Ghidul femeii moderne: Cum îți alcătuiești o rutină de îngrijire simplă, dar eficientă

Ghidul femeii moderne: Cum îți alcătuiești o rutină de îngrijire simplă, dar eficientă

Redactor Andreea Baluteanu

Ne place să credem că, în calitate de femei moderne, puternice și împlinite, avem toate posibilitățile la îndemână, dar adevărul e că beneficiem de cel puțin o resursă finită, și anume timpul. Cum îngrijirea e prioritară pentru noi, atât pentru sănătatea trupului, dar și pentru mental wellbeing, respectiv echilibrul psihic, căutăm rutine simple și eficiente.

Vrei să îți transformi dușul zilnic într-o experiență luxuriantă, demnă de un spa, dar pe care să o desfășori la tine acasă, cu o mână de produse? Cauți soluții de igienă eficace, dar care să respecte echilibrul pielii? Iată recomandările noastre!

Secretele rutinei de îngrijire simple și eficiente

Corpul alintat de o ploaie revigorantă și parfumată, mâinile igienizate de o spumă catifelată? Nu, nu am plecat pe tărâmul viselor, vorbim despre noua gamă LUX Botanicals, un răsfăț senzorial luxuriant și accesibil.

gama lux botanicals geluri de dus si sapun

Ne place atât de tare această selecție de produse recent lansate pe piața din România că am putea discuta despre ele ore întregi. În primul rând, se detașează aroma. Ne-am obișnuit să cerem gelurilor noastre de duș să ne curețe corpul și să ne hidrateze pielea, dar ce spui despre parfum? Cei de la LUX Botanicals au cuprins în toate variantele produselor lor note puternice, amețitoare, care îți transformă experiența îngrijirii pielii într-un rai senzorial. Lasă-te învăluită de aceste nuanțe pregnante ca ale unui parfum și visează…

Mai departe, produsele LUX Botanicals pun accent pe apropierea de natură, un criteriu pe care îl considerăm esențial azi, conținând nu mai puțin de 94% ingrediente naturale. Combinate cu uleiurile din plante și parfumul de flori exotice, reiese un produs care garantează un răsfăț zilnic și lux accesibil: o asociere de cuvinte perfect valabilă, dar pe care nu o credeam posibilă.

Ne oprim aici, căci vrem să îți prezentăm în rândurile de mai jos cum arată acea rutină zilnică simplă, dar eficientă de îngrijire a pielii!

Începe-ți ziua spălându-te pe mâini cu un produs cu atribute purificatoare!

Nu mai încape discuție că primul gest al zilei ar trebui să fie spălarea mâinilor, dar nu înseamnă că acest ritual trebuie să devină banal. O să simți că aterizezi din baia ta într-o bucățică de paradis exotic cu săpunul lichid LUX Botanicals Frezie și Ulei de Arbore de Ceai. Suntem sigure că ești familiară cu atributele uleiului de tea tree de îndepărtare a germenilor, dar ce spui despre asocierea cu aroma de frezie? Combinația e una inedită, ce îți va revigora simțurile! Bonus: produsul e blând cu pielea, grație uleiurilor naturale, ceea ce nu putem spune despre majoritatea săpunurilor antibacteriene, și lasă mâinile curate, catifelate și plăcut parfumate!

săpunul lichid LUX Botanicals Freesia and Tea Tree Oil

Continuă cu un duș revigorant!

Te-ai spălat pe mâini și pe dinți, următorul pas din ritualul de îngrijire simplu și eficient al femeii moderne e dușul. Uită de rutina de zi cu zi și alege un produs care să te ducă în al nouălea cer, trezindu-te cu o explozie de note de flori exotice. De data aceasta alegem parfumul unic cu Ylang Ylang & ulei de Neroli, care te va face să te simți ca în sânul unei oaze din India. Închide ochii și lasă spuma catifelată să îți curețe corpul și să îți revigoreze pielea. Vei ieși din baie cu o poftă de viață molipsitoare!

gel de dus cu  Ylang Ylang & ulei de Neroli,

Îngrijește pielea mâinilor cu extracte naturale!

Uneori, ai nevoie de un săpun care să elimine germenii, dar să pună accent și pe îngrijirea pielii. Îl găsim în săpunul lichid LUX Botanicals Pasărea Paradisului și Ulei de Măceșe. De data aceasta, virtuțile antioxidante ale uleiului de măceșe se combină cu aroma exotică și seducătoare a Păsării Paradisului într-o formulă care te va ispiti să mergi mai des la baie numai ca să te speli pe mâini: și nici măcar nu glumim. Delicat cu pielea și punând în prim plan îngrijirea sa, acest săpun lichid va schimba modul în care obișnuiai să percepi acest produs.

săpunul lichid LUX Botanicals Bird of paradise and rosehip oil.

Încheie ziua răsfățântu-de cu opulență și strălucire!

Ne și închipuim cum arată biata noastră piele după ce am ajuns acasă: ternă, lipsită de strălucire, obosită. Să știi că nu numai tenul se resimte, dar și pielea de pe corp, însă va găsi un ajutor neprețuit în gelul de duș Gel de dus LUX Botanicals Flori de Cireș și Ulei de Caise. Imaginează-ți cum auriul ulei de caise îți mângâie pielea, iar parfumul delicat de flori de cireș japonez îți alintă nările, îmbiindu-te la reverie: e modul ideal de a încheia o zi minunată. Pielea te va impresiona cu strălucirea sa, iar după acest ritual elegant și sofisticat te vei simți mai încântătoare ca niciodată, pășind cu dreptul într-un univers captivat de frumusețea ta.

gelul de duș Gel de dus LUX Botanicals Cherry Blossom and Apricot Oil

Ce mai trebuie menționat? Că toată gama LUX Botanicals include și rezerve pentru săpunul lichid și pentru gelul de duș, intuind cât prețuim natura și cât ne dorim să conservăm mediul!

E clar: ne dorim acum produsele din gama LUX Botanicals. Convinge-te că meriți luxul absolut și descoperă cum pot ingredientele naturale și aromele îmbătătoare de flori exotice să îți contureze un ritual de îngrijire simplu, eficient și senzorial.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.