Smile and shine! Zâmbet strălucitor cu ajutorul unui singur produs!

Smile and shine! Zâmbet strălucitor cu ajutorul unui singur produs!

Redactor Andreea Baluteanu

Buzele voluptuoase, îngrijite și sexi reprezintă unul dintre secretele de seducție ale femeilor. Cine nu și-ar dori o gură senzuală precum a Angelinei Jolie în cei mai frumoși ani ai ei? Suntem sigure că nicio femeie nu ar spune „nu” acestui dar ispititor!

Vestea și mai bună este că una dintre cele mai senzuale trăsături feminine a început să fie tot mai prețuită în ultima perioadă. Ne dorim buze pline, de păpușă, și am face orice pentru a le obține. Nu e însă cazul să recurgi la procedee dureroase pentru a obține ceea ce râvnești, deoarece noi am descoperit produsul care te face să zâmbești și să strălucești! Află despre ce e vorba în rândurile de mai jos!

Luminează lumea cu surâsul tău: singurul produs de care ai nevoie

Dacă îți dorești ca încăperea în care pășești să prindă viață instant, atunci te așteptăm cu cea mai bună recomandare de produs în rândurile de mai jos. Buze hidratate, strălucitoare, catifelate și revigorate: așa arată obiectivele noastre!

Eroul care ne împlinește toate aceste dorințe este Smile Pop de la Nu Skin! Luciul de buze hidratant și revigorant îți va oferi buze strălucitoare și sexi, conturându-ți un zâmbet care iluminează totul în jur.

Produsul are la bază un supermix de vitamina C și vitamina E, care va hrăni buzele în profunzime și le va oferi necesarul de antioxidanți pentru a face față atacului radicalilor liberi. Astfel, buzele tale vor captiva cu aspectul lor luminos, cu textura moale, suplă și catifelată, care le face numai bune de sărutat.

Nu putem trece cu vederea nici calitatea ireproșabilă a aplicatorului pufos, care repartizează exact cantitatea necesară de produs pe buze. Nici măcar nu ai nevoie de oglindă, iar retușurile de peste zi nu au fost nicicând mai simple de atât.

Mai avem o veste bună: luciul de buze hidratant Smile Pop de la Nu Skin are o aromă irezistibilă de vanilie dulce și de mentă răcoroasă, un duo perfect, care se completează reciproc. Astfel, produsul se transformă cât ai forma un sărut cu buzele într-un luciu de buze revigorant, care conferă și impresia de buze mai pline. Vei fi pur și simplu răvășitoare!

Luciul de buze e disponibil într-o nuanță neutră, care se potrivește tuturor tenurilor și care va pune în evidență toate nuanțele de buze. Este motivul pentru care Smile Pop de la Nu Skin trebuie neapărat să se regăsească în geanta ta: va fi secretul zâmbetului care nu poate lăsa pe nimeni indiferent.

Cum se folosește? Aplică pe buzele curate și uscate, conturând cu ajutorul aplicatorului. Dat fiind faptul că Smile Pop de la Nu Skin conține deja ingrediente hidratante, nu este necesar să folosești balsam sau să umezești buzele înainte de a-l folosi. Un alt bonus este reprezentat de faptul că acest luciu de buze cu vitamina E poate fi utilizat atât individual, dar și peste rujuri, dacă îți dorești să conferi un plus de strălucire lookului tău.

Ca să accentuezi efectele produsului, experții Nu Skin îți recomandă să îl asociezi cu pasta de dinți Whitening Fluoride Toothpaste, care albește dinții, previne formarea plăcii dentare și împrospătează respirația. Împreună, vor fi cheia acelui zâmbet strălucitor, cuceritor care orbește prin frumusețe!

Luciul de buze Smile Pop de la Nu Skin îți va dărui buze îngrijite și hidratate, ce par mai apetisante, numai bune de sărutat. Aplică-l cu încredere și bucură-te de puterea sa de a-ți amplifica factorul de seducție. Descoperă la Nu Skin universul produselor inspirate de grija naturii pentru bunăstarea noastră și asociate cu cele mai înalte tehnologii, care îți oferă o frumusețe răvășitoare și fericire contagioasă. Cu Smile Pop de la Nu Skin, zâmbetul tău va străluci mai ceva ca soarele de pe cer!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (13)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.