Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Trio de succes pentru corpul tău! Produsele care îți oferă un aspect ferm, tonifiat şi întinerit

Redactor Andreea Baluteanu

Poate că vremea capricioasă de primăvară ține să te contrazică, dar nu mai e mult până la vara cea fierbinte. Cât ai zice „ce mă fac cu celulita?”, va veni momentul să îți expui corpul nu numai valurilor răcoroase și razelor mângâietoare, dar și privirilor unei plaje întregi.

De aceea, noi îți recomandăm azi trioul de produse care poate schimba aspectul tău. Pentru că nu mai e mult până la vacanța de vară, descoperă mai jos super produsele pentru un aspect ferm, tonifiat și întinerit al trupului tău. Iată cu ce te tentăm!

Trioul corpului superb: produsele care îți dăruiesc silueta perfectă

De fiecare dată când vine vorba să testăm un produs de la Nu Skin, o facem cu o combinație aprinsă de speranță și de încredere, cu sufletul mistuit de așteptarea rezultatelor wow. Nici de data aceasta, Nu Skin nu ne-a dezamăgit câtuși de puțin. Brandul ne pune la dispoziție 3 produse pentru un aspect divin al pielii corpului! Body Trio va fi darul pe care să îl faci nu numai trupului tău cu forme perfecte, dar și sufletului! Iată ce anume conține sistemul bazat pe cele mai înalte tehnologii marca Nu Skin!

femeie frumoasa

ageLOC® Galvanic Body Spa

Dacă ți-am spune că un dispozitiv mic, cât să îl ții în palmă, poate să facă o diferență fundamentală, incredibilă, pentru starea pielii tale? Atunci când a creat ageLOC® Galvanic Body Spa, Nu Skin a pornit de la o concepție revoluționară: aceea că, datorită curenților galvanici, pielea absoarbe mult mai bine și mai profund ingredientele din produsele cosmetice aplicate ulterior. Astfel, aparatul folosește o tehnologie pulsatorie galvanică, și alături de celelalte două componente ale gamei Body Trio, pe care ți le vom prezenta mai jos, face minuni.

De ce ne-a impresionat ageLOC® Galvanic Body Spa? Deoarece dispozitivul țintește împreună cu produsele cu care este aplicat Supermarkerii, respectiv factorii răspunzători de îmbătrânirea pielii, identificați în laboratoarele brandului de către specialiști desăvârșiți. Însă gadgetul dă roade și în ceea ce privește eliminarea celulitei, tonifierea pielii corpului, revigorarea și purificarea acesteia. Ce rezultă? Acel corp la care până acum îndrăzneai doar să visezi.

Dacă ți se pare că totul sună a vis prea frumos ca să fie adevărat și te temi că nu vei putea folosi ageLOC® Galvanic Body Spa, află că utilizarea sa este extrem de simplă și de intuitivă. Dispozitivul este conceput ergonomic, cu un design care urmărește cu fidelitate contururile corpului tău. De asemenea, dispozitivul ajustează cu inteligență exact cantitatea de produs de care are nevoie pielea ta, stimulând de asemenea absorbția ingredientelor. Nu o să îți vină să crezi ce diferență e!

Suplimentând absorbția ingredientelor în piele, îmbunătățind furnizarea acestora pentru până la 24 de ore, cu o suprafață conductoare mai mare, brevetată, și curenți galvanici optimizați, ageLOC® Galvanic Body Spa este secretul corpului perfect, de cucerit toate plajele în vacanță.

body trio nu skin

ageLOC® Body Shaping Gel

Ți-am spus că nu lăsăm dispozitivul magic de mai sus să lupte singur în misiunea ta pentru o piele perfectă, așa că azi îi alăturăm încă două produse.

Începem cu ageLOC® Body Shaping Gel, inspirat de formulele super avansate din spa-uri: îți vine sau nu să crezi, vei obține rezultate comparabile cu cele de la salon chiar în intimitatea casei tale. Iar celulita nu mai are nicio șansă: cu o compoziție bazată pe cele mai înalte tehnologii, ageLOC® Body Shaping Gel elimină aspectul de coajă de portocală, restabilește elasticitatea și fermitatea pielii, catifelează și înfrumusețează dermul.

