Învață să adopți practici sustenabile astăzi pentru resurse bogate mâine!

Învață să adopți practici sustenabile astăzi pentru resurse bogate mâine!

Redactor Andreea Baluteanu

Planeta noastră se sufocă și suferă, dar este în puterea noastră să o ajutăm și să o apărăm. Așa a luat naștere curentul sustenabilității, care presupune schimbări esențiale în modul nostru de a trăi, ce au drept obiectiv nu numai protecția mediului, dar și supraviețuirea noastră, ca specie.

De la necesitatea de a recicla până la combaterea risipei, sunt nenumărate metodele prin care poți acționa pentru a reduce impactul asupra planetei. Dar mai există un gest esențial, căruia e musai să îi dai curs: studiază politica de mediu a brandurilor tale preferate și arată-ți susținerea față de cei care au dat curs unor inițiative solide în acest sens.

Noi suntem impresionate de activitatea Nu Skin! Nu numai că produsele brandului sunt preferatele noastre, dar suntem și mai încurajate să continuăm să le achiziţionăm atunci când am descoperit cât de importantă e sustenabilitatea pentru compania americană. Află totul despre aceste acțiuni în rândurile de mai jos!

Sustenabilitatea e importantă pentru Nu Skin!

Auzim tot mai des despre acest termen, sustenabilitate, dar, totuși, ce presupune el? Practic, din punct de vedere ecologic – termenul a fost împrumutat din economie – sustenabilitatea presupune utilizarea și dezvoltarea resurselor naturale fără a conduce la epuizarea lor sau la degradarea naturii. Principii cu care suntem de acord și care sunt puse în practică într-un mod mai mult decât impresionant de către Nu Skin!

femeie cu fiica sa care cultiva plante

Făcând tot posibilul pentru a menține comunitățile globale curate, protejate și sigure, Nu Skin dovedește că pentru companie sustenabilitatea e mai mult decât un cuvânt frumos, în trend. Astfel, schimbarea a început deja cu 20 de produse, urmând ca principiile sustenabilității să fie aplicate la tot portofoliul Nu Skin până în 2030.

Iată ce a reușit până acum să întreprindă, concret, brandul în ceea ce privește protecția planetei:

- 51000 de copaci plantați;

- 2.137 de acri de mangrove, recifuri, păduri și insule protejate;

- 21 de tone de plastic mai puțin utilizat în fiecare an eliminând tava de plastic din ageLOC Galvanic Spa Facial Gels.

Iar viitorul sună încă și mai bine, ne promite acest brand conștient de provocările prezentului. Dacă în 2019 Nu Skin a creat un sistem care să măsoare în mod exact impactul pe care produsele sale îl au asupra mediului, în 2020 a pus deja în practică primele schimbări sustenabile pentru cele 20 de produse pe care le-am menționat anterior.

Următoarele obiective? Până în 2023, Nu Skin își propune să îmbunătățească scorul impactului asupra mediului pentru toate produsele, vizând de asemenea obținerea unui echilibru complet 100% pentru masa de ulei de palmier sustenabil.

Planul presupune și conceperea de ambalaje reciclabile, reutilizabile sau regenerabile pentru toate produsele Nu Skin până în 2030, inițiativă pe care o aplaudăm din toată inima.

Un alt deziderat drag Nu Skin este construcția unei rețele globale de fabrici cu 0 deșeuri, transformând astfel birourile și depozitele pentru o planetă mai curată și mai sănătoasă. Primul pas a fost realizat deja în depozitul din Venlo, alimentat cu energie verde din resurse regenerabile și cu sistem de iluminare LED, cu consum redus, în care se utilizează și materiale regenerabile pentru ambalajele produselor. Noi sperăm ca acest exemplu să fie preluat cât mai curând!

panouri solare

Dar știi cum se spune, că de la oameni începe schimbarea! Într-adevăr, fundația Nu Skin Force for Good Foundation colaborează cu persoane din întreaga lume, fie predând tehnici sustenabile în școlile de agricultură pentru independența familiei, fie încurajând oamenii să recicleze sau susținând națiunile insulare, cele mai încercate, să își conserve cultura și mediul pentru generațiile următoare.

Iar acest interes este vizibil în formula modificată a produselor Nu Skin. Multe dintre ele includ deja componente sustenabile ca rășina de post consum (PCR) sau bio-rășina obținută din trestie de zahăr în formula ambalajelor și au un scor de impact mai bun asupra mediului, așa cum e evident în gama Nutricentials.

Cum poți să îți dai seama dacă produsul pe care intenționezi să îl cumperi e un erou al sustenabilității? Acesta va avea însemnul celor trei copaci verzi, de mai jos, pe pagina produsului. Nouă ne dă atât de multă speranță.

semn trei copaci verzi nu skin

Cum poți participa și tu la inițiativele Nu Skin? Pentru că știm că dorești să sprijini brandurile preocupate de sustenabilitate, dar să pui și tu „osul la treabă”, îți recomandăm să investești în produsele din gama Epoch. De ce? La fiecare achiziție, Nu Skin donează 0.25 dolari americani către Nu Skin Force for Good Foundation, un contribuitor semnificativ pentru Seacology, ce și-a asumat protecția habitatelor și culturilor unice de pe insulele din întreaga lume.

Nu în ultimul rând, cum credem că știi deja, e esențial să reciclezi toate ambalajele Nu Skin, interesându-te în legătură cu politicile puse în funcțiune în orașul tău.

Pentru mai multe detalii, urmărește filmulețul de mai jos! Suntem sigure că te va încuraja să te implici mai mult în protecția mediului, inspirată fiind de acțiunile Nu Skin!

Avem o singură planetă și ține de fiecare dintre noi să o protejăm. Nu minimiza importanța fiecărui gest fiindcă răul nu poate să triumfe atunci când îl contracarăm cu mici dovezi de bunătate zilnice! Alătură-te și tu inițiativei Nu Skin, sprijinind politicile sale de sustenabilitate!

Care ar fi numele tău dacă te-ai naște astăzi?
Incepe quiz
Care ar fi numele tău dacă te-ai naște astăzi?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.