Se poartă zâmbetul de milioane! Combinația ce va face furori vara aceasta

Se poartă zâmbetul de milioane! Combinația ce va face furori vara aceasta

Redactor Andreea Baluteanu

E minunat să te îndrăgostești de zâmbetul cuiva, de aceea îți recomandăm să mizezi întotdeauna pe frumusețea sa. Cum ai defini însă un zâmbet de milioane? Noi l-am caracteriza prin căldură, bunătate și veselie molipsitoare, dar și prin atribute fizice: albeața danturii și moliciunea buzelor.

Azi îți recomandăm combinația de produse care îți va dărui un zâmbet care fură inimi! Află totul despre ea din rândurile de mai jos!

Cucerește cu zâmbetul tău: duoul de produse pe care să le încerci

Dantură albă și îngrijită, buze moi și catifelate: cine ar putea rezista acestei combinații? Consideri însă că balsamul tău de buze și pasta de dinți nu dau rezultate? Avem pentru tine recomandarea care te va convinge. Am găsit produsele pentru zâmbet de milioane la Nu Skin: brandul american e primul la care ne gândim atunci când ne dorim produse cu tehnologii avansate, create însă pe baza unor ingrediente naturale și pornind de la o filosofie etică ce protejează mediul înconjurător.

Iată mai jos combinația care îți va dărui un zâmbet ce înnebunește!

Pasta de dinți AP24® Whitening Fluoride Toothpaste

Deși avem grijă cu sfințenie de dantura noastră, petele de pe dinți sunt un fenomen răspândit în rândul femeilor. Ceaiul, cafeaua, sucurile de fructe, țigările, toate acestea pătează, iar dacă fumatul se află deja pe lista neagră, cum am putea renunța la cafea, la ceai sau la fructe? Soluția ar putea fi să te speli pe dinți de fiecare dată când consumi alimente cu potențial nociv, dar, din nou, câte dintre noi plecăm de acasă cu periuța și pasta de dinți după noi?

Dar acest gest poate deveni reflex după ce vei descoperi supercapacitățile Pastei de dinți AP24® Whitening Fluoride Toothpaste de la Nu Skin. Produsul include un amestec brevetat de ingrediente care albește și îndepărtează cu până la 64% dintre petele de pe dinți, conform studiilor. Pasta de dinți e minunată și pentru a oferi o senzație de prospețime, pentru a conferi luminozitate, pentru a preveni cariile și formarea plăcii bacteriene. Mai mult, formula pastei este blândă, benefică, având la bază extracte de mentă și vanilie, o aromă irezistibilă care va transforma periajul într-un răsfăț.

Cum arată formula câștigătoare a AP24® Whitening Fluoride Toothpaste? Produsul include în primul rând un amestec brevetat de silice hidratată și alumină (oxid de aluminiu), o combinație care se remarcă prin faptul că albește dinții și îi curăță în profunzime, fără a afecta însă delicatul smalț. Acestui duo i se adaugă agentul brevetat AP24®, eficient împotriva plăcii bacteriene, cu proprietăți de curățare în profunzime, și monofluorofosfatul de sodiu, la rândul său un protector de seamă împotriva plăcii.

Specialiștii îți recomandă să folosești pasta de dinți de la Nu Skin de două ori pe zi, minimum, dimineața și seara. Dacă ai posibilitatea, curăță dinții după fiecare masă sau în conformitate cu recomandarea pe care ai primit-o de la stomatologul tău. Spune „bun-venit” danturii de o albeață irezistibilă, proaspătă și luminoasă, fără pete!

Luciu de buze AP 24® Smile Pop

Vrei ca zâmbetul tău să strălucească de la distanță, să impresioneze cu frumusețea sa răvășitoare? Atunci tocmai ai găsit produsul potrivit: este vorba despre Luciul de buze revigorant AP 24® Smile Pop de la Nu Skin. Produsul te va impresiona cu aspectul lucios, plin pe care îl oferă buzelor, cu hidratarea de efect, dar mai ales cu prospețimea sa. E atât de răcoritor și de revigorant încât vei deveni dependentă de el în lunile fierbinți de vară.

Luciul de buze a devenit produsul must-have al femeilor, ocupând locul întâi în tendințe în ultimii ani, inspirat fiind de anii '90. Este unul dintre motivele pentru care vei adora strălucirea pe care o oferă luciul de buze AP 24® Smile Pop: zâmbetul tău va fi mai luminos și mai irezistibil ca niciodată.

Ce vei mai adora? Aroma de mentă și de vanilie, proprie gamei de îngrijire orală AP 24®. Buzele tale nu sunt doar atât de apetisante, dar și îmbie la sărutări cu gustul lor divin.

Nu ești convinsă încă? Îți mai spunem că Nu Skin a inclus în AP 24® Smile Pop extracte din vitaminele E și C, care mențin buzele suple, moi și catifelate. Cu proprietăți hidratante și antioxidante, aceste ingrediente sunt garanția pentru buze care strălucesc pline de frumusețe, dar care vrăjesc și cu textura lor catifelată.

Nu putem uita nici de aplicarea ultra lejeră a luciului de buze. AP 24® Smile Pop este dispus cu un aplicator pufos, care aderă imediat la pielea buzelor și repartizează cantitatea perfectă de produs. Adio, aspect lipicios! Adio, ambalaje nepotrivite!

Bonus: nuanța neutră a luciului se potrivește oricărei nuanțe de ten, de ochi sau de păr. Mai mult, AP 24® Smile Pop poate fi aplicat ori ca atare, ori peste rujul tău preferat. E de încercat și dacă ai un ruj prea deschis, pe care nu l-ai folosit niciodată. Te salvează în orice situație!

Acestea sunt cele două produse care îți garantează cel mai frumos zâmbet. Cucerește cu dantura albă și cu buzele moi și strălucitoare și lumea se va îndrăgosti de surâsul tău. Descoperă la Nu Skin combinația care va face furori în această vară: luciul de buze AP 24® Smile Pop și pasta de dinți AP24® Whitening Fluoride Toothpaste.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.