Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Quiz: Provocarea zilei! Doar o adevărată pasionată de makeup va răspunde cu „da” la aceste 9 întrebări!

Provocarea zilei! Doar o adevărată pasionată de makeup va răspunde cu „da” la aceste 9 întrebări!

Sunt puține femei pe care nu le-a cuprins febra machiajului, iar printre cele care adoră texturile, parfumurile și proprietățile magice ale unui produs cosmetic bun se numără și fetele care întrețin o relație uneori prea strânsă cu makeup-ul. Dacă știi pe de rost numele tuturor nuanțelor de lip tint lansate de Kylie Jenner și ai putea să recreezi un contouring ca la carte în cinci minute, e posibil să te numeri printre dependentele de machiaj. La fel de bine îți poți da seama de acest fapt răspunzând cu „da” la testul nostru de mai jos! Vezi dacă între tine și machiaj e o relație de iubire!

Incepe Quiz

Rezolva mai multe quiz-uri

Cât de bine știi ce nevoi are părul tău?

Quiz: Cât de bine știi ce nevoi are părul tău?

Fetelor cu păr frumos, azi vă pregătim un quiz despre unul dintre subiectele care ne-au fascinat pe noi, femeile, dintotdeauna: îngrijirea șuvițelor dragi. Fie că te numeri printre cele care își spală părul o dată pe săptămână sau îl îndrepți cu placa în fiecare zi, cu siguranță ai propriile secrete legate de îngrijirea podoabei capilare. Te provocăm la o discuție sinceră despre păr: răspunde-ne la câteva întrebări și află ce nevoi are părul tău, pentru a fi sănătos.

Incepe Quiz
Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Quiz: Quiz: Din ce "aluat" este făcut sufletul tău pereche?

Sună ca un basm, însă o persoană cu care rezonezi din toate punctele de vedere există. Trebuie doar să înțelegi care sunt, de fapt, dorințele tale și ce vrei cu adevărat să îți ofere partenerul tău. E foarte simplu, privește puțin mai în profunzime și observă care sunt calitățile pe care le admiri la un posibil iubit/ă. Sufletul pereche este mai aproape decât crezi, iar urmând testul pe care ți-l propunem astăzi vei realiza că poate a fost mai aproape de tine decât ai crezut vreodată!

Incepe Quiz
Amatoare sau profesionistă? Doar o expertă în skincare răspunde corect la acest test!

Quiz: Amatoare sau profesionistă? Doar o expertă în skincare răspunde corect la acest test!

Fetelor frumoase, v-am pregătit un test care vă va spune dacă vă îngrijiți pielea așa cum merită! Un domeniu vast, skincare-ul e complex și versatil și stăpânirea sa la perfecție vine cu daruri pe termen lung. Nu-ți mai rămâne decât să-ți demonstrezi cunoștințele și să afli dacă ești „amatoare” sau „profesionistă” în skincare!

Incepe Quiz
Fa-ne portretul iubitului tău ideal și îți spunem ce vârstă emoțională ai!

Quiz: Fa-ne portretul iubitului tău ideal și îți spunem ce vârstă emoțională ai!

Cine nu visează la iubirea ideală? Fie că ai 18 sau 60 de ani, inima ta bate în armonie cu energiile pline de iubire ale Universului. Azi te provocăm să ne împărtășești cele mai intime dorințe ale tale: imaginează-ți cum ar arăta bărbatul ideal și noi îți spunem ce vârstă emoțională ai!

Incepe Quiz
Alege 5 deserturi preferate și îți spunem când te măriți!

Quiz: Alege 5 deserturi preferate și îți spunem când te măriți!

Viața de femeie la casa ei ți se pare la fel de dulce precum o brioșă? Atunci testul nostru îți va merge direct la inimă! Tot ce trebuie să faci este să îți provoci papilele gustative să aleagă 5 deserturi: noi te răsplătim pentru strădanie comunicându-ți data nunții tale!

Incepe Quiz
Cel mai dulce test: răspunde la 7 întrebări și îți spunem ce desert ești!

Quiz: Cel mai dulce test: răspunde la 7 întrebări și îți spunem ce desert ești!

Pentru câteva persoane, ești mai dulce și mai ispititoare decât cel mai bun desert din lume. Așa că testul nostru nu va face decât să îți dezvăluie deliciile ascunse în fundul sufletului tău: răspunde la cele 7 întrebări ale noastre și îți spunem ce desert ești!

Incepe Quiz
Alcătuiește-ți buchetul de mireasă și noi îți spunem ce rochie o să porți în ziua cea mare!

Quiz: Alcătuiește-ți buchetul de mireasă și noi îți spunem ce rochie o să porți în ziua cea mare!

Mai simplu și mai frumos de atât nici că se putea! Alege un buchet de mireasă și noi îți spunem cum trebuie să arate rochia pe care o vei îmbrăca în ziua cea mare! Acesta este quiz-ul care te transformă în mireasa perfectă!

Incepe Quiz
Când îți întâlnești sufletul pereche? Alcătuiește un meniu romantic și îți spunem!

Quiz: Când îți întâlnești sufletul pereche? Alcătuiește un meniu romantic și îți spunem!

Te uiți în stânga și în dreapta, așteptându-ți sufletul pereche, și la un moment dat te temi că o să îți pierzi speranța? Nu te teme, privim în viitor și îți spunem azi când o să îl întâlnești. Tot ce trebuie să faci este să te distrezi un pic și să îți imaginezi ce ai mânca alături de el la o cină romantică!

Incepe Quiz
Fă testul acesta și, la finalul lui, o să afli dacă ești făcută să trăiești la țară sau la oraș

Quiz: Fă testul acesta și, la finalul lui, o să afli dacă ești făcută să trăiești la țară sau la oraș

Nu ți-ai putea imagina viața în afara agitatelor orașe și nu ai putea să trăiești altfel decât în ritmul citadin alert? Dimpotrivă, adori natura și liniștea și nu înțelegi tentația marilor metropole pline de zgomot și de poluare? Află ce fel de fată ești în rândurile de mai jos și ce spune alegerea ta despre tine!

Incepe Quiz
Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Quiz: Ghicim ce zodie ești! Tot ce trebuie să faci e să ne zici care sunt vedetele tale preferate

Ți se pare că vedetele tale preferate nu sunt mai mult decât simple capricii? Ei bine, favoriții tăi pot spune mai multe despre tine decât ai fi anticipat la prima vedere. Fie că vorbim despre actori sau cântăreți, celebritățile pe care le admiri îți pot dezvălui personalitatea cu o acuratețe incredibilă! Dacă nu ne crezi, încearcă: alege 12 vedete și noi îți spunem ce zodie ești!

Incepe Quiz
Spune-ne ce gusturi ai la seriale și îţi spunem dacă îți întâlnești sufletul pereche anul acesta!

Quiz: Spune-ne ce gusturi ai la seriale și îţi spunem dacă îți întâlnești sufletul pereche anul acesta!

Știm cât îți place să te uiți la seriale (cui nu?), tocmai de aceea te tentăm cu un quiz care ne flutură pe la nas micile noastre plăceri nevinovate. Te-ai gândit însă vreodată că serialele tale preferate spun mai multe despre tine decât ai crede? Ele pot inclusiv să prevestească dacă îți vei întâlni sau nu sufletul pereche! Răspunde la întrebările noastre și afli!

Incepe Quiz

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoie de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!