Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Quiz: Ce pantofi ți se potrivesc în funcţie de personalitate?

E vineri seara. Ce faci?
1 / 7

1. E vineri seara. Ce faci?

Rezolva mai multe quiz-uri

Cât de bine știi ce nevoi are părul tău?

Quiz: Cât de bine știi ce nevoi are părul tău?

Fetelor cu păr frumos, azi vă pregătim un quiz despre unul dintre subiectele care ne-au fascinat pe noi, femeile, dintotdeauna: îngrijirea șuvițelor dragi. Fie că te numeri printre cele care își spală părul o dată pe săptămână sau îl îndrepți cu placa în fiecare zi, cu siguranță ai propriile secrete legate de îngrijirea podoabei capilare. Te provocăm la o discuție sinceră despre păr: răspunde-ne la câteva întrebări și află ce nevoi are părul tău, pentru a fi sănătos.

Incepe Quiz
Provocarea zilei! Doar o adevărată pasionată de makeup va răspunde cu „da” la aceste 9 întrebări!

Quiz: Provocarea zilei! Doar o adevărată pasionată de makeup va răspunde cu „da” la aceste 9 întrebări!

Sunt puține femei pe care nu le-a cuprins febra machiajului, iar printre cele care adoră texturile, parfumurile și proprietățile magice ale unui produs cosmetic bun se numără și fetele care întrețin o relație uneori prea strânsă cu makeup-ul. Dacă știi pe de rost numele tuturor nuanțelor de lip tint lansate de Kylie Jenner și ai putea să recreezi un contouring ca la carte în cinci minute, e posibil să te numeri printre dependentele de machiaj. La fel de bine îți poți da seama de acest fapt răspunzând cu „da” la testul nostru de mai jos! Vezi dacă între tine și machiaj e o relație de iubire!

Incepe Quiz
Îți ghicim vârsta reală, în funcție de cântecele tale preferate!

Quiz: Îți ghicim vârsta reală, în funcție de cântecele tale preferate!

„Despacito, la-la-la”: dacă tot timpul în minte îți sună un refren mai mult sau mai puțin faimos, atunci vei adora testul nostru. Tot ce trebuie să faci e să alegi melodiile favorite, iar noi ghicim câți ani ai. Nu ne-o lua în nume de rău dacă am dat-o în bară, e foarte probabil ca sufletul și corpul tău să fie de vârste diferite! Să începem!

Incepe Quiz
Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!

Quiz: Alege 7 vedete sexi și îți spunem ce personalitate ai!

E oficial: quiz-ul nostru nu putea fi mai hot de atât! Lăsăm la îndemâna ta cea mai nobilă misiune, aceea de a alege dintre 7 vedete care au încins imaginația femeilor de pretutindeni. Noi nu ne mai rămâne decât să îți spunem care este personalitatea ta, în funcție de cine te pune pe jar!

Incepe Quiz
Alege un meniu și îți spunem când te măriți!

Quiz: Alege un meniu și îți spunem când te măriți!

Fie că ești single sau deja într-o relație, trebuie să te fi întrebat, măcar o dată, când o să te măriți! Azi îți clarificăm aceste dileme și îți dezvăluim data nunții tale: trebuie doar să alegi varianta ta ideală de meniu! Este oare test mai plăcut? Să îi dăm drumul!

Incepe Quiz
În ce o să ai noroc în 2019?

Quiz: În ce o să ai noroc în 2019?

2020 tocmai a început și noi ne întrebăm, cu degetele încrucișate, oare în ce o să ne meargă bine? Ne vom scălda în bani, vom avea parte de dragoste fierbinte sau, dimpotrivă, ne vom bucura de sănătate și stare de bine molipsitoare? Quiz-ul nostru îți spune cum stai: răspunde la întrebări și află în ce o să ai noroc în 2020!

Incepe Quiz
Spune-ne ce-ți place să mănânci și îți spunem ce sport ar trebui să practici!

Quiz: Spune-ne ce-ți place să mănânci și îți spunem ce sport ar trebui să practici!

Cine nu se topește în fața unei porții aburinde de paste sau a unei felii de cheesecake dulce precum ispita? Nu același lucru l-am putea spune însă despre sport….sau am putea? Azi facem acea conexiune la care visam, între mâncarea bună și activitatea fizică! Pune-ți papilele gustative la bătaie, alege dintre tentațiile culinare propuse de noi și îți spunem ce sport ți se potrivește!

Incepe Quiz
Ce articol vestimentar de iarnă eşti?

Quiz: Ce articol vestimentar de iarnă eşti?

Începi fiecare zi jinduind la o ninsoare? Primul lucru pe care îl faci dimineața este să verifici dacă s-a așternut cumva ca prin magie un strat de zăpadă? Atunci quiz-ul nostru e perfect pentru tine! Nu-ți putem dărui zăpadă, dar, dacă ne vei răspunde la câteva întrebări, îți spunem ce articol vestimentar de iarnă ești…ca să te bucuri de o iarnă mai pufoasă și mai frumoasă ca niciodată!

Incepe Quiz
Răspunde la 7 întrebări și ghicim prima literă din numele sufletului tău pereche!

Quiz: Răspunde la 7 întrebări și ghicim prima literă din numele sufletului tău pereche!

Ți-amintești când erai mică și roteai cotorul de la măr sau ața în jurul degetului ca să afli cu ce literă începe numele sufletului tău pereche (glumim, noi și acum o facem!). Ei bine, nu mai ai nevoie de asemenea „scamatorii”. Răspunde-ne la 7 întrebări despre iarnă și află apoi care e litera cu care începe numele sufletului tău pereche!

Incepe Quiz
Ce fel de femeie ești în bucătărie?

Quiz: Ce fel de femeie ești în bucătărie?

Principiul „femeia la cratiță” nu mai e valabil demult, ceea ce nu înseamnă că nu există în continuare femei „care bucătăresc” cu drag, fie pentru ele, fie pentru cei dragi, chiar dacă se bucură de ajutorul Kenwood - marca nr. 1 în Europa în prepararea mâncării și vânzarea roboților de bucătărie. Azi îți propunem un test care îți va arăta ce fel de bucătăreasă ești. Plonjăm în „psihologia papilelor gustative” și îți spunem ce tip de femeie ești în bucătărie!

Incepe Quiz
Ce costum de baie ți se potriveşte în anul 2019

Quiz: Ce costum de baie ți se potriveşte în anul 2019

Odată ce au trecut și sărbătorile și ziua liberă de 1 mai, ne simțim deja cu un pas mai aproape de vacanța la mare. Mai e atât de puțin până la perioada concediilor încât nu ne mai putem gândi decât la distracție, relaxare și libertate. De aceea, azi îți oferim cea mai importantă informație a verii 2019: care este costumul de baie ce ți se potrivește din toate punctele de vedere!

Incepe Quiz

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!