmar care nu se va mai reîntoarce.

Mai departe, formula este completată de Aloe Vera, cu proprietăți calmante, și de Vitamine E, un antioxidant care protejează pielea, o lasă moale și catifelată și o hrănește intensiv.

nu skin hand lotion

Acum că ți-am spus ce anume trebuie să faci pentru a mulțumi mâinilor tale, te învățăm cum să ai grijă și de unghii. Preferatul nostru este un sistem creat de un medic dermatolog specializat în îngrijirea unghiilor, numai pentru Nu Skin.

Este vorba despre Dr. Dana Nail Renewal System, trioul de produse care îți va oferi unghii lucioase, sănătoase, puternice și flexibile. Adio pete, adio exfoliere sau fenomenul neplăcut de unghii casante, bun-venit manichiură atât de frumoasă fără niciun ajutor!

Fie că ești genul de femeie care a pus întotdeauna preț pe unghiile ei sau fata care preferă să le acopere doar cu un strat transparent de lac sau cu nimic, Dr. Dana Nail Renewal System este creat special pentru tine. Sistemul în trei pași îmbunătățește aspectul unghiilor încă de la prima folosire, conferindu-le un look sănătos și lucios în mod natural, exfoliază și hidratează, oferind și ingrediente vegetale care să asigure o îngrijire naturală a unghiilor și cuticulelor.

Dar ce conține propriu-zis acest sistem? Începem cu primul pas, Glycolic Acid Prep pentru Unghii, respectiv etapa de exfoliere a unghiei. Nu te gândi la deteriorarea propriu-zisă a patului unghiei: prin intermediul acidului glicolic, sunt îndepărtate doar straturile cornoase uscate. Ceea ce se va releva este o unghie cu un luciu remarcabil, sănătoasă și puternică.

dr dana nail renewal system

Răsucește creionul și dozează o picătură pe fiecare unghie în parte. Lasă să se absoarbă complet și apoi treci la pasul al doilea, pilirea. Apelează la exfolierea cu Glycolic Acid Prep pentru Unghii o singură dată pe săptămână.

Dr. Dana Nail Renewal System îți pune la dispoziție o pilă cu trei fețe, fiecare dedicată unei anumite misiuni. Astfel, suprafața 1 exfoliază, îndepărtând straturile de celule moarte. Pilește o dată de până la cinci ori sau până observi o pudră fină. A doua suprafață este ideală pentru netezirea și uniformizarea unghiei, iar a treia accentuează luciul. Folosește suprafața 1 și 2 o dată pe săptămână, iar a treia de maximum o dată pe zi.

Unghia ta e curată, în sfârșit eliberată de impurități și gata să respire. Urmează să o hidratezi! Este timpul pentru al treilea pas, respectiv Deep Hydrating Formula pentru Unghii & Cuticule. Gelul inovator este realizat din ingrediente naturale, care însănătoșesc unghia, o hidratează și îi conferă strălucire. Astfel, uleiul de caise hrănește unghiile și cuticulele, iar combinația de ulei de nucă de cocos, ulei de coajă de grapefruit și vitamina E conține acizi grași esențiali pentru sănătatea unghiei și a pielii din jurul ei.

Cum utilizezi? Asemănător pasului 1, răsucește creionul argintiu și aplică produsul pe unghii, dar și pe cuticule. Repetă de maximum o dată pe zi și apoi învață cum să te îndrăgostești din nou de unghiile tale!

Dacă ești încă reticentă, află că setul Dr. Dana Nail Renewal System a obținut rezultate mai mult decât îmbucurătoare în urma testelor efectuate. Astfel, după o aplicare, 100% dintre femei au apreciat că unghiile lor sunt mai sănătoase, mai netede și mai lucioase, iar 93% au constatat îmbunătățirea aspectului lor. Mai departe, după două utilizări, 97% au remarcat un luciu accentuat și mai puține semne de decolorare, 97% au raportat o suprafață mai uniformă a unghiilor, iar 100% au recunoscut că sistemul este extrem de ușor de utilizat. Nu în ultimul rând, 97% dintre femei au spus că acum unghiile lor sunt gata să cucerească lumea în mai puțin de 10 minute!

Nu Skin are vești bune pentru tine: mâinile și unghiile tale își pot reveni la cea mai bună formă grație produselor dedicate. Folosește crema de mâini botezată simplu Hand Lotion și Dr. Dana Nail Renewal System și ești gata să culegi cele mai frumoase flori ale toamnei cu o manichiură desăvârșită!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.