Povestea ochilor tăi îți aparține! Ai grijă de pielea ochilor ca un adevărat profesionist

Redactor Andreea Baluteanu

Am descoperit că fiecare vorbă din bătrâni se dovedește perfect adevărată, iar „ochii sunt fereastra sufletului” este una dintre dovezile noastre de înțelepciune preferate ale înaintaşilor. Știi ce au mai demonstrat studiile? Că oamenii care se privesc direct în ochi devin mai apropiați, ceea ce face ca privirea să fie cel mai important recipient al dragostei.

Însă știi ce alte atribute mai sunt caracteristice zonei ochilor? Din păcate, aceasta este prima care se ridează sau care afișează semnele oboselii! Dă dovadă de iubire față de cea mai delicată regiune a corpului tău și ai grijă de ea ca un veritabil profesionist. Cum? Îți prezentăm produsele care ne-au fascinat în rândurile de mai jos!

Duoul imbatabil pentru îngrijirea delicată a pielii ochilor

Îți dorești ca ochii tăi să spună o poveste a iubirii sau una a oboselii și a neîngrijirii? Suntem sigure că prima parte ți se potrivește de minune, așa că îți aducem cea mai bună veste: am descoperit două produse care atenuează semnele de oboseală, reduc ridurile, conferă elasticitate și fermitate zonei ochilor, hidratează în profunzime și au efect în doar un minut, de două ori pe zi! Unde am găsit asemenea minuni? La Nu Skin, brandul care ne surprinde mereu cu inovații extraordinare, cu tehnologii avansate și cu ingrediente extrase direct din sânul naturii.

Fie că petreci până în zori, că te uiți cu iubitul la un maraton de seriale sau pur și simplu muncești, zona ochilor va fi prima care va reflecta aceste alegeri. Mai întâi apar cearcănele și pungile, apoi primele riduri și de aici situația se înrăutățește. Sau nu? ageLOC® LumiSpa™ Accent & IdealEyes (15 ml) a fost creat special pentru a oferi prospețime și hidratare zonei ochilor, întinerind-o. Perechea de vis revigorează această regiune delicată, exfoliază cu blândețe, reduce pungile și cearcănele, conferă fermitate și efect de lifting. Descoperă mai jos produsele magice la care să apelezi!

ageLOC® LumiSpa™ Accent reprezintă unul dintre acele gadgeturi revoluționare cu care Nu Skin ne-a obișnuit. Cu vârful conceput din silicon care se atașează dispozitivului clasic, aparatul garantează acces și la acele zone în care crema nu ajunge de obicei. Ce mai face el? Împrospătează și hidratează zona, înlătură celulele moarte, stimulează circulația sângelui, diminuează cearcănele și pungile, oferă efect de lifting și ameliorează fermitatea pielii.

Însă gadgetul e creat să aducă cele mai bune rezultate alături de IdealEyes, gelul care garantează fericirea pielii din jurul ochilor. Produsul include un complex extraordinar de peptide, profermitate, care tonifică pielea, și Tetrahexildecil ascorbat, o formă puternică și stabilă de vitamina C, care previne îmbătrânirea, reduce liniile și ridurile fine, uniformizează nuanța și textura pielii și protejează de efectele stresului oxidativ. Formula este completată de amestecul brevetat ageLOC, propriu Nu Skin, care țintește SuperMarkerii, respectiv semnele îmbătrânirii pielii. Extractul de Chlorella, plancton bogat în aminoacizi, reduce cearcănele și pungile de sub ochi, iar Squalanul, prezent în mod normal în bariera de lipide a pielii, protejează și reține hidratarea în piele.

Cum folosești acest sistem genial? Aplică mai întâi ageLOC LumiSpa IdealEyes pe pielea curată, sub ochi, sub sprâncene și în colțul interior al privirii. Masează apoi zona cu ageLOC LumiSpa Accent, de două ori pe zi, dimineața și seara, pentru câte 30 de secunde la fiecare ochi. Oprește dispozitivul după un minut și admiră pielea desăvârșită de care te vei bucura acum!

Dacă nu ne crezi pe cuvânt că ageLOC® LumiSpa™ Accent & IdealEyes e un duo magnific pentru ochii tăi, vei asculta poate de rezultatele studiilor. Astfel, într-un grup de 30 de femei participante la un studiu in vivo timp de 12 săptămâni, perechea Nu Skin a conturat următoarele efecte:

  • 80% dintre participante și-au simțit ochii împrospătați, mult mai odihniți.
  • 77% consideră că sistemul a redus vizibil semnele de stres și de oboseală în zona din jurul ochilor.
  • 80% au fost de părere că pielea din această regiune a devenit mai delicată după utilizare.

Te-au convins? Pe noi da!

Tot ce mai rămâne să faci este să te asiguri că ochii tăi spun povestea cea mai frumoasă, cea care te reprezintă cel mai bine! Descoperă ageLOC® LumiSpa™ Accent & IdealEyes la Nu Skin, sistemul care îți garantează că privirea ta va arăta mereu odihnită, proaspătă, strălucitoare și plină de iubire!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.