Tot ce trebuie să știm despre efectele colagenului asupra pielii

Tot ce trebuie să știm despre efectele colagenului asupra pielii

Redactor Andreea Baluteanu

Nu degeaba multe voci îl consideră proteina frumuseții: despre colagen se spune că te poate ajuta să îți păstrezi tinerețea, elasticitatea și fermitatea tenului așa cum puține substanțe se pot lăuda că o fac.

E natural, e produs de către propriul corp, are numeroase beneficii pentru piele și încă mai cuprinzătoare pentru starea generală de sănătate. Dar colagenul mai prezintă ceva: o disponibilitate superioară sub formă de suplimente, ceea ce l-a transformat în noul elixir de beauty. Află totul despre efectele colagenului asupra pielii din rândurile de mai jos!

Colagenul și beneficiile sale pentru piele

Colagenul e cea mai abundentă proteină din corp și acest lucru spune multe despre beneficiile sale. Susține țesutul conjunctiv care ține la un loc oasele, cartilajele și mușchii, apărând de asemenea în compoziția părului, pielii și ochilor, dar și în cea a sistemului digestiv.

femeie frumoasa imbracata in portocaliu care tine doua portocale in mana

Totodată, colagenul reprezintă unul dintre principalii susținători ai sănătății și frumuseții pielii. Află totul despre beneficiile sale pentru derm din rândurile de mai jos!

Reduce ridurile și semnele de îmbătrânire.

Pielea ta e tânără și frumoasă datorită depozitelor consistente de colagen, nuanțează experții. Însă această realitate are și un revers mai puțin dorit, acela că, pe măsura trecerii timpului, depozitele de colagen scad și astfel îmbătrânirea devine o problemă îngrijorătoare. Cu precădere odată cu vârsta de 30-40 de ani începe să se diminueze capacitatea organismului de a produce colagen, tot acum apărând și primele riduri.

Veste bună? Nu numai că suplimentele pe bază de colagen pot reduce ridurile și semnele înaintării în vârstă, dar ele stimulează și producția naturală a acestei proteine, astfel că tu vei câștiga pe toate fronturile.

Îmbunătățește elasticitatea pielii.

Și studiile au arătat că persoanele care apelau la suplimente pe bază de colagen se bucurau de o piele mai fermă, mai elastică și mai bine hidratată. De asemenea, această proteină intervine și în retenția apei în țesuturi, ameliorând aspectul și densitatea pilelii, dar și sănătatea sa.

Lasă pielea mai moale și mai luminoasă.

Nu numai că pielea ta arată și se simte mai sănătoasă după ce i-ai „servit” suplimente cu colagen, dar va radia de prospețime și de tinerețe. Iată încă un motiv pentru a apela încântată la aceste suplimente.

Suplimentul cu colagen de care ai nevoie: Beauty Focus Collagen+ de la Nu Skin

Gigantul în beauty Nu Skin și-a extins aria de expertiză în ultimii ani, axându-se și pe suplimentele care ne fac mai frumoase și mai sănătoase și care ne susțin să ducem o viață mai împlinită. Pregătește-te acum să te întâlnești cu Beauty Focus Collagen+, un produs ce a obținut rezultate extraordinare la studiile de specialitate.

Suplimentul inovator include ingrediente alese cu pricepere, care îmbunătățesc în mod vizibil elasticitatea pielii, sporesc strălucirea, ameliorează textura, pielea având un aspect radical întinerit și diminuează „supărătoarele” riduri din jurul ochilor. Producătorii nu au făcut însă aceste afirmații în mod întâmplător, ci le-au constatat în urma unui studiu dublu orb controlat Placebo, ce s-a desfășurat pe durata a patru luni, pe un eșantion de 60 de adulți sănătoși, cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani, ce au administrat suplimentul o dată pe zi.

Prin ce se remarcă Beauty Focus Collagen+? Prin faptul că include peptide de colagen, despre care oamenii de știință au observat că sunt mai digerabile, mai bine absorbite și mai ușor distribuite în corp. Folosind o tehnologie patentată, Beauty Focus Collagen+ îți oferă astfel toate beneficiile uluitoare ale colagenului, de care știi că organismul tău va profita la maximum.

Beauty Focus Collagen+ de la Nu Skin

Și colagenul nu e singur! Îi țin companie extractele de ulei din grâu, o sursă bogată în ceramide și lipide care susțin nu numai frumusețea și sănătatea, dar și rezistența pielii în fața factorilor agresori. Alături de uleiul din grâu apare și luteina, o derivată din gălbenele, ce redă și culoarea portocalie, plină de optimism, infuzată cu luminozitatea și căldura razelor de soare, pe care o deprinde suplimentul.

Ce mai trebuie spus? Că Beauty Focus Collagen+ e foarte ușor de administrat. Trebuie să amesteci un pliculeț cu 100 de ml de apă și să îl consumi atunci când vrei tu. Nu există restricții, orice moment e potrivit. Îți vei aduce aminte mai ușor să iei Beauty Focus Collagen+ nu numai datorită super beneficiilor sale, ci și pentru că are un gust delicios, îmbogățit de aromele naturale.

Totodată, dacă vrei să ajungi la nivelul următor, află că Beauty Focus Collagen+ oferă rezultate încă și mai remarcabile atunci când e combinat cu sistemul pentru îngrijirea pielii LumiSpa. Nu ești obligată să le folosești împreună, căci suplimentul dă randament ca atare, dar Nu Skin se îngrijește întotdeauna să îți facă recomandări complete, pentru un stil de viață și un ritual de skincare plin de beneficii și de armonie.

Integrează Beauty Focus Collagen+ în rutina ta zilnică și vei observa pe propria piele super beneficiile colagenului! Descoperă la Nu Skin gama de suplimente care îți fac viața mai frumoasă, ajutându-te să devii cea mai bună variantă a ta, indiferent de provocările cu care te confrunți! Aceasta e doza ta zilnică de tinerețe!

Surse foto: iStock

Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate
Incepe quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (11)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.