Secretul pentru o viață lungă și sănătoasă: produsul bogat în vitamine și minerale!

Secretul pentru o viață lungă și sănătoasă: produsul bogat în vitamine și minerale!

Redactor Andreea Baluteanu

Mulți dintre noi, întrebați fiind, răspundem cu tărie că avem un stil de viață sănătos fiindcă nu comitem prea multe abuzuri și mâncăm din când în când fructe și legume. Dar Organizația Mondială a Sănătății avertizează că și europenii, care au unul dintre cele mai înalte niveluri de trai, nu consumă suficiente fructe și legume.

Pentru a duce o viață lungă, frumoasă și sănătoasă, ai mare nevoie de vitamine, minerale și fitonutrienți. Le găsești în fructe și legume, cu precădere. E important să le consumi, dar la fel de esențială este și diversitatea. Pentru că de multe ori nu avem timpul necesar să ne compunem acele mese colorate care arată atât de bine în pictorialele de pe Instagram, îți spunem secretul nostru: cum ne menținem în formă cu un produs extraordinar.

Secretul sănătăţii desăvârşite în această toamnă

O viață sănătoasă pleacă de la alimentație. Avem nevoie ca de aer de fructe și legume proaspete, dar este la fel de important să consumăm alimente diverse. Acea cifră magică de 5 fructe și legume pe care este necesar să le consumi zilnic e doar baza! De asemenea, ține cont de faptul că nici nu te va ajuta prea tare dacă vei consuma, de exemplu, 5 banane pe parcursul întregii zile. Ai nevoie de diversitate și ideal este să bifezi întotdeauna fructe și legume de culoare diferită.

Câte dintre noi avem însă timp să facem piața zilnic sau de câteva ori pe săptămână pentru a ne asigura că beneficiem de tot necesarul de vitamine, minerale și fitonutrienți? Programul încărcat și lipsa de timp îi face chiar și pe pasionații de un stil de viață sănătos să clacheze. Soluția este însă mai aproape decât crezi!

Noi îți recomandăm produsul bogat în toate vitaminele și mineralele de care ai nevoie. Este vorba despre JVi ®, o băutură gustoasă și delicioasă produsă de Pharmanex. Cu un nume a cărei provenienţă spune mai multe decât am putea noi vreodată exprima în cuvinte (inițialele provin de la sintagma franceză joie de vivre – bucuria de a trăi),  JVi ® include un amestec de 12 legume și fructe care îți asigură toate substanțele nutritive prețioase de care ai nevoie pentru o viață lungă și sănătoasă.

Care sunt acestea? În primul rând, JVi ® pornește de la 9 fructe și legume pe care le consumăm în mod frecvent și în Europa, fiecare cu beneficiile sale, adunate laolaltă atât de inteligent: morcovi, struguri albi şi roşii, mere, pere, tomate, pepene verde, mango şi măsline. Știm însă că de multe ori e nevoie de ingrediente pe care nu le găsim local. Superalimentele provenite de pe alte continente sunt, de asemenea, prețuite în JVi ®. Astfel, ai parte de 3 fructe unice, provenite din culturi din America de Sud și Asia, bogate în vitamine și minerale, cu precădere în vitamina C. Este vorba despre goji, cătină albă și acerola.

Dacă fructele și legumele de mai sus nu îți spun nimic, doar îți garantează un gust delicios, îți spunem în ce e bogat JVi ®.

În primul rând, acest suc care îți lasă gura apă conține vitamina C, care protejează celulele de stresul oxidativ, asigură buna funcționare a sistemului imunitar și contribuie la formarea colagenului, ceea ce îți va dărui o piele tânără și luminoasă. Suntem deja convinse!

Continuăm cu biotină, extrem de importantă pentru sănătatea pielii.

Formula este completată de cupru, mineralul esențial pentru a asigura protecția celulelor de stresul oxidativ, alături de vitamina C, dar și pentru întărirea sistemului imunitar și pentru pigmentarea normală a pielii.

JVi ® îți va asigura și necesarul de betacaroten, precursor al vitaminei A, dar și de licopen, despre care oamenii de știință sunt de părere că are numeroase virtuți anticancer.

Prin urmare, JVi ® este soluția pentru a te proteja de stresul oxidativ care provoacă îmbătrânirea prematură, dar și multiple boli. Antioxidanții conținuți de fructele și legumele incluse în acest suc natural, delicios și gustos luptă împotriva radicalilor liberi și te vor menține sănătoasă și fericită. Dar JVi ® este și secretul pentru o imunitate care funcționează brici, un aspect cu atât mai important cu cât se apropie sezonul rece. Ce să mai spunem despre piele, care redevine fermă, elastică, luminoasă și catifelată grație acestui minunat suc.

Descoperă secretul pentru o viață lungă și sănătoasă la Nu Skin! JVi ® este sucul delicios care te infuzează de tinerețe și vitalitate. Pachetul conține două sticle a câte 750 ml pe care îți recomandăm să le savurezi alături de întreaga familie. Doza recomandată este de 60 ml consumați de două ori pe zi, la masa de dimineață și la cea de seară.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (17)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.