Nu îi refuza ceea ce merită! Iată cum te bucuri de un păr plin de volum și cu un aspect sănătos, în numai 2 pași

Redactor Andreea Baluteanu

Un păr bogat, îngrijit și sănătos face minuni pentru aspectul nostru fizic. Imaginează-ți o zeiță cu plete strălucitoare și catifelate și vei înțelege la ce ne referim: farmecul acestei ființe este pur și simplu irezistibil.

Deși nu suntem toate înzestrate de la Mama Natură cu cosițe de prințesă, esențiale sunt și produsele pe care le folosești și mai ales rutina de îngrijire de la care e musai să nu te abați. Azi îți spunem cum te poți bucura de un păr plin de volum și sănătos, cu un aspect extraordinar, în doar doi pași!

Îngrijirea părului de vis în doar două etape

Toate ne dorim un păr superb, care să se unduiască seducător pe spatele nostru, căzând mătăsos pe superbele rochițe ale verii, însă nu avem întotdeauna resursele necesare pentru a frecventa des salonul sau timpul pentru a realiza ritualuri de îngrijire complicate. Noi am descoperit însă soluțiile perfecte pentru un păr de milioane, fără să îți petreci zilele la salon și fără să fii nevoită să aplici minimum 5 produse numai pentru a putea trece pieptenele prin cosițe.

Ca întotdeauna, avem încredere în Nu Skin, pentru a ne oferi produsele care să reușească imposibilul: formule concentrate, bogate în ingrediente provenite din natură, care îți vor dărui părul de vis. Descoperă în rândurile de mai jos care este rețeta frumuseții marca Nu Skin realizată în doar două etape!

Șampon pentru curățare zilnică

Mai ales pe timp de vară, resimțim mai acut nevoia de a ne spăla părul zilnic. Agresiunile la care este supus, poluarea, noxele din atmosferă, dar și excesul de sebum și transpirația îl murdăresc mai repede decât în celelalte anotimpuri. Cu cât ești mai activă, cu atât părul tău va fi mai supus acestor riscuri, așa că ai nevoie de un șampon special creat pentru utilizare cotidiană.

Răspunsul la dilemele tale este Nu Skin® Balancing Shampoo, secretul pentru un păr întinerit, cu aspect wow. Nu refuza părului tău ceea ce merită, ne îndeamnă Nu Skin, care știe că firul de păr este cu atât mai sănătos atunci când e întărit de la interior. Șamponul curăță în mod eficient, dar delicat, fără a agresa părul și fără a compromite integritatea sa. În plus, părul este hrănit și hidratat în mod natural, iar cuticula e întărită, devenind mai rezistentă. Părul, inclusiv cel distrus, casant, își va recăpăta strălucirea naturală, va redeveni moale și mătăsos, plin de volum și irezistibil de frumos.

Ce conține Nu Skin® Balancing Shampoo? În primul rând, extract din floare de bumbac, care netezește cuticulele, protejează structura de cheratină a părului și hidratează firul în mod natural, de la rădăcină până la vârf. Mai departe, proteinele din grâu sunt renumite pentru faptul că îmbunătățesc structura părului deteriorat grație conținutului ridicat de cisteină, un aminoacid important care hidratează și reface cuticula agresată.

E exact rețeta părului care poate fi curățat cât de des simți tu nevoia!

Masca ideală pentru un păr frumos și sănătos

Un păr cu aspect sănătos are nevoie de hidratare intensă în condițiile agresive la care este supus azi. De aceea, îți recomandăm Renu Hair Mask, cel mai bun tratament pentru părul tern, deteriorat sau îmbătrânit.

Masca hidratează în profunzime, redând starea de bine și sănătatea părului tău, dar impresionează mai ales grație prezenței ingredientului special formulat CS7, provenit din legume, un agent inovator care acționează precum un lipici ce izolează fiecare cuticulă, o întinde, o sigilează și o întărește, astfel că părul devine mai strălucitor. Acestui ingredient i se adaugă creatina, ce va intensifica rezistența la rupere a cortexului.

Masca Renu Hair Mask se folosește săptămânal, deoarece efectele sale sunt atât de potente încât vor lăsa părul în cea mai bună formă pentru 7 zile. Vei vedea cum podoaba ta capilară nu e doar mai sănătoasă, mai catifelată și mai frumoasă, dar și mai flexibilă și mai ușor de aranjat. Iar efectele se văd!

După ce ai șamponat și ai clătit părul, întinde masca folosindu-te de buricele degetelor, insistând mai ales pe vârfurile deteriorate. Lasă produsul să acționeze timp de 5-10 minute, în funcție de nevoile părului tău, apoi clătește din abundență. Părul te va impresiona cu aspectul său fabulos!

Părul sănătos merită timpul tău, merită o îngrijire specială și toată dragostea din lume! Descoperă la Nu Skin produsele care îți dăruiesc cosițe incredibil de frumoase, care te vor transforma într-o adevărată zeiță. Ai nevoie de doar două etape pentru a regăsi părul plin de volum, fericit și strălucitor al verii!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.