Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Primește toamna cu brațele deschise și cu multă energie! Ajutorul tău de nădejde în noul sezon

Redactor Andreea Baluteanu

Odată cu venirea toamnei simți că ți-ai pierdut energia? Odată cu răcirea vremii, viața ta redevine sedentară, iar perspectiva atât de îndepărtată a următoarei vacanțe te umple de tristețe și de melancolie?

Deși aceste sentimente sunt cât se poate de normale și nu ești nici pe departe singura care să le nutrească, trebuie să fii conștientă că, până la urmă, starea de spirit e o decizie personală. Te poți scufunda în butoiul de melancolie sau poți continua să te bucuri de viață, descoperind farmecul anotimpului cu frunze căzătoare și primind toamna cu brațele deschise. De nivelul de energie al noului sezon se ocupă ajutorul din rândurile de mai jos!

R²: combinația perfectă pentru a duce energia dinamică a verii în zilele ocupate de toamnă

Recunoaștem că, mai ales în societatea de azi, unele decizii esențiale pentru menținerea stării de sănătate sunt dificil de luat. Ne e mai greu să rămânem active atunci când lucrăm ore întregi de la birou sau odată cu înaintarea în vârstă. La fel de complicat se poate dovedi să mizăm pe o alimentație la fel de sănătoasă toamna sau să ne păstrăm optimismul odată cu răcirea vremii.

femeie imbracata in roz care face yoga pe un covoras verde

Dar alimentația echilibrată, sportul și liniștea psihică nu pot și nu trebuie să fie sezoniere, ele garantează supraviețuirea noastră și un trai pașnic și fericit. Iar vitalitatea care îți lipsește acum poate fi obținută atât prin aceste mecanisme, dar și printr-un supliment.

Ajutorul de excepție al nostru în acest sezon este R²! Suplimentul alimentar de la Nu Skin este combinația perfectă pentru o nouă tu, revitalizată și mult mai activă, mai energică și mai dinamică. Practic, conceptul de la Nu Skin înglobează două tipuri de suplimente alimentare care acționează în tandem pentru sănătatea ta. Mintea și trupul sănătos, vitalitatea și pofta de viață sunt astfel obținute prin administrarea R² Day și R² Night.

Începem cu R² Day, suplimentul alimentar ce îți va schimba modul în care percepi startul fiecărei zile. Ce ai spune dacă în locul dimineților morocănoase în care te grăbești spre serviciu ai trăi începuturi de zile perfecte, pline de energie? Vei reuși aceste performanțe grație mixului de ingrediente naturale ce stau la baza acestui supliment.

Astfel, Paxan Ginseng este esențial pentru menținerea vitalității și a unei stări fizice și mentale pline de armonie. Suntem sigure că știi deja că ginsengul are și proprietăți energizante, dar noi îți mai spunem că stimulează metabolismul.

Compoziția R² Day este completată de extracte de rodie, la rândul lor stimulatoare. Datorită acestor ingrediente te bucuri de niveluri de energie crescute, de performanțe fizice peste medie și de o stare de bine la nivel mental. Cu alte cuvinte, tot ce îți trebuie pentru o zi de neuitat.

suplimente r2 nu skin

Încheie această filă de calendar de poveste cu R² Night! Înainte de a-ți povesti despre supliment, ne simțim datoare să tragem un semnal de alarmă. Ești conștientă de efectele devastatoare pe care le are stresul oxidativ asupra moleculelor din corpul nostru? Radicalii liberi reactivi, generați atât în timpul proceselor biochimice, dar și prin expunerea la factori agresivi externi, așa cum este poluarea, pot cauza degradarea celulelor și a țesuturilor, pot provoca inflamație în corp și ne pot predispune la boli fatale.

De ce îți spunem acest lucru? Deoarece, că vrei sau că nu vrei, în fiecare zi ești expusă la stresul oxidativ. Salvarea ta pot fi antioxidanții, printre care se remarcă seleniul, un oligoelement esențial care nu poate fi produs de către corp. Prin urmare, ai nevoie să îl asimilezi, iar una dintre cele mai bune căi este prin intermediul suplimentului R² Night. Conținând rezervele necesare de seleniu, aliatul marca Nu Skin menține sănătoase celulele și țesuturile și le apără de stresul oxidativ. De asemenea, seleniul echilibrează funcționarea tiroidei și stimulează sistemul imunitar: e un mod mai bun de a încheia o zi de toamnă plină de energie?

Totodată, R²Night are grijă și de aspectul tău, contribuind la menținerea sănătății părului și unghiilor. Dintotdeauna ne-am dorit să ne trezim mai frumoase, iar acest supliment de la Nu Skin ne îndeplinește năzuința.

Cum administrezi R² Day și R² Night? Cele două componente ale noului tău stil de viață sănătos sunt create anume pentru a funcționa împreună într-un program alternativ dimineață-seară. Administrează astfel șase capsule de R² Day dimineața și două capsule de R² Night seara. Poți lua suplimentul în timpul meselor sau în afara acestora, cum îți este mai ușor.

Redescoperă frumusețea toamnei grație suplimentului R² de la Nu Skin! Depinde de tine să alegi un stil de viață sănătos, echilibrat și dinamic, iar fericirea, vitalitatea și bucuria de a trăi, pur și simplu, te vor răsplăti pentru decizia excelentă!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!