Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Quiz: Ce fel de zana esti: buna sau rea?

Ce fel de zana esti: buna sau rea?

Inca de mica te-ai simtit atrasa de aceste creaturi magice - zanele. Desi sunt mici ca dimensiune, bune sau malefice, ele pot face lucruri marete. Asa ca si tine! Urmeaza acest quiz si descopera ce fel de zana esti!

Incepe Quiz

Rezolva mai multe quiz-uri

Cât de bine știi ce nevoi are părul tău?

Quiz: Cât de bine știi ce nevoi are părul tău?

Fetelor cu păr frumos, azi vă pregătim un quiz despre unul dintre subiectele care ne-au fascinat pe noi, femeile, dintotdeauna: îngrijirea șuvițelor dragi. Fie că te numeri printre cele care își spală părul o dată pe săptămână sau îl îndrepți cu placa în fiecare zi, cu siguranță ai propriile secrete legate de îngrijirea podoabei capilare. Te provocăm la o discuție sinceră despre păr: răspunde-ne la câteva întrebări și află ce nevoi are părul tău, pentru a fi sănătos.

Incepe Quiz
Cel mai dulce test: răspunde la 7 întrebări și îți spunem ce desert ești!

Quiz: Cel mai dulce test: răspunde la 7 întrebări și îți spunem ce desert ești!

Pentru câteva persoane, ești mai dulce și mai ispititoare decât cel mai bun desert din lume. Așa că testul nostru nu va face decât să îți dezvăluie deliciile ascunse în fundul sufletului tău: răspunde la cele 7 întrebări ale noastre și îți spunem ce desert ești!

Incepe Quiz
Alcătuiește-ți buchetul de mireasă și noi îți spunem ce rochie o să porți în ziua cea mare!

Quiz: Alcătuiește-ți buchetul de mireasă și noi îți spunem ce rochie o să porți în ziua cea mare!

Mai simplu și mai frumos de atât nici că se putea! Alege un buchet de mireasă și noi îți spunem cum trebuie să arate rochia pe care o vei îmbrăca în ziua cea mare! Acesta este quiz-ul care te transformă în mireasa perfectă!

Incepe Quiz
Când îți întâlnești sufletul pereche? Alcătuiește un meniu romantic și îți spunem!

Quiz: Când îți întâlnești sufletul pereche? Alcătuiește un meniu romantic și îți spunem!

Te uiți în stânga și în dreapta, așteptându-ți sufletul pereche, și la un moment dat te temi că o să îți pierzi speranța? Nu te teme, privim în viitor și îți spunem azi când o să îl întâlnești. Tot ce trebuie să faci este să te distrezi un pic și să îți imaginezi ce ai mânca alături de el la o cină romantică!

Incepe Quiz
Fă testul acesta și, la finalul lui, o să afli dacă ești făcută să trăiești la țară sau la oraș

Quiz: Fă testul acesta și, la finalul lui, o să afli dacă ești făcută să trăiești la țară sau la oraș

Nu ți-ai putea imagina viața în afara agitatelor orașe și nu ai putea să trăiești altfel decât în ritmul citadin alert? Dimpotrivă, adori natura și liniștea și nu înțelegi tentația marilor metropole pline de zgomot și de poluare? Află ce fel de fată ești în rândurile de mai jos și ce spune alegerea ta despre tine!

Incepe Quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Quiz: Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Ți se pare că vedetele tale preferate nu sunt mai mult decât simple capricii? Ei bine, favoriții tăi pot spune mai multe despre tine decât ai fi anticipat la prima vedere. Fie că vorbim despre actori sau cântăreți, celebritățile pe care le admiri îți pot dezvălui personalitatea cu o acuratețe incredibilă! Dacă nu ne crezi, încearcă: alege 12 vedete și noi îți spunem ce zodie ești!

Incepe Quiz
Spune-ne ce gusturi ai la seriale și îţi spunem dacă îți întâlnești sufletul pereche anul acesta!

Quiz: Spune-ne ce gusturi ai la seriale și îţi spunem dacă îți întâlnești sufletul pereche anul acesta!

Știm cât îți place să te uiți la seriale (cui nu?), tocmai de aceea te tentăm cu un quiz care ne flutură pe la nas micile noastre plăceri nevinovate. Te-ai gândit însă vreodată că serialele tale preferate spun mai multe despre tine decât ai crede? Ele pot inclusiv să prevestească dacă îți vei întâlni sau nu sufletul pereche! Răspunde la întrebările noastre și afli!

Incepe Quiz
Eşti introvertită sau extrovertită? Ce tip de personalitate ai în funcție de… numerele care te atrag

Quiz: Eşti introvertită sau extrovertită? Ce tip de personalitate ai în funcție de… numerele care te atrag

Conform psihologului elvețian Carl Jung, există două categorii de oameni: introvertiții și extrovertiții. Deși nu e deloc de glumit cu tipologiile psihologice, azi îți propunem să te distrezi alături de noi și să descoperi ce tip de personalitate ai în funcție de…numere. Alege ceea ce crezi că te reprezintă și află ce tip de femeie ești!

Incepe Quiz
Provocarea zilei! Doar o adevărată pasionată de makeup va răspunde cu „da” la aceste 9 întrebări!

Quiz: Provocarea zilei! Doar o adevărată pasionată de makeup va răspunde cu „da” la aceste 9 întrebări!

Sunt puține femei pe care nu le-a cuprins febra machiajului, iar printre cele care adoră texturile, parfumurile și proprietățile magice ale unui produs cosmetic bun se numără și fetele care întrețin o relație uneori prea strânsă cu makeup-ul. Dacă știi pe de rost numele tuturor nuanțelor de lip tint lansate de Kylie Jenner și ai putea să recreezi un contouring ca la carte în cinci minute, e posibil să te numeri printre dependentele de machiaj. La fel de bine îți poți da seama de acest fapt răspunzând cu „da” la testul nostru de mai jos! Vezi dacă între tine și machiaj e o relație de iubire!

Incepe Quiz
Îți ghicim vârsta reală, în funcție de cântecele tale preferate!

Quiz: Îți ghicim vârsta reală, în funcție de cântecele tale preferate!

„Despacito, la-la-la”: dacă tot timpul în minte îți sună un refren mai mult sau mai puțin faimos, atunci vei adora testul nostru. Tot ce trebuie să faci e să alegi melodiile favorite, iar noi ghicim câți ani ai. Nu ne-o lua în nume de rău dacă am dat-o în bară, e foarte probabil ca sufletul și corpul tău să fie de vârste diferite! Să începem!

Incepe Quiz
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!

Quiz: Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!

E oficial: quiz-ul nostru nu putea fi mai hot de atât! Lăsăm la îndemâna ta cea mai nobilă misiune, aceea de a alege dintre 7 vedete care au încins imaginația femeilor de pretutindeni. Noi nu ne mai rămâne decât să îți spunem care este personalitatea ta, în funcție de cine te pune pe jar!

Incepe Quiz

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!