Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Vara asta se poartă ochii odihniți! Vezi ce trebuie să faci pentru o apariție mereu fresh

Andreea Baluteanu

O privire luminoasă, proaspătă și odihnită nu mai are nevoie de niciun artificiu de make-up. Dimpotrivă, la polul opus, ochii înconjurați de cearcăne adânci, cu pungi inestetice și împăienjeniți de oboseală nu vor atrage atenția în mod pozitiv nici măcar dacă sunt încondeiați de cel mai bine executată linie de tuș din lume.

Nu degeaba spun experții că e mai bine să îngrijești decât să camuflezi! Azi îți vom vorbi despre produsul magic de folosit într-una dintre cele mai delicate regiuni ale feței, cea a ochilor. Vezi despre ce e vorba și cum îți va aduce seninătate, luminozitate și fermitate.

Cucerește vara cu o privire luminoasă! Produsul must-have

Mai ales vara, parcă lipsa somnului e mai acută ca niciodată. Petreci mai mult timp în oraș, ieși seara la terase și în club, dar și muncești mai tare, pentru a termina la timp toate sarcinile de serviciu înainte de concediu sau pur și simplu nu reușești să adormi din cauza căldurii. Oricare ar fi cauza, zona ochilor va fi prima care are de suferit, evidențiind cearcăne, linii fine sau pungi inestetice.

Ca întotdeauna când suntem în căutarea unui produs care să facă minuni pentru îngrijirea pielii, apelăm la Nu Skin, acolo unde rezultatele celor mai avansate cercetări se împletesc cu sprijinul naturii. Care este aliatul privirii odihnite? ageLOC® LumiSpa™ Accent & IdealEyes!

Despre ce e vorba? Despre un duo pur și simplu imbatabil, creat anume pentru o apariție fresh. Inovația constă în atașarea capului LumiSpa Accent, cu vârf de silicon ce permite accesul în cele mai dificile zone, la dispozitivul clasic ageLOC LumiSpa. Acestora li se adaugă superproprietățile IdealEyes, plin de ingrediente binefăcătoare pentru zona ochilor. Împreună, cele două produse vor realiza o exfoliere blândă, redând fermitatea pielii, revigorând intens, reducând cearcănele și pungile și oferind și un ușor efect de lifting pleoapelor. Ce ți-ai putea dori mai mult?

De asemenea, grație ingredientelor din IdealEyes, produsul hidratează delicat zona ochilor, fiind acel unic aliat de care nu te vei mai despărți. Astfel, gelul conține un complex de peptide pro-fermitate și tinerețe a pielii, care tonifiază și revigorează, și Tetrahexildecil ascorbat, o formă puternică și stabilă de vitamina C care oferă beneficii anti-îmbătrânire, atenuează ridurile și liniile fine, protejează pielea și uniformizează culoarea.

Amestecul brevetat ageLOC include ingrediente antirid care stopează efectul principalelor surse de îmbătrânire a pielii, Extractul de Chlorella e bogat în aminoacizi, ceea ce atenuează cearcănele și pungile, iar Squalan, un element regăsit în mod normal în structura lipidelor din piele, hidratează.

Cum folosești ageLOC® LumiSpa™ Accent & IdealEyes? Dimineața și seara, aplică mai întâi ageLOC LumiSpa IdealEyes pe pielea curată de sub ochi, din colțul acestora și de sub sprâncene, țintind mai ales zonele mai predispuse la apariția ridurilor. Masează apoi câte 30 de secunde la fiecare ochi, folosind dispozitivul ageLOC LumiSpa Accent. Repetă de două ori pe zi.

Iar rezultatele nu vor întârzia să apară și nu o spunem noi, nici Nu Skin, ci studiile. În urma unei cercetări realizate pe un eșantion de 30 de femei cu vârsta cuprinsă între 25 și 65 de ani, care prezentau piele lăsată și riduri în jurul ochilor și care au folosit timp de 12 săptămâni dispozitivul ageLOC LumiSpa Accent și IdealEyes, efectele au fost wow! Peste 80% dintre participante au declarat că și-au simțit ochii mai împrospătați, neobosiți, 77% au apreciat că sistemul a atenuat semnele de stres și de oboseală, iar 80% s-au bucurat să constate că pielea a devenit mai delicată după utilizare.

Așadar, nu mai ai niciun motiv să începi dimineața încercănată, grație ageLOC® LumiSpa™ Accent & IdealEyes. Recapătă-ți apariția fresh, care atrage toate privirile, și cucerește cu lookul tău mereu proaspăt și tineresc.

Accesează Nu Skin și descoperă universul în care pielea ta e îngrijită cu dragoste și cu atenție nemăsurată, iar povestea pe care o spune e una a atenției pline de bunătate. 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!