Quiz: Ce te face pe tine cu adevarat fericita?

Ce te face pe tine cu adevarat fericita?
10 / 11

10. In ce tara locuiesc cei mai frumosi barbati din lume?

Rezolva mai multe quiz-uri

Ştii ce vrei de la viață? Testul care îți spune mai multe decât ți-ai închipui

Quiz: Ştii ce vrei de la viață? Testul care îți spune mai multe decât ți-ai închipui

Să ai un scop în viață echivalează cu mai mult decât o șansă ridicată de succes, estimează psihologii. A ști care îți e menirea conduce la o mai bună sănătate psihică și fizică, dar are un impact pozitiv și asupra vieții tale și a celor dragi. Ba, mai mult, indivizii care sunt conștienți de rolul lor în existență sunt super eroi ai umanității. Desigur că nu e ușor să afli pentru ce ai fost creată, dar testul de mai jos îți poate arăta dacă ești pe aproape de a-ți identifica scopul în viață. Quiz-ul este adaptat după Claremont Purpose Scale, o cercetare dezvoltată de către psihologi. Nu mai rămâne decât să răspunzi cu sinceritate la întrebările noastre!

Incepe Quiz
Cât de manierată eşti la întâlnire?

Quiz: Cât de manierată eşti la întâlnire?

Ce etichetă, ce bune maniere? Pentru multe dintre noi, aceste principii sunt reguli demult apuse, aparținând unei societăți închistate în tradiții. Ce importanță are cine intră primul pe ușă când ne chinuim atât să fim egali? Experții în bune maniere te vor contrazice, însă: nu numai că eticheta contează în continuare enorm, dar va contura o bună impresie asupra partenerului tău. Bonus: buna creștere nu se demodează niciodată, iar cunoașterea etichetei te va ajuta să fii mai sigură pe tine, plus că majoritatea acestor principii chiar au sens, așa cum vei vedea în rândurile de mai jos! Află acum cât de manierată ești la întâlnire!

Incepe Quiz
Care este cel mai mare secret al tău?

Quiz: Care este cel mai mare secret al tău?

Toată lumea are secrete, chiar dacă e vorba numai despre o ilegalitate comisă atunci când erai adolescentă sau despre faptul că ai fantezii cu cel mai bun prieten al iubitului tău. Fie că ții cu dinții de acest secret sau abia aștepți să te eliberezi de el, răspunsurile la întrebările de mai jos ne vor ajuta să îl ghicim. Așadar, distrează-te cu quiz-ul nostru, dar asigură-te că nu arăți nimănui interpretarea sa, caz în care va fi nevoie să dai explicații!

Incepe Quiz
Ce titlu regal ți se potriveşte?

Quiz: Ce titlu regal ți se potriveşte?

Ne confesăm: suntem fascinate de figurile regale, de prestanța, eleganța și bunătatea pe care o reflectă prințesele și reginele într-o lume care a început să ducă lipsa unor asemenea valori. Chiar dacă știm că se prea poate să nu ne bucurăm niciodată de un titlu regal, ne place să visăm la unul, iar acum ducem reveria și mai departe și te supunem unui test „nobil”! Cum ți s-ar potrivi mai bine să ți se spună: Maiestatea Ta sau Doamna Mea? Află din quiz-ul nostru dacă ai stofă de regină!

Incepe Quiz
Ce datorii trebuie să îi plăteşti karmei?

Quiz: Ce datorii trebuie să îi plăteşti karmei?

Indiferent dacă crezi sau nu în karma, cu siguranță ți s-a întâmplat măcar o dată în viață să pățești ceva rău după ce te-ai comportat urât. Poate considerai „răsplata” drept o datorie karmică achitată în mod echilibrat de către Univers, o pedeapsă din partea divinității sau o consecință rațională a legii cauză-efect, dar sigur o parte din tine simțea că a meritat-o. Cu aceste gânduri în minte, află răspunzând întrebărilor din quiz-ul nostru dacă te situezi pe latura negativă sau pozitivă a karmei și ce te așteaptă, plata datoriilor sau încasarea recompenselor!

Incepe Quiz
În ce zodie se află viitorul tău soț? Fă quiz-ul și vezi dacă am ghicit

Quiz: În ce zodie se află viitorul tău soț? Fă quiz-ul și vezi dacă am ghicit

Astrologia poate fi fun când îți prezice cum ți se va desfășura ziua sau dacă ai șanse să reușești la acel interviu, și recunoaștem că ne place să ne începem diminețile aruncând un ochi pe predicțiile astrelor. Dar, atunci când studiezi trăsăturile și compatibilitățile zodiilor, ceva magic se întâmplă: ajungi în situația de a înțelege mai bine relațiile cu cei din jur. Așadar, astrologia poate avea un cuvânt greu de spus și în relația ta: vrem să îți demonstrăm acest fapt și ne punem în minte să ghicim ce zodie va avea soțul tău. Nu trebuie decât să răspunzi la câteva întrebări!

