Timpul se oprește în loc. Formula specială ce încetinește procesul de îmbătrânire a pielii

Redactor Andreea Baluteanu

E firesc să fim preocupate de înaintarea în vârstă! Într-o societate în care tinerețea și frumusețea sunt mai prețuite ca niciodată, un singur rid poate fi destul pentru a ne cauza dureri de cap. Iar dorința de a arăta tot mai bine pe măsura trecerii anilor e cât se poate de normală. Din fericire, la fel de posibil a devenit acum să găsim și aliații care să ajute cu acest demers.

Da, timpul se poate opri în loc, cu ajutorul unei formule speciale care încetinește îmbătrânirea cutanată. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt produsele ce îți pot oferi în dar tinerețea: acum te așteaptă la un clic distanță!

Formula wow care sfidează îmbătrânirea

Nu Skin este compania americană care asociază cele mai evoluate tehnologii de pe piață cu respectul și grija față de Mama natură, integrând ingrediente benefice în formulele produselor sale cosmetice. Punând astfel accentul în egală măsură pe inovație și pe naturalețea cosmeticelor, Nu Skin face lumea mai bună, exact ceea ce aveam nevoie acum. Iar azi ne pune la dispoziție două produse unice, care ne ajută să luptăm împotriva îmbătrânirii cu arme eficiente. 

Începem cu una dintre cele mai sensibile zone ale corpului tău, expusă ridurilor și îmbătrânirii premature. Este vorba despre regiunea gâtului și a decolteului. Spune drept: de câte ori ai hidratat așa cum trebuie, ca la carte, pielea de aici? De cele mai multe ori, neglijăm complet aceste zone și le hidratăm prea rar, folosind în general crema de corp.

Din fericire, Nu Skin a creat ageLOC Tru Face Essence Duet, duoul imbatabil pentru pielea gâtului și a decolteului. Formula combină în mod inovator o cremă și un ser care tonifică și conturează pielea, având la bază supertehnologia ageLOC cu proprietăți avansate anti-îmbătrânire.

Încă de la prima utilizare vei fi cucerită de recipientul magic care oprește timpul în loc. Dispozitivul ageLOC Tru Face Essence Duet include în partea stângă o cremă mată, fină, ce include ingrediente ideale pentru hidratarea și catifelarea pielii. De partea cealaltă, vei regăsi un ser luxos, mătăsos și transparent, care îmbunătățește fermitatea și elasticitatea zonei și contribuie la prevenirea apariției ridurilor. Împreună, cele două produse îți vor garanta o experiență senzorială extraordinară, o piele care este cu adevărat „moale ca mătasea”.

ageLOC Tru Face Essence Duet îți va dărui și o piele mai strălucitoare și mai netedă, un aspect de care să ții cont mai ales dacă regiunea gâtului și a decolteului a fost intens ignorată sau expusă la soare fără protecție. Formula este concepută pentru femeile de peste 35 de ani, dar sfatul nostru este să apelezi la ea mai devreme dacă deja te confrunți cu riduri și pete.

Ce conține acest miracol capabil să oprească timpul în loc? ageLOC Tru Face Essence Duet include tehnologia ageLOC, care țintește exact sursele vizibile ale îmbătrânirii pielii și Trifluoracetil Tripeptide-2, cu rol de a ameliora aspectul pielii lăsate și lipsite de elasticitate. Nu în ultimul rând, extractele de Spilanthes Acmella atenuează ridurile fine și îți vor demonstra că este posibil să încetinești procesul de îmbătrânire a tenului.

Cum folosești sistemul? Aplică formula pe pielea curată a gâtului și a decolteului, dimineața și seara. Ai nevoie de 1-2 doze de produs pe să le amesteci până ce obții o consistență uniformă. Întinde pe gât cu vârful degetelor, pentru o mișcare de conturare, și pe decolteu așezând mâinile pe piept și apoi trăgându-le în exterior în timp ce apeși ușor, astfel realizând o mișcare naturală de tonifiere. Aceasta este formula tinereții fără bătrânețe!

Continuăm lupta împotriva timpului cu ageLOC® Tru Face® Essence Ultra, secretul femeilor care par să își sfideze încontinuu vârsta. Demonstrează-ți ție că îți poți păstra tinerețea atât timp cât îți dorești încercând unul dintre cele mai performante și mai avansate tehnologic produse de la Nu Skin.

Despre ce e vorba? ageLOC® Tru Face® Essence Ultra este specialistul în fermitate de la Nu Skin. Borcănașul magic cu 60 de capsule îți oferă un aspect mai tânăr al pielii, fiind aliatul prețios al pielii lipsite de definire. Formula are la bază tot sistemul ageLOC, care reduce vizibil semnele îmbătrânirii, pe care îl combină cu forța ingredientului Ethocyn®, despre care s-a demonstrat clinic că este o sursă a fermității tenului tău. Astfel, produsul îți oferă acea piele netedă și elastică la care visai, îmbunătățind aspectul mai ales în zone dificile precum gâtul, bărbia și linia maxilarului, pe care din păcate le ignorăm mult prea adesea. Nu în ultimul rând, ageLOC® Tru Face® Essence Ultra protejează pielea de efectele devastatoare ale stresului oxidativ, una dintre principalele cauze ale îmbătrânirii cutanate.

Ca întotdeauna, ceea ce ne place la Nu Skin este că brandul nu așteaptă să îi acceptăm promisiunile ca atare, ci ne convinge prin intermediul studiilor clinice ale căror rezultate nu le putem contesta. În cercetarea desfășurată de producător, 55% dintre subiecții care au folosit ageLOC® Tru Face® Essence Ultra timp de o săptămână au afirmat că au observat o îmbunătățire a fermității generale și a fermității pielii din jurul ochilor. Numerele sunt și mai impresionante după două săptămâni, atunci când 80% dintre participanții la studiu lăudau aceeași eficiență.

Ce conține ageLOC® Tru Face® Essence Ultra de are efecte atât de uimitoare? Ți-am vorbit deja despre amestecul brevetat ageLOC® și despre ingredientul Ethocyn®, acum adăugăm combinația de antioxidanți din rețeaua pe bază de CoQ10, vitaminele C și E, carotenoide incolore și extract de ceai verde, care vor proteja pielea de efectele negative ale stresului oxidativ. Ce mai poți cere?

Nu ne crede pe cuvânt nici pe noi, nici pe producători, nici măcar pe autorii studiului, ci testează ageLOC® Tru Face® Essence Ultra pe propria piele. Produsul trebuie aplicat de două ori pe zi, înainte de hidratare. Deschide o capsulă și masează două sau trei picături din conținutul acesteia pe zonele cu cele mai mari probleme de fermitate. Întinde restul pe toată fața, masând ușor. Nu ai nevoie de mult produs pentru ca efectele să fie wow, după cum vei observa curând, înarmată fiind așa cum trebuie în lupta pentru oprirea trecerii timpului.

Descoperă la Nu Skin formula cea mai avansată pentru a încetini îmbătrânirea pielii. Tru Face Essence este sistemul care restabilește fermitatea pielii în cele mai problematice zone. Vei fi uimită de beneficiile sale! Descoperă aliatele contra timpului la Nu Skin România!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.