Produsele obligatorii pentru o rutină de dimineaţă perfectă pentru EL

Produsele obligatorii pentru o rutină de dimineaţă perfectă pentru EL

Redactor Andreea Baluteanu

Trăiești cu impresia că bărbatul perfect se trezește din așternuturi arătând senzațional și îl invidiezi deja pentru cât de dăruit a fost de soartă? În realitate, această imagine e la fel de falsă precum scenariul preferat al filmelor de la Hollywood, în care o tipă cu machiaj și coafură perfecte se ridică din pat nonșalantă, în zorii zilei.

Prin urmare, e de la sine înțeles că și El are nevoie de produse de îngrijire care să îl ajute să arate desăvârșit. Descoperă care sunt produsele cosmetice care îi vor facilita ritualul de dimineață și îi vor face viața mai frumoasă!

Ritualul de îngrijire perfect pentru bărbatul arătos și fericit

E adevărat că pentru tipi rutina de îngrijire e mult mai sumară decât pentru noi, din fericire; altfel, bietele băi ar fi în fiecare dimineață martore ale unei lupte pe viață și pe moarte. Cu toate acestea, nici bărbații nu pot trăi fără a-și îngriji pielea, mai ales în contextul riscurilor la care ea este supusă azi. Îndepărtarea părului facial, deshidratarea, iritațiile strică ziua chiar și celui mai fericit tip: iată cum îl ajuți să scape de ele!

Îl iubeşti și suntem sigure că vrei să îi dăruiești tot ce e mai bun, așa că te îndemnăm să apelezi pentru El la Nu Skin! Brandul care asociază minunile naturii cu cele mai înalte tehnologii e nu numai furnizorul frumuseții și sănătății tale, dar și al stării lui de bine. Însă, dăruindu-i produsele de mai jos, îți vei face un cadou și ție: de acum încolo, nu te vei mai putea abține să nu îi atingi pielea mătăsoasă!

Cremă de bărbierit

Dacă nu ești convinsă de provocarea pe care o poate reprezenta bărbieritul în fiecare dimineață, amintește-ți de zilele de vară în care trebuia să te razi frecvent pe picioare, de disconfort și de iritații. Fă-i viața mai frumoasă cu crema de bărbierit Dividends® Shave Cream, un produs excepțional.

De ce o lăudăm atât de tare? Deoarece curăță, exfoliază și hidratează pielea, într-un singur pas, devenind acel produs multifuncțional care va face minuni în cazul oricărui tip. Spuma concentrată reușește să îndepărteze impuritățile și grăsimile de la suprafața pielii, ceea ce facilitează alunecarea lamei pe piele, pentru un bărbierit fin, cu mai puține iritații.

Iar beneficiile nu se opresc aici! Spuma hidratează și exfoliază cu blândețe, astfel că el se va bucura de o senzație de confort inegalabil: nici nu își va mai aminti de zilele în care privea bărbieritul ca pe un chin.

Produsul conține un amestec ușor de surfactant, care contribuie la consistența bogată, hrănitoare, și îndepărtează impuritățile și grăsimea. Mai departe, extractele de lemn dulce protejează și calmează pielea sensibilă, în timp ce bisabololul tratează senzația de uscăciune, iar vitamina E hidratează și hrănește pielea. Va scăpa de păr și va fi uimit de pielea catifelată pe care o primește în loc.

Spumă DIVIDENDS SHAVE CREAM FOR MEN

Balsam Aftershave

Se plânge mereu că pierde timp prețios dimineața bărbierindu-se, dar nici nu suportă pilozitatea facială? Vei fi zâna sa cea bună dacă îi vei dezvălui efectele miraculoase ale Balsamului After Shave Dividends®. Despre ce e vorba? Despre un balsam care face părul facial să pară mai moale, mai fin și mai puțin observabil, prelungind rezultatele bărbieritului, astfel încât nu va mai fi necesar ca El să apeleze zilnic la lama de ras. Va fi cea mai bună veste pe care a primit-o în ultima perioadă!

Însă produsul mai are și alte virtuți ascunse: contribuie la calmarea iritațiilor rezultate în urma bărbieritului, calmează și hidratează pielea. Are un efect formidabil de răcorire de care iubitul tău se va îndrăgosti. În plus, balsamul catifelează și netezește, iar tu nu te vei mai sătura să îl mângâi: e garanția fericirii voastre conjugale.

Pentru a realiza toate aceste deziderate, balsamul are la bază o formulă bogată în ingrediente naturale eficiente. Aloe vera calmează și hidratează, iar ureea, extractele de drojdie și de alge și glucozamina HCI exfoliază și reduc iritația după bărbierit. Menthyl PCA revitalizează pielea fără miros de mentol, un atu pe care iubitul tău cu siguranță îl va aprecia. Formula este completată de extractele de alge și pelin, care alină pielea afectată, de bisabolol, cu efecte antiuscăciune, anticrăpături și antiiritații, și de vitamina E, care hidratează și hrănește pielea. Nu în ultimul rând, Lauryl isoquinolinium bromide este ingredientul care declanșează acțiunea magică a produsului, făcând părul facial mai fin, mai moale și mai puțin observabil.

DIVIDENDS AFTERSHAVE BALM FOR MEN

Nu Skin va deveni preferatul bărbaților de pretutindeni grație gamei Dividends®, care înlesnește bărbieritul de dimineață, transformându-l într-un ritual de răsfăț și maximizând timpul petrecut în baie. Descoperă în magazinul online cele mai bune produse pentru bărbați și profită de oferte pentru a-ți umple tolba de cadouri de Crăciun pentru El!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.