Incepe Quiz
La ce vârstă îți vei întâlni iubirea?

Quiz: La ce vârstă îți vei întâlni iubirea?

Desigur că iubirea apare în mai multe forme, dar obișnuim să visăm la cea romantică. Ce fată nu și-a petrecut nopți întregi gândindu-se la un tip care îi furase inima sau pierdută în reverii despre sufletul său pereche? Dar, deși fanteziile noastre sunt dulci, nu același lucru poate fi spus despre așteptare! Așadar, ce faci când dragostea tot întârzie să apară în viața ta? Nu te pierzi cu firea, căci poate nu îți este menit chiar acum să te bucuri de ea. Dă dovadă de răbdare, acceptă etapa în care te afli și savureaz-o: noi îți spunem la ce vârstă se anunță iubirea! Trebuie numai să răspunzi întrebărilor noastre!

Incepe Quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Quiz: Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Nu știm dacă ai citit sau nu cartea de căpătâi a lui Gary Chapman, „Cele cinci limbaje ale iubirii” (dacă nu ai făcut-o, să știi că îți poate aduce revelație peste revelație în amor), dar cu siguranță ți s-a întâmplat să nu te conectezi cu un partener cu toate că vă iubeați sincer și ambii erați implicați, iar începutul relației fusese fabulos. Explicația lui Chapman este aceea că vorbim limbaje diferite ale iubirii, fiecare ne manifestăm dragostea distinct și nutrim nevoi unice. Mai mult, avem tendința de a dărui ceea ce ne dorim, fără să ținem cont de nevoile celuilalt, și să prioritizăm unul dintre cele cinci limbaje: timp, atingeri, servicii, cadouri sau cuvinte. Deplina cunoaștere a limbajului tău și al iubitului va duce însă la o relație trainică și armonioasă! Află din testul nostru ce limbaj al iubirii folosești, dar și ce zodie de bărbat să alegi pentru compatibilitate perfectă!

Incepe Quiz
Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!

Quiz: Cum va fi viața ta amoroasă în următorii 3 ani? Răspunde întrebărilor testului și află!

Atunci când e vorba despre provocările vieții amoroase, trebuie să dăm dovadă de sinceritate și să recunoaștem că tare ne-am mai dori un glob de cristal, în care să ne întrezărim viitorul. Dar, deși ceea ce va fi nu e încă scris – cu excepția cazului în care crezi în destin -, sămânța viitoarelor tale trăiri și experiențe stă în atitudinea pe care o ai acum. Așadar, ne asumăm rolul de ghicitoare și îți spunem cum va arăta viața ta amoroasă în următorii trei ani!

Incepe Quiz
Mai eşti îndrăgostită de iubitul tău? Testul care este mai sincer cu tine decât eşti tu însăți!

Quiz: Mai eşti îndrăgostită de iubitul tău? Testul care este mai sincer cu tine decât eşti tu însăți!

Iubirea nu e o proprietate care îți revine pe viață, e mai degrabă o chirie de care e musai să te achiți la un anumit interval. Cu toate că există cupluri suficient de norocoase, încât să-și fi întâlnit într-un chip sau altul sufletul pereche, chiar și acești favoriți ai sorții mărturisesc că au depus eforturi ca să întrețină flacăra iubirii. Uneori se întâmplă ca iubirea să dispară, chiar și atunci când te spetești zilnic pentru dragostea ta. Degradarea pasiunii se va face treptat, dar e uneori inevitabilă și de fiecare dată înseamnă același lucru: că acel om nu era alesul tău. Ți se întâmplă și ție să te dez-îndrăgostești? Află din rândurile de mai jos!

Incepe Quiz
Cât de conectat/ă cu Universul eşti? Fă quiz-ul și află!

Quiz: Cât de conectat/ă cu Universul eşti? Fă quiz-ul și află!

Consideri despre tine că ești mai degrabă genul de persoană cu picioarele pe pământ sau trăiești constant cu capul în nori? Percepi Universul drept o entitate vastă, majoritar nedescoperită, sau ai o viziune mai degrabă spirituală asupra sa, privindu-l ca pe un ajutor neprețuit care te ajută să treci mai ușor prin viață? Sunt persoane convinse până în străfundul inimii de existența unei forțe superioare și oameni care preferă o abordare practică și realistă, considerând că destinul ți-l faci singur. Află ce legătură s-a concretizat între tine și Univers din rândurile de mai jos!

Incepe Quiz