Extraordinară va fi de asemenea și capacitatea gelului de a ținti acțiunea Supermarkerilor despre care ți-am vorbit mai sus, surse ale îmbătrânirii. Astfel, nu numai că pielea ta e mai fermă, dar și mai tânără, cu un aspect mai fraged și mai proaspăt.

Îți plac gropițele de pe chip? Și nouă! Dar suntem sigure că nu ai nici pe departe aceeași părere când vine vorba despre cele de pe corp, cauzate de celulită. Aici intervine ageLOC® Body Shaping Gel, cu o capacitate wow de a uniformiza aspectul pielii în aceste regiuni.

Ce mai e de adăugat? ageLOC® Body Shaping Gel completează lista de super beneficii cu abilitatea sa de a întări matricea extracelulară a pielii, astfel că dermul va fi mai tânăr și mai sănătos nu numai prin contribuție internă, dar și externă.

body trio

Ca să bifeze cu succes toate aceste super proprietăți, ageLOC® Body Shaping Gel conține extracte de Laminaria Digitata, care reduc aspectul de coajă de portocală, și Teobromină, esențială pentru a accentua fermitatea și netezimea pielii. Rezultatele? Fabuloase, după cum vei vedea.

Pentru a utiliza ageLOC® Body Shaping Gel la maxima sa capacitate, asociază cu dispozitivul ultra performant ageLOC® Galvanic Body Spa. Aplică mai întâi gelul pe zonele cu celulită (brațe, fese, abdomen, coapse, pulpe) și masează cu ageLOC® Galvanic Body Spa până ce s-a încheiat ciclul. Folosește de circa 3 ori pe săptămână. Costumul de baie abia te așteaptă să faceți senzație împreună!

ageLOC® Dermatic Effects

Încheiem miraculosul Body Trio cu de-a dreptul spectaculosul ageLOC® Dermatic Effects. O loțiune de conturare a corpului, produsul poate fi folosit și individual, masând pielea de două ori pe zi, dar fii conștientă de faptul că darurile sale se înmulțesc atunci când îl utilizezi împreună cu ageLOC® Galvanic Body Spa.

Loțiunea ageLOC® Dermatic Effects combate de asemenea Supermarkerii responsabili cu îmbătrânirea pielii, oferindu-ți un corp mai neted, mai ferm și mai atrăgător. Capacitatea de hidratare este senzațională: mai catifelată, mai îngrijită și regenerată în profunzime, pielea pur și simplu strălucește.

Nu puteam uita nici de celulită, mai ales că lupta împotriva sa este marcă înregistrată a gamei Body Trio. Mai mult, activând turnover-ul celular, ageLOC® Dermatic Effects dovedește că este posibil să ai o piele radioasă, luminoasă și netedă la orice vârstă: iar speranța noastră renaște. 

ageLOC® Dermatic Effects conține Hibiscus abelmoschus, bogat în lipide din plante care reușesc să diminueze acțiunea radicalilor liberi și care previn astfel atât îmbătrânirea pielii, dar și apariția celulitei. Mai departe, mierea include un acid alfa hidroxi natural care exfoliază delicat și hidratează. Nu mai lipsește decât acidul hialuronic, un ingredient propriu pielii care reține apa, are funcții anti-age și se pare că este noul secret al celor mai frumoase femei din lume.

Aplică ageLOC® Dermatic Effects pe corp, de două ori pe zi, dimineața și seara, cu sau fără ageLOC® Galvanic Body Spa (dar noi îți recomandăm cu).

Nu mai rămâne decât să anticipezi venirea verii și să te imaginezi deja cu coroana strălucitoare de zeiță a plajei! Achiziționează Body Trio de la Nu Skin și bucură-te de un aspect impecabil al pielii, așa cum nu ai mai fi îndrăznit să năzuiești că este posibil vreodată!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    POWERlips Fluid: buze puternice pentru femei puternice

    Cauta un furnizor in zona ta