Nu Skin

Quiz

Ce fel de diva de pe covorul rosu esti?

Quiz: Ce fel de diva de pe covorul rosu esti?

Ti-ai imaginat vreodata  ca esti pe covorul rosu, in centrul atentiei, imbracata intr-o rochie superba, inconjurata numai de celebritati? Cand se dau premiile Oscar, te intereseaza mai mult cu ce s-au imbracat vedetele decat cine castiga premiile? Magazinele de haine, bijuterii si pantofi de lux nu scapa fara macar o vizita saptamanala din partea ta, chiar daca te multumesti numai cu admiratul lor? Daca ai raspuns cu da, atunci fa testul nostru si afla ce fel de diva de pe covorul rosu te reprezinta.

Incepe Quiz
 Esti shopaholica?

Quiz: Esti shopaholica?

Se stie ca femeile au o relatie destul de complicata cu shopping-ul. Si nimeni nu o intelege mai bine decat tot noi, femeile. Intrebarea este: suntem dependente de shopping?  Sau... cat de dependente suntem? Unele mai mult, altele mai putin, iar altele s-ar putea spune ca au chiar o problema cu asta. Fa testul nostru si afla cat de dependenta esti de shopping.

Incepe Quiz
Ce fel de femeie esti?

Quiz: Ce fel de femeie esti?

Ce spune comportamentul tau despre tine? Afla care este caracteristica ta predominanta, prin care te remarci, in functie de perspectiva pe care o ai asupra vietii si a modului in care o traiesti! Provocatoare, amuzanta, lider sau visatoare, tu ce tip esti?

Incepe Quiz
Cat de geloasa esti?

Quiz: Cat de geloasa esti?

Gelozia este unul dintre cele mai urate sentimente pe care le putem simti intr-o relatie. Sigur, toata lumea este geloasa intr-o anumita masura. Intrebarea este cand devine ea periculoasa si ne poate afecta relatia? Afla daca esti prea geloasa si posesiva sau, dimpotriva, increzatoare si sigura pe relatia ta.

Incepe Quiz
Ce tip de barbati ai tendinta sa alegi?

Quiz: Ce tip de barbati ai tendinta sa alegi?

Arunca un ochi in trecut. Crezi ca alegerile tale in materie de barbati se pot incadra intr-o tipologie? Care este barbatul de care te indragostesti de fiecare data? Afla ce categorie de barbati ai tendinta sa alegi si…daca ar fi cazul sa o schimbi.

Incepe Quiz

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!