Îngrijirea părului după iarnă: ce produse să folosești

Îngrijirea părului după iarnă: ce produse să folosești

Redactor Andreea Baluteanu

Un păr bogat, des precum al unei zeițe, e plin de sex-appeal. Podoaba capilară sănătoasă, strălucitoare și mătăsoasă a fost din vremuri străvechi un indice al fertilității și și-a păstrat din plin puterea de seducție. Indiferent dacă ai cosițe lungi precum ale Cosânzenei sau un bob chic, efectul este același: farmec indiscutabil!

Cu toate acestea, temperaturile scăzute ale iernii, lipsa de hidratare, umezeala din atmosferă și fenomenele meteorologice aspre și-au pus amprenta nocivă asupra părului nostru. Ce să mai spunem despre efectul de frecare și despre presiunea la care bietul păr a fost supus de pălării, căciuli, șaluri și fulare folosite în teorie pentru a-l proteja? Rezultatele nu sunt deloc plăcute! Ca de obicei, noi te ajutăm să îți recapeți frumusețea de vis a părului, chiar și după iarna cea grea: vezi în rândurile de mai jos care sunt produsele pe care să le folosești acum!

6 produse pentru un păr de zeiță după anotimpul rece

Nu Skin ne ajută să spunem stop efectelor negative ale iernii asupra părului nostru! Linia de hair care a brandului ne pune la dispoziție produse care luptă împotriva dezastrului pe care l-a reprezentat frigul pentru cosițele noastre! Vei vedea cum, spălare după spălare, părul devine mai frumos decât a fost vreodată!

păr femeie

Ne colorăm părul în nuanțele fabuloase la modă ale momentului, îl stilizăm cu ajutorul spumei și al fixativului, îl reîmprospătăm cu șampon uscat! Toate aceste produse au, fără urmă de îndoială, efecte pozitive, dar în același timp lasă la suprafața firului de păr depuneri care îl asfixiază, îl îngrașă și ajung să îi compromită sănătatea. Soluția este un șampon cu o putere superioară de curățare, precum Nu Skin® Clarifying Shampoo, care îndepărtează nu doar murdăria și impuritățile, dar și nicotina, clorul, poluanții din mediu, depunerile celorlalte produse, revelând un păr curat, strălucitor și mătăsos.

Ceea ce face șamponul și mai special este capacitatea sa de a curăța fără a îndepărta din păr substanțele sale naturale, hrănitoare, așa cum se întâmplă în cazul multor produse de pe piață. În acest sens, Nu Skin® Clarifying Shampoo include ingrediente, cum ar fi extractul din floare de bumbac, cu rol de a netezi cuticula, de a hidrata și de a proteja structura cu cheratină a firului de păr, alături de extractele din semințe de unt de shea, ce sunt utilizate aici ca agent de curățare cu proprietăți nutritive. Compoziția e completată de urzică, un tonic ce conferă prospețime, stimulează circulația la nivelul scalpului și accentuează strălucirea părului.

Șamponul Nu Skin® Clarifying Shampoo se folosește în mod ideal o dată pe săptămână, pentru o curățare în profunzime, alternând cu alte produse din gamă. Dacă ai însă un păr foarte gras, scurt și expus la condiții de poluare, poți plusa cu până la 3 sau mai multe utilizări pe săptămână.

Temperaturile scăzute, trecerea bruscă de la frig la cald și vopseaua și-au pus amprenta asupra firului tău, care e tern, casant, lipsit de vlagă? Gama de hair care de la Nu Skin oferă soluția: șamponul Nu Skin® Moisturizing Shampoo, special creat pentru a răsfăța părul, numit și „o oază pentru părul extenuat”. Produsul curăță cu delicatețe și blândețe firul de păr, întărindu-l și fortificându-l, obiective de bază ale gamei. Mai mult, șamponul contribuie la hidratarea în profunzime, grație capacității de a asigura lipide care imită structura celor din firul de păr, îmbunătățind astfel rezistența. Te vei îndrăgosti de părul tău suplu, mătăsos, curat și strălucitor, ce pare mai tânăr și mai sănătos, chiar și după o iarnă grea!

Șamponul de la Nu Skin are la bază extracte din floare de bumbac, ce netezesc cuticulele, protejează structura de cheratină și conferă o hidratare naturală, grație celor șapte oligozaharide activ-sinergetice. Acestora li se adaugă untul de shea, un agent hrănitor excepțional, care imită lipidele proprii părului și umple crăpăturile cuticulelor.

Folosește șamponul o dată pe săptămână sau de mai multe ori, în funcție de cât de uscat sau deteriorat este părul tău!

