Regulament concurs NuSkin și DivaHair - Ai grijă de silueta ta!

Regulament concurs NuSkin și DivaHair - Ai grijă de silueta ta!

Redactor Divahair.ro

Concursul se desfășoară în perioada 16 aprilie - 17 mai!

Organizatorul concursului “Câștigă cu Nu Skin România și Divahair.ro unul din cele 2 kit-uri V-shake Vanilla & Chocolate, care te ajută să atingi silueta mult visată!” este Diva Interactive, premiul fiind oferit de către Nu Skin. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul, cu conditia de a instiinta participantii.

concurs

La acest concurs poate participa orice persoana fizica, rezidenta in Romania, care poseda:

  • O adresa valida de e-mail.
  • Un cont curent si activ pe www.facebook.com („Facebook”).
  • Nu pot participa la concurs organizatorii acestuia, precum si rudele de gradul I ale acestora.
  • Nu pot participa la concurs si nu vor putea primi premii: persoanele juridice, indiferent de natura acestora, persoanele fizice autorizate (PFA) sau cele care nu dovedesc ca au domiciliul stabil in Romania.
  • Nu se accepta apelarea la serviciile oferite de site-urile de schimb de like-uri sau orice alte metode artificiale pentru obtinerea de like-uri. Utilizatorii care folosesc aceste metode de generare artificiala a like-urilor vor fi automat descalificati din concurs, iar materialele postate vor fi sterse. Concurentii care vor strange like-uri prin intermediul unor persoane care nu au cetatenie romana sau care nu se regasesc in lista prietenilor persoanei respective vor fi, de asemenea, descalificati.

Conditii de participare la concursurile organizate pe pagina de Facebook

Pentru a participa la concursurile organizate pe pagina de Facebook Divahair.ro, un utilizator trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • Sa respecte pasii descrisi in postarea de concurs;
  • Participantii sunt singurii responsabili de veridicitatea datelor furnizate pe platformele Facebook, iar castigatorul va pierde orice drept asupra premiului in cazul furnizarii unor informatii personale false sau in cazul furnizarii unor informatii personale incomplete la finalul concursului.
  • Participantii trebuie sa accepte termenii si conditiile concursului.

In cazul in care castigatorii desemnati nu intrunesc toate conditiile de mai sus, vor fi descalificati si se va face o noua extragere.

Alegerea castigatorilor

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti cu Random.org

Clauze premii oferite:

Castigatorii vor primi un mesaj privat pe Facebook prin care vