Nu Skin

Iti place carnea de porc? Sigur te va cuceri gustul acestor preparate chinezesti!

Eugenia Dinescu, redactor

Carnea de porc este un ingredient atat de popular in gastronomia romaneasca incat poti fi tentata sa crezi ca nu mai are vreun secret, dar ea isi dezvaluie noi arome atunci cand este preparata in stil asiatic! Istoricii considera ca poporul chinez a fost primul care a domesticit mistretul salbatic, iar in cei peste 2000 de ani in care au perfectat retetele lor pe baza de porc, chinezii au pastrat intotdeauna un loc de cinste acestui tip de carne. Nelipsita din meniul oricarei festivitati, carnea de porc (in special ficatul) este recomandata de adeptii medicinei traditionale chineze pentru acuitatea vederii, dar noi credem ca papilele tale gustative sunt primele care se vor convinge de savoarea ei delicioasa!

Pregateste-te sa gusti carnea de porc asa cum nu ai mai facut-o pana acum, in 3 preparate chinezesti surprinzatoare! Alege unul dintre ele, iar restaurantul cu specific chinezesc Wu Xing ti-l va aduce acasa sau la birou!

 

Porc fiert iute


 Porc fiert iute,
300 g, 19.99 lei

In alfabetul chinez, ideograma pentru “familie” este reprezentata de simbolul unui porc sub un acoperis, confirmand astfel rolul central pe care porcul il ocupa in cultura chineza. Asadar, nu-i de mirare ca un preparat ideal pentru a fi savurat in familie este porcul fiert iute, in care varza alba, ciupercile proaspete, telina, urechile de lemn, morcovii, ceapa verde si usturoiul se imprietenesc cu uleiul de soia si un mix condimente chinezesti pentru a transforma orice pranz sau cina in familie intr-un adevarat festin asiatic!

 

Porc Sichuan


 Porc Sichuan,
300 g, 20.99 lei

Situata in partea de sud-vest a Chinei, provincia Sichuan nu se distinge doar prin cel mai mare sanctuar pentru ursi panda, dar si prin reputatia pentru mancaruri picante! Stilul Sichuan a devenit sinonim cu ardeii chili si condimentele picante, iar porcul Sichuan trebuie sa se regaseasca in meniul tau de astazi daca esti o amatoare de mancaruri vibrante, pline de aroma. Alaturi de urechi de lemn, ardei gras, bambus, ceapa, morcovi, usturoi, otet chinezesc, pasta de ardei iute, condimente chinezesti si sos soia, carnea de porc capata noi dimensiuni ale gustului in acest preparat. Convinge-te si tu, luandu-ti portia de 5 legume zilnice dintr-o singura portie de porc Sichuan!

 

Porc pe plita incinsa


 Porc pe plita incinsa,
300 g, 19.99 lei

Sarat-piperata si infuzata cu exoticele arome ale condimentelor chinezesti, carnea de porc preparata pe plita incinsa este un veritabil deliciu pentru carnivori! Alaturi de ardei gras, morcovi si urechi de lemn, carnea de porc se alatura ingredientelor aromatice precum ceapa, usturoiul, sosul soia, piperul negru, si condimentelor chinezesti, creand un mix irezistibil. Carnea de porc pe plita incinsa este un preparat consistent si hranitor, perfect pentru a fi savurat la pranz sau la cina, fie ca esti in mijlocul unei zile solicitante la birou sau iti doresti o cina reconfortanta, acasa.

Mai mult decat un ingredient esential in gastronomie, porcul joaca un rol la fel de important si in cultura chineza, regasindu-se chiar si in horoscopul chinezesc! Afla ce iti rezerva astrele in acest an si rasfata-te si tu cu o portie delicioasa dintr-un preparat cu carne de porc. Lasa-te inspirata de meniul Wu Xing, comanda prin aplicatie sau telefon sau vino in unul din restaurantele Wu Xing din Pipera, Mega Mall sau AFI Cotroceni si bucura-te de o experienta autentica!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!