Nu Skin, premiată a doua oară ca una dintre cele mai importante companii de cosmetice

Nu Skin, premiată a doua oară ca una dintre cele mai importante companii de cosmetice

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Nu Skin a ocupat Locul 1 pentru performanță economică și Locul 2 pentru vânzări la categoria companii care comercializează produse cosmetice în România pentru anul 2017.

Fata machiata discret

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) are obiectivul de a stimula cele mai eficiente companii, care creează locuri de muncă, companii care au investit în dezvoltarea comunităților locale și în promovarea performanței superioare.
Consiliul acordă premii pentru cele mai performante întreprinderi mici și mijlocii în fiecare an. Un consiliu de savanți, cercetători prestigioși stabilesc clasamentul pe baza clasificării în funcție de profitul brut (PB), cifra de afaceri (CA), productivitatea și performanța globală în afaceri (PGA) a întreprinderilor având în vedere rezultatele financiare anuale ale acestora trimise de Oficiul Național al Registrului Comerțului.
„Câștigarea a două premii la categoria companii care comercializează produse cosmetice în România, pentru a doua oară, ne bucură și ne onorează.

Pentru anul 2017 Nu Skin a obținut un loc mai bun decât în anul precedent, plasându-se pe locul 2 pentru vânzări, ceea ce oferă partenerilor de afaceri curenți și viitori garanția că au luat o decizie bună alăturându-se unei companii cu un trecut solid și un viitor strălucit. Deși, la nivel global, compania aniversează anul acesta 34 de ani de la înființare, suntem prezenți pe piața din România numai de 12 ani. Clasarea noastră de către Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) printre cei mai buni într-o perioadă atât de scurtă ne-a reconsolidat reputația pe piață” spune Erika Dinók Vice Președintele de Vânzări al Nu Skin Eastern Europe.

Despre Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR):
CNIPMMR a fost înființat în 1992 ca o Confederație a Angajatorilor din România, independentă, nonprofit, neguvernamentală și apolitică, reprezentativă la nivel național. Misiunea CNIPMMR este de a crea un mediu de afaceri care promovează, apără și reprezintă interesele întreprinzătorilor și întreprinderilor private în relațiile acestora cu autoritățile publice, administrația de stat, alte organisme din țară și din străinătate.

Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.