Uite cum oferi suport oaselor tale și-ți ajuți corpul să devină mai puternic!

Uite cum oferi suport oaselor tale și-ți ajuți corpul să devină mai puternic!

Redactor Andreea Baluteanu

Atunci când sănătatea ta este înfloritoare, din toate punctele de vedere, de la primul fir de păr la unghia mică de la picior, te bucuri de viață prin fiecare por. În momentul în care starea noastră de bine este periclitată, începem să resimțim efectele cu fiecare organ, celulă sau țesut.

Vine toamna, un anotimp faimos pentru frumusețea frunzelor căzătoare și pentru armonia păsărilor în zbor, dar și pentru afluența de virusuri. Tot acum scădem fluxul activității sportive, mai ales al celei desfășurate afară, iar mesele noastre încep să se bazeze mai mult pe porții generoase de comfort food.

Din fericire, există aliați care îți pot susține din plin starea de sănătate, iar pe doi dintre ei ți-i prezentăm cu drag în rândurile de mai jos! Descoperă cum să îmbunătățești sănătatea oaselor și cum să îți protejezi și susții două dintre cele mai importante organe!

Bone Formula, pentru oase sănătoase la orice vârstă!

Oasele sunt un țesut viu, care continuă să crească și să se dezvolte pentru o parte din viața noastră. Se estimează că între 18 și 35 de ani oasele noastre ating o densitate maximă, acoperind perioada în care ești cel mai activă. După această vârstă, începe însă deteriorarea oaselor, fenomen care poate debuta și mai repede din cauza sedentarismului sau a alimentației dezechilibrate.

femeie cu gantere in mana

Cum îți poți ajuta oasele dacă nu le cunoști componența? În mare parte, ele sunt alcătuite din calciu (acest mineral se regăsește în proporție de 90% în oase și dantură) și din colagen, proteina care formează țesutul conjunctiv al oaselor. Cu cât aceste substanțe sunt mai prezente în corpul uman, cu atât sănătatea oaselor tale va fi mai ridicată.

Nu este însă suficient să consumi doar surse de calciu pentru a consolida și a menține masa osoasă, deși este evident că acest prim pas e mai mult decât necesar. De unul singur, calciul va ridica din umeri neputincios și nu va putea să ajute prea tare oasele. Este necesar să îi alături, în primul rând, vitamina K și D. D-ul ajută la absorbția calciului din alimente, în timp ce vitamina K contribuie la buna sa fixare. O problemă care intervine în acest scenariu? Dat fiind faptul că este produsă prin expunerea la soare și că în ultima perioadă ne petrecem tot mai puțin timp afară, iar atunci când o facem ne protejăm cu creme cu SPF (și pe bună dreptate), vitamina D este prezentă în valori deficitare la o mare parte din umanitate.

Și nici măcar aceste două vitamine, K și D, nu constituie ecuația întreagă a sănătății oaselor. Lor li se adaugă minerale precum manganul (contribuie la formarea normală a țesuturilor și deci a oaselor), magneziul, zincul și cuprul, la rândul său necesar menținerii sănătății țesutului conjunctiv. Mai ai nevoie și de vitamina C, esențială producției de colagen, despre care ți-am spus cât de important este în constituția oaselor.

De unde poți asimila toate aceste minerale și vitamine? Din surse naturale, firește, dar uneori acestea sunt insuficiente. Nu Skin sprijină sănătatea oaselor tale cu ajutorul Bone Formula, un supliment care asigură un mix complex de vitamine și minerale pentru menținerea structurii și sănătății osoase. Ai tot ce îți trebuie: vitamina D, vitamina K2, calciu, magneziu, zinc, mangan, vitamina C și cupru, respectiv toți aliații neprețuiți ai sănătății oaselor tale.

Bone Formula Nu Skin

Cine are nevoie de Bone Formula? Acest supliment este recomandat cu precădere femeilor la menopauză sau persoanelor de vârstă mijlocie, dar poate fi administrat de către oricine este preocupat de sănătatea curajoaselor și loialelor sale oase.

Cum se administrează Bone Formula? Ai nevoie de 3 capsule pe zi, luate cu apă, în timpul meselor. Păstrează ferit de umiditate și căldură, iar oasele tale îți vor fi cu siguranță recunoscătoare!

Trezește și întărește corpul cu CordyMax!

În ultima vreme te simți lipsită de energie și de vitalitate? Te trezești cu „fața la cearșaf” și tânjești să ajungi în același loc cât mai curând? Lipsa de poftă de viață poate fi cauzată și de o funcționare deficitară sau de oboseala ficatului și a rinichilor.

Aceste două organe sunt practic răspunzătoare de curățarea și de detoxificarea organismului tău. De câte ori exagerezi ori cu mâncarea nesănătoasă, ori cu munca dezechilibrată, rinichii și ficatul se vor resimți.

Astfel, rinichii sunt două organe de mărimea unui pumn și de forma boabelor de fasole, localizate în spate, sub cutia toracică. Principala lor funcție este aceea de a filtra sângele și de a elimina deșeurile care sunt apoi scoase din organism prin vezica biliară.

De partea cealaltă, ficatul este însărcinat cu detoxificarea și cu curățarea de toate acele reziduuri periculoase care ajung în organism. Un organ mare, cărnos, ficatul drenează sângele, este implicat în procese metabolice și secretă bila.

Spune drept: de câte ori, atunci când savurezi o porție generoasă de înghețată sau aripioarele tale picante preferate, te gândești la ficat și la rinichi? Nu ești nicidecum obligată să renunți la micile tale plăceri, dar asigură-te că susții aceste două organe în munca lor neobosită! Recomandarea noastră? CordyMax de la Nu Skin.

Suntem sigure că ai auzit de efectele pozitive extraordinare ale ciupercilor chinezești! Suplimentul de la Nu Skin folosește un extract brevetat de ciupercă fermentată de cordyceps sinensis care tonifică corpul și protejează ficatul și rinichii. Prima tulpină recunoscută și de către guvernul chinez, rezultat a peste 15 ani de studii ample și aflată sub protecția proprietății intelectuale, CordyMax este cu siguranță una dintre cele mai mărețe realizări ale brandului.

cordymax

Vrei să îți trezești organismul la viață, să îi redai vitalitatea și energia necesare pentru a se achita de sarcinile sale zilnice? Atunci folosește CordyMax! Ia două capsule, de două ori pe zi, cu apă, în timpul mesei, și vei resimți beneficiile!

Nu Skin te îndeamnă să îți protejezi sănătatea! Fă din această toamnă anotimpul în care ai grijă de tine mai mult ca niciodată și descoperă beneficiile neprețuite ale Bone Formula, suplimentul pentru sănătatea oaselor, și CordyMax, pentru tonificarea corpului și protecția rinichilor și a ficatului! Fii propria ta supereroină!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.