Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Zâmbește și strălucește! Descoperă secretul unui zâmbet frumos și sănătos

Andreea Baluteanu

Esența cuceririi poate sta într-un zâmbet! Sunt femei cu un surâs divin, care pot aduce lumea la picioarele lor printr-un simplu gest, dar care este secretul lor? Un zâmbet strălucitor înseamnă atât buze hidratate și îngrijite, dar și o dantură impecabilă, albă și curată.

Mai jos, avem cele două secrete care îți garantează un zâmbet tulburător de frumos la orice oră din zi sau din noapte. Nu te împovărăm cu ritualuri de beauty complicate, nu te trimitem la doctor, ci îți recomandăm două produse care fac minuni și care îți vor lipi un zâmbet imens, molipsitor pe chip!

Secretele zâmbetului orbitor, dezvăluite la Nu Skin!

Brandul nostru de frumusețe preferat țintește acum spre un zâmbet perfect! Ce spui despre un surâs molipsitor, care săgetează inimi cu dibăcia unui Cupidon? Noi nu l-am refuza nicicând. Pentru a-l obține, Nu Skin are două propuneri, pe care abia așteptăm să ți le prezentăm în rândurile de mai jos!

AP24® Whitening Fluoride Toothpaste

Ce spui despre o dantură albă și strălucitoare în mod natural, protejată de depunerile de tartru? Noi suntem de părere că, cu o asemenea comoară, motivele de a zâmbi cu gura până la urechi îți prisosesc.

AP24 Whitening Fluoride Toothpaste va deschide nuanța dinților și va preveni în același timp formarea temutelor carii și a plăcii bacteriene. De asemenea, produsul împrospătează respirația și, spre deosebire de alte paste de dinți de pe piață, are o aromă naturală de mentă îndulcită cu vanilie de care vei deveni curând dependentă. Asigurând o curățare de lungă durată, pasta de dinți te va transforma rapid în fana sa numărul1.

Pentru a realiza aceste deziderate lăudabile, produsul de la Nu Skin combină trei ingrediente cu proprietăți extraordinare. În primul rând, vorbim despre un amestec brevetat de silice hidratante și alumină (oxid de aluminiu), care vor curăța dinții și îi vor lustrui. Mai departe, agentul brevetat AP24® oferă rezultate spectaculoase împotriva acumulării de placă bacteriană, reunind dimecitonă și surfactanți care învelesc bine dintele și îl curăță în mod exemplar. Încheiem o compoziție ideală pentru o pastă de dinți cu monofluorofosfat de sodiu, ce va preveni acumularea pe viitor a plăcii bacteriene.

Ce mai apreciem este faptul că pasta de dinți AP24 Whitening Fluoride Toothpaste nu albește dinții în mod agresiv, așa cum o fac multe variante de pe piață. Dimpotrivă, produsul doar elimină petele extrinseci, provenite de la diverse alimente, de la tutun sau de la băuturi. Neconținând agenți de oxidare, produsul protejează smalțul dinților în timp ce îți asigură acel zâmbet orbitor pe care ți l-am promis.

femeie cu luciu de buze

AP-24® Smile Pop

Ne-am ocupat de aspectul dinților albi și strălucitori, mai ceva ca ai vedetelor de cinema, este timpul să îți oferim și acele buze voluptoase și catifelate, îngrijite și hidratate la care visai. Secretul lor este AP-24® Smile Pop, luciul de buze revigorant care îți asigură o apariție de milioane.

Apari! Uimește! Strălucește” este moto-ul acestui produs extraordinar și trebuie să recunoaștem că pe noi ne-a convins. Luciul de buze răcoritor te va îmbia cu aroma sa proaspătă, de mentă și de vanilie, ingredientele-staruri ale acestei game, și va hidrata delicat buzele, în timp ce le accentuează strălucirea. Ce altceva ți-ai mai putea dori?

Buzele sexi și strălucitoare sunt în același timp răsfățate grație vitaminelor C și E, alese mai ales pentru capacitatea lor antioxidantă, care protejează delicata piele de avanlanșa de radicali liberi. Grație lor, buzele sunt mai suple, mai catifelate și mai hidratate, iar bucuria ta, nețărmurită.

femeie aplica luciu de buze

Luciul de buze revigorant impresionează și datorită aplicatorului pufos, ce alunecă în mod confortabil pe piele și care repartizează cantitatea ideală de produs. Nu îți mai spunem decât că este atât de ușor și de comod de folosit.

Cum folosești minunatul luciu AP-24® Smile Pop? La alegerea ta. Aplică fie ca atare pe buze, pentru strălucirea senzuală ce însoțește un zâmbet de milioane, sau folosește deasupra rujului tău preferat. Ce ne mai place la acest produs este capacitatea de a modifica subtil nuanța rujurilor pe care le consideri nepotrivite, conferindu-le o tonalitate rece care le face mult mai cool.

Ce mai e de adăugat? Precum pasta de dinți AP24 Whitening Fluoride Toothpaste, și AP-24® Smile Pop te cucerește cu aroma înnebunitoare de vanilie și mentă. Nu putem să nu apreciem și efectul de răcorire pe care îl presupune produsul și care se va dovedi excelent în zilele calde sau caniculare ale verii.

Zâmbește din inimă, și vei vedea cum orice necaz se topește. Fii fata care picură cu bucurie și poftă de viață la orice apariție și posesoarea celui mai frumos surâs grație duo-ului marca Nu Skin, format din pasta de dinți AP24 Whitening Fluoride Toothpaste și luciul de buze revigorant AP-24® Smile Pop!

 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!