Diva a încercat produsele Lux Botanicals. Vezi dacă ne-au plăcut

Diva a încercat produsele Lux Botanicals. Vezi dacă ne-au plăcut

Ramona Jurubita

Trăim într-o lume extrem de agitată, în care munca ne ocupă mare parte din timp. Trebuie să recunoaștem că tot ce ne dorim seara, când ajungem acasă, este un moment de relaxare profundă. Poate nu avem timp să mergem la masaj, la sală sau să facem alte activități care ne aduc bucurie, dar ne putem oferi singuri câteva clipe de răsfăț.

Baia sau dușul de seară ne ajută să ne limpezim gândurile, să ne detensionăm corpul și să scăpăm de stresul adunat peste zi. Multă vreme am fost în căutarea unui gel de duș care să mă teleporteze într-o altă galaxie și să mă facă să uit de problemele cotidiene. Din întâmplare, am găsit produsul perfect, când am văzut pe Facebook o fotografie ce aparținea paginii LUX Botanicals România. Iată imaginea care mi-a stârnit curiozitatea și care m-a făcut să vreau neapărat să încerc măcar unul dintre aceste sortimente:

Săpunuri lichide și geluri de duș de la Lux Botanicals

Nu pot explica în cuvinte ce am simțit doar la simpla vedere a acestei poze. Cumva știam că o să fiu fermecată de parfumul delicat, doar că aveam nevoie să mă conving. Când a ajuns comanda, am rămas impresionată de ambalajul extrem de practic. Poți opta pentru un recipient cu pompă de dozare atât în cazul gelurilor de duș, cât și în cazul săpunurilor lichide.

Brusc, baia mea a devenit cel mai luxos loc din lume și asta datorită produselor Lux! M-am simțit în propria baie ca într-un centru de SPA din Bali! Exact acolo mă vedeam în timp ce inspiram parfumul gelului de duș LUX Botanicals cu Ylang-Ylang și ulei de Neroli. Îți voi spune acum și un secret... Acesta a fost primul pe care l-am încercat și a devenit preferatul meu din prima clipă. Revitalizează instant pielea, lăsând-o curată și plăcut parfumată.

Am cunoscut adevărata relaxare chiar acasă și nu regret că am îndrăznit să încerc un produs de care nu mai auzisem înainte. Și cum îmi place să asortez întotdeauna gelul cu săpunul lichid, am pus imediat pe chiuvetă recipientul simpatic pe care îl puteți vedea și voi în fotografia de mai jos.

Săpun lichid și gel de duș de la Lux Botanicals cu Ylang-ylang și ulei de Neroli

Îți recomand să încerci gama aceasta, fiindcă, în mod sigur, există și pentru tine un sortiment. Crede-mă, îți va fi greu să alegi, pentru că toate miros demențial! Totuși, cred că o să simți care a fost făcut special pentru tine. Iată ce alte arome exotice regăsești în varietatea de produse LUX Botanicals:

  • Trandafir și bujor delicat;
  • Bergamotă;
  • Ylang-ylang;
  • Ulei de neroli (extras din floarea portocalului amar);
  • Extract din frunze de arbore de ceai;
  • Frezie;
  • Pasărea Paradisului (floare ce își are originile în Africa de Sud).

Amestecurile florale unice îți vor încânta simțul olfactiv, dându-ți o stare de bine și încărcându-te cu energie. Trebuie neapărat să vezi cum arată recipientul meu de gel de duș, după ce întreaga familie s-a îndrăgostit de combinația inegalabilă dintre Ylang-Ylang și uleiul de Neroli. Este gol!

Recipient reutilizabil pentru gelul de duș

Pont: 94% dintre ingredientele acestor săpunuri lichide și geluri de duș sunt de origine naturală. Cocktailul de parfumuri și uleiuri îți lasă instant pielea hidratată și parfumată.
Bonus: Poți reîncărca sticla 100% reciclabilă folosind rezervele de săpun lichid. Așa îi vei oferi naturii grija de care și ea are nevoie. Nu-i așa că este foarte tare? La fel am zis și eu!

După ce m-am convins de beneficiile pe care le-a adus această inovație în viața mea, am decis că este momentul să împărtășesc micul meu secret cu divele din echipă. TOATE au fost FERMECATE de parfumurile îmbietoare!

Care este concluzia? Divele recomandă tuturor clipele de răsfăț învăluite în aromele exotice oferite de LUX Botanicals. Încearcă și tu să creezi o atmosferă de vis în baia ta și nu vei regreta! Acum poți avea propriul ritual de răsfăț al pielii și al simțurilor.

Surse foto: FacebookFacebook, arhiva personală, iStock

Ce fel de diva de pe covorul rosu esti?
Incepe quiz
Ce fel de diva de pe covorul rosu esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.