Produse care te protejează de razele ultraviolete

Produse care te protejează de razele ultraviolete

Redactor Andreea Baluteanu

Se apropie sezonul vacanței de vară, al momentelor prețioase în care ne relaxăm pe malul mării sau pe culmile spectaculoase ale munților, în deplină pace cu lumea și cu noi. Deși soarele ni se prezintă precum un prieten la cataramă în rândurile de mai sus, această imagine nu e tocmai cea corectă: razele ultraviolete sunt responsabile, printre altele, de îmbătrânirea prematură, dar presupun și un risc crescut de cancer de piele.

Însă industria cosmetică e, ca întotdeauna, foarte intuitivă atunci când vine vorba despre nevoile noastre și ne oferă produse cosmetice care ne protejează de toate efectele nocive ale soarelui, permițându-ne să îl iubim din toată inima! Descoperă care sunt superaliatele noastre în rândurile de mai jos!

Trei produse de protecție solară de care ai nevoie acum

Vrem să punem capăt odată pentru totdeauna preconcepției că produsele de protecție solară trebuie să facă parte din kitul nostru de frumusețe doar vara sau numai în vacanță. Oamenii de știință atrag de ceva vreme atenția asupra faptului că razele soarelui sunt mai periculoase ca niciodată și că trebuie să ne „înarmăm” cu aliați care să ne protejeze de ele din toamnă până în vară. Ca să îți înlesnim prietenia cu aceste temerare apărătoare ale noastre, îți prezentăm produsele noastre preferate. Sunt trei și poartă toate amprenta Nu Skin, brandul care ne-a cucerit cu formula ce îmbină ultimele descoperiri ale științei cu ingrediente prețioase din sânul naturii.

femeie pe plaja

Sunright® 35 este un produs de protecție solară cu spectru UVA/UVB, care te apără de razele ultraviolete și, indirect, de periculoasa și nedorita fotoîmbătrânire. Produsul are la bază o concentrație de antioxidanți care apără pielea de daunele radiațiilor, dar și de factorii agresivi din mediul înconjurător. Formula e completată de extracte calmante de Physalis angulata și de aloe vera, bisabolol și pantenol, ingrediente responsabile cu revitalizarea și hidratarea pielii, în special după expunerea la soare.

Te vei îndrăgosti de textura catifelată a produsului, ușor de absorbit, fără grăsime și rezistentă la apă. Formula intră imediat în piele, iar tu vei avea satisfacția că îți protejezi așa cum trebuie corpul.

Atunci când folosești o cremă de protecție solară, este extrem de important să urmezi întocmai toate instrucțiunile de utilizare. Aplică produsul cu 30 de minute înainte de expunerea la soare și repetă neapărat după ce ai ieșit din apă, te-ai șters cu prosopul sau dacă ai transpirat. Ai grijă să rezervi o cantitate generoasă pentru toate zonele corpului, inclusiv pentru cele acoperite de costum de baie, și bucură-te de o relație armonioasă și fericită cu soarele.

Sunright® 35

Atunci când ai pielea sensibilă, deschisă la culoare sau când te expui pentru prima dată la soare, experții îți recomandă să intensifici factorul de protecție solară. În loc de 35, mizează pe un produs cu FPS 50, cu același spectru absolut necesar, UVA și UVB. Sunright® 50 te protejează atât de razele ultraviolete, cât și de efectele acestora asupra pielii, respectiv apariția petelor, a ridurilor și a liniilor fine.

Produsul conține aceleași ingrediente cu care Nu Skin ne apără frumusețea și sănătatea. Astfel, complexul de antioxidanți, extractele calmante, aloe vera, bisabololul și pantenolul conlucrează pentru ca tu să fii protejată din cap până în picioare.

Respectă aceleași instrucțiuni de utilizare, fiind atentă să îți acoperi întreaga suprafață a corpului atunci când mergi spre plajă sau te pregătești pentru o plimbare prin orașul torid. Evită să expui bebelușii și copiii mici în mod direct sub razele soarelui, deoarece acest fapt le poate pune în pericol sănătatea.

Sunright® 50

De multe ori, atunci când ne protejăm de soare, pierdem din vedere regiuni extrem de delicate ale corpului, așa cum sunt buzele. Pentru a preîntâmpina acest risc, Nu Skin ți-a pregătit Sunright Lip Balm 15, un balsam de buze care apără pielea sensibilă a acestora de toate daunele pe care le presupun razele ultraviolete. Folosind produsul, te asiguri că buzele tale nu vor crăpa, ci, dimpotrivă, vor fi protejate și vor arăta mai bine ca niciodată.

Produsul este îmbogățit cu un factor de protecție de 15, ceea ce ține buzele la adăpost de fața neprietenoasă a soarelui. În plus, balsamul de buze are o formulă hidratantă, care catifelează pielea delicată, lăsând-o moale, frumoasă și incredibil de luminoasă.

Cum folosești balsamul de buze? Aplică un strat generos și reaplică de câte ori vei simți nevoia pe parcursul zilei.

Sunright Lip Balm 15

De acum încolo, soarele nu mai e dușman, ci prieten. Apără-te de latura sa întunecată cu ajutorul produselor de protecție solară de la Nu Skin! Include cosmeticele de mai sus în kitul cu care faci față ultravioletelor în orice sezon, nu doar în cel cald!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.