Sistemul de ultimă generaţie pentru luminozitatea pielii. Rezultate după doar două minute de utilizare

Sistemul de ultimă generaţie pentru luminozitatea pielii. Rezultate după doar două minute de utilizare

Redactor Andreea Baluteanu

Suntem obișnuite ca, atunci când este vorba despre îngrijirea pielii, să așteptăm mai degrabă rezultate în urma constanței și consecvenței. Până la urmă, orice cremă are nevoie de un minimum de încredere și de cel puțin câteva săptămâni de utilizare ca să îți arate magia sa.

Însă, pe de altă parte, există și dispozitive care dau rezultate pe care nu te-ai hazarda să le introduci la categoria „miraculoase”. Este cazul sistemului de ultimă generație pentru luminozitatea pielii despre care îți vom vorbi în rândurile de mai jos. Face diferența pentru tenul tău în numai două minute de utilizare!

Mai frumoasă în două minute: ageLOC Boost & Activating Serum dă rezultate uimitoare

Ce înseamnă pentru tine două minute? Poate că te poți lăuda că atât îți ia ca să îți dai seama dacă un tip îți place sau acesta este intervalul în care aplici o cremă pe față. Pentru ageLOC Boost & Activating Serum, două minute e perioada în care îți dăruiește o piele mai tonifiată și mai strălucitoare. Da, ai citit bine, doar două minute!

ageloc boost

Acest sistem de ultimă generație a fost lansat de Nu Skin și reprezintă un device fără de care noi nu știm cum am putut să trăim până acum. Precum în cazul tuturor invențiilor Nu Skin, avem de-a face cu o combinație între ingrediente prietenoase cu pielea și tehnologie de ultimă generație, cărora li se adaugă brevete în curs de omologare.

Care sunt beneficiile acestui sistem atât de lăudat? Multiple! În primul rând, ageLOC Boost & Activating Serum intensifică frumusețea pielii, luminozitatea, tonifierea și elasticitatea în numai 2 minute!

Și nu o spunem noi, o afirmă participantele la o evaluare profesională realizată în cadrul unui studiu clinic desfășurat în vivo, pe 20 de subiecte de sex feminin cu vârstele cuprinse între 25 și 40 de ani, care au folosit ageLOC Boost & Activating Serum o dată pe zi, timp de 6 săptămâni. Care au fost rezultatele? De-a dreptul incredibile! Astfel, respondentele au observat următoarele:

- 90% mai multă elasticitate;

- 103% mai multă tonifiere;

- 104% mai multă fermitate;

- 75% cu un aspect mai luminos.

Cu siguranță, numere care spun multe! Iar dacă nu ești convinsă încă de faptul că vorbim despre un dispozitiv care îți poate schimba viața, numai să îi permiți, află că ageLOC Boost & Activating Serum are și capacitatea de a susține reînnoirea celulară a pielii și de a estompa primele semne de îmbătrânire prematură. Totodată, device-ul oferă și o exfoliere delicată, un alt aspect de luat în considerare.

Ce mai trebuie să adăugăm? Că ageLOC Boost & Activating Serum include și descoperirea momentului, Tehnologia Microcurentului cu Impuls Variabil, ce transformă pur și simplu aspectul pielii tale. Iar atunci când adaugi și darurile serului, e clar că vei ajunge la un rezultat superior la tot ce ai experimentat până acum.

Să discutăm deci și despre Activating Serum! Produsul marca Nu Skin oferă o conductivitate optimă pentru microcurenții cu puls variabil, fiind singurul recomandat a fi utilizat alături de device. Ca la orice altă inovație cosmetică a brandului american, compoziția este stelară: amestec ageLOC, ingrediente iluminatoare (narcisă de mare, vitamina C și niacinamidă) și extracte de lămâie-caviar, un specimen de citrice ce seamănă mult cu caviarul la textură și care are proprietăți antiage demne de a fi remarcate. Nu mai lipsește decât un mix pro tonifiere, și acesta este prezent, fiind alcătuit din extracte din diferite fructe și acid hialuronic.

lămâie-caviar

Acum, că ți-am povestit tot ce trebuia să știi despre realizările ageLOC Boost & Activating Serum, știm că întrebarea care urmează este și „cum îl folosesc?”. Nu te teme, utilizarea e simplă și intuitivă!

Începe prin a curăța și a tonifia pielea, pregătind-o pentru întâlnirea cu ageLOC Boost & Activating Serum. Pornește apoi dispozitivul glisând cu degetul în sus pe întreaga suprafață tactilă.

Nu ai nevoie de mai mult de trei doze de serum, pe care le vei aplica pe suprafața conductoare a dispozitivului.

Ca să obții toate super efectele ageLOC Boost & Activating Serum, e musai să lucrezi pe câte o jumătate de față o dată. Mișcă aparatul pe piele, de jos în sus și de la interior către exterior. Nu e așa că deja te simți wow?

Acum nu mai trebuie decât să procedezi la fel și pe cealaltă jumătate de față.

A mai rămas produs în piele? Nu e nimic, masează-l cu ajutorul degetelor. Nu îți mai rămâne decât să continui cu ritualul tău obișnuit de skincare.

Beneficiile utilizării ageLOC Boost & Activating Serum continuă pe tot parcursul zilei. Nu numai că tu vei arăta mai bine, dar vei avea și conștiința împlinită, știind că ai făcut ceva minunat pentru pielea ta. Nu mai rămâne decât să descoperi produsul la Nu Skin și să realizezi singură de ce îl numim „sistemul de ultimă generație pentru luminozitatea pielii”.

Surse foto: iStock

Ce bărbat îți va rupe inima în două?
Incepe quiz
Ce bărbat îți va rupe inima în două?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.