Dar dacă părul tău are nevoie și de o hidratare în profunzime, dar și de o curățare de efect? Atunci vei fi impresionată de Nu Skin® Balancing Shampoo! Produsul curăță și hidratează în același timp, într-un echilibru perfect, lăsând părul mai frumos ca în povești.

Nutrienții din extractele de floare de bumbac, despre care ți-am povestit și mai sus, sunt ideali în a întări firul de păr. De partea cealaltă, șamponul conține proteine din grâu, bogate în aminoacizi cu efect restructurant, care refac cuticula după agresiunile la care a fost supusă de agenții din mediul extern și de produsele utilizate.

Folosește produsul pe scalpul umed, masând cu blândețe, o dată pe săptămână sau în multiple utilizări, și asociază cu balsamul potrivit părului tău.

Ți-am arătat cum să îți cureți părul în mod adecvat, după iarna cea grea, îți prezentăm acum produsele de care ai nevoie pentru o hidratare ca la carte! Strălucire, catifelare, netezime de efect și un fir puternic și rezistent: iată care sunt efectele balsamurilor de păr Nu Skin® Hair Care.

Începem cu Weightless Conditioner, produsul specializat pentru hidratarea zilnică a firului de păr. Principalul atu este că oferă hidratarea de care are nevoie părul tău, dar fără să îl încarce sau să îi compromită volumul. Mai mult, produsul întărește firul de păr, îi conferă maleabilitate și repară cuticula afectată, catifelând-o. Rezultatul este un păr care strălucește precum al unei zeițe, cu o textură netedă, mătăsoasă, cu un aspect tânăr și proaspăt.

Pentru a realiza aceste obiective, balsamul Weightless Conditioner conține aminoacizi, care vor intensifica flexibilitatea și suplețea părului, alături de complexul Meadowfoam, care contribuie la reținerea hidratării în firul de păr, conferind volum, dar fără a încărca părul. Pentru noi, e definiția îngrijirii perfecte!

Părul tău a fost suprasolicitat, e casant și deteriorat? Îi sare în ajutor balsamul Nu Skin® Rich Conditioner, creat pornind de la preocuparea pentru o îngrijire luxuriantă și o abordare științifică, revoluționară. Produsul izolează cuticulele firelor de păr, ceea ce are drept efect o mai bună retenție a apei în structura acestora și o intensificare a strălucirii. Mai departe, balsamul contribuie la repararea stratului exterior afectat de agresiuni și îmbibă părul cu lipide ce imită uleiurile naturale. Părul e mai sănătos, mai luminos și mai hidratat, un vis de seducție.

Ingredientele cheie sunt untul de shea, a cărui capacitate de a imita lipidele părului și de a umple crăpăturile de la suprafața cuticulei ne-a impresionat deja. Complexul Meadowfoam este soluția pentru un păr plin de volum și hidratat, în egală măsură, fără a fi încărcat.

Folosește produsele de mai sus doar pe lungimi, în tandem cu șamponul potrivit firului tău! Lasă să acționeze, clătește și bucură-te de frumusețea de efect a părului tău!

O dată pe săptămână, răsplătește-ți părul cu o mască nutritivă, bogată în ingrediente benefice, absolut  miraculoase. Îți prezentăm ReNu Hair Mask de la Nu Skin, care redă strălucirea de efect a părului, pentru 7 zile de frumusețe desăvârșită.

Principiul după care funcționează produsul este sigilarea, netezirea și consolidarea cuticulelor, ceea ce previne ruperea și despicarea firului de păr și potențează rezistența acestuia. Acest lucru este posibil grație CS7, un ingredient inovator, ce acționează precum un lipici. Împreună cu el, creatina presupune la rândul ei efecte miraculoase în accentuarea rezistenței la rupere a cortexului: iată formula pentru cel mai puternic și mai frumos păr de care te-ai bucurat vreodată!

Masca ReNu Hair Mask de la Nu Skin se folosește o dată pe săptămână, în locul unuia dintre balsamurile de mai sus. Întinde uniform pe păr, insistând pe zonele deteriorate, apoi lasă să acționeze între 5 și 10 minute. Clătește cu apă din belșug și fii recunoscătoare atât ție, cât și gamei Nu Skin: acum, părul tău e refăcut după iarna cea grea!

Bucură-te de superaliații părului frumos chiar și după anotimpul rece! Începe primăvara cu podoaba capilară a unei prințese din povești. Accesează magazinul online nuskin.com/ro și descoperă eroii îngrijirii de cinci stele a părului!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.