Vine toamna, bine-mi pare! Cum reușești să-ți păstrezi energia și vitalitatea

Redactor Andreea Baluteanu

Deși nu contestăm că este cel mai frumos dintre anotimpuri și multe dintre noi suntem mai mult decât mulțumite că am scăpat în sfârșit de apriga caniculă a verii, toamna aduce cu sine și câteva inconveniente. Razele care își pierd din tandrețe, scăderea bruscă a temperaturilor și vremea urâtă își pun amprenta asupra noastră, provocând dezechilibre în organism și afectându-ne în mod grav rezervele de energie.

Dacă ți-am spune că în această toamnă ai la îndemână trucul care să te ajute să îți păstrezi vitalitatea și chiar să o îmbunătățești? Spune „bun-venit” unei energii molipsitoare, plimbărilor lungi prin parc, chefului de viață și de sport! Iată care este noul tău aliat!

Vine toamna cu energie și prospețime din plin!

„Vine toamna, bine-mi pare” nu va mai fi doar un refren uitat din copilărie grație Nu Skin. Compania americană îți pune la dispoziție ingrediente binecuvântate din natură, pe care le prelucrează cu tehnologii avansate pentru a-ți oferi magie pură, energie și frumusețe și sănătate chiar și în mijlocul toamnei. Iată ce îți recomandăm pentru o bombă de vitalitate în acest sezon!

Odată cu înaintarea în vârstă, activitatea celulelor noastre începe să scadă, procesele de detoxificare nu mai sunt atât de eficiente, metabolismul lenevește, iar rezultatul este pierderea vitalității. Oamenii de știință sunt de părere că o problemă de luat în considerare este reprezentată și de scăderea eficienței mitocondriilor. Considerate „centrale electrice” din interiorul corpului nostru, mitocondriile sunt organite celulare care transformă energia din mâncare în energie chimică, de care ai nevoie în toate procesele pe care le desfășoară organismul tău.

Nu e de mirare că acești factori te afectează și mai tare atunci când sunt combinați cu mediul tot mai solicitant în care trăim. Vrem totul de la viață, ne supunem unei presiuni adesea inimaginabile și ne confruntăm cu o alimentație dezechilibrată, care nu ne mai oferă nutrienții de care avem nevoie, cu poluarea și cu stresul oxidativ. În aceste condiții, mai poți face ceva?

Da, evident! Vrei să te simți iar tânără și plină de energie, te întreabă Nu Skin, chiar și atunci când ești împovărată de treburi casnice, de deadlineuri imposibile la birou și peste toate mai trebuie să te confrunți și cu vremea înfiorătoare de afară? Atunci oferă-i corpului tău un imbold cu R² Day, perechea perfectă pentru o toamnă plină de energie.

„Revigorare și reîncărcare cu energie”: acestea sunt cele două funcții principale ale suplimentelor alimentare ageLOC® R², un duo pentru zi și pentru noapte care îți va reda rezervele pierdute de energie și de vitalitate. Iată cum funcționează!

Începe ziua cu R² Day, suplimentul alimentar care îți va oferi libertatea trupului și a minții. Având la bază un amestec deosebit de ingrediente-cheie, R² Day a reușit să identifice care sunt cele trei componente ale vitalității pe care le pierdem odată cu vârsta și care ne fac să ne simțim de parcă am îmbătrâni. Este vorba despre performanța fizică, capacitățile mentale și dorința sexuală. Declinul fiecăruia dintre acești factori își va pune amprenta asupra ta și te va face să te simți de parcă ai început să aluneci pe o pantă descendentă de pe care nu te vei mai putea întoarce.

Din fericire, R² Day face minuni! Suplimentul țintește cele trei funcții despre care vorbeam mai sus grație conținutului său bogat în trei ingrediente prețioase: Cordyceps sinensis (ciupercă vierme), rodie şi Panax ginseng. Împreună, acestea îți vor îmbunătăți performanțele fizice, te vor ajuta să ai o minte mai clară și mai limpede și să menții relații sexuale excelente.

Suplimentul alimentar conține 180 de capsule. Este recomandat să îți administrezi 6 capsule de R² Day, dimineața.

Dacă R² Day te va umple de energie și te va ajuta să faci față oricăror provocări cu vitalitate și cu un zâmbet imens întipărit pe buze, R² Night va face astfel încât să începi fiecare dimineață revigorată. Îți vine să crezi că este posibil să te trezești și să nu te mai simți obosită, să nu îți mai dorești din tot sufletul să te întorci în pat, ci să-ți bei cafeaua, să te machiezi și să te pregătești de muncă cu… fericire în suflet? Suplimentul brevetat cu știința revoluționară și exclusivă de la Nu Skin include un amestec de extracte din plante care au fost selectate cu grijă pentru starea ta de bine: portocală roșie, semințe de broccoli și semințe de struguri. Acestora li se adaugă și seleniul, unul dintre cele mai importante minerale, care te protejează de efectele stresului oxidativ, despre care știm cât de tare ne face să suferim.

Rezultatele? 90% dintre consumatori au afirmat că au simțit schimbări pozitive ale nivelului de oboseală! Ești gata să începi și tu toamna cu energie și vitalitate cât cuprinde?

Sunt recomandate 2 capsule de R² Night luate seara. Recipientul conține 60 de capsule.

Recapătă-ți energia și vitalitatea și redescoperă frumusețea vieții și a toamnei cu suplimentele alimentare de la Nu Skin, R² pentru zi și pentru noapte. Ajută-ți organismul să facă față tuturor provocărilor și arată-i că nu este singur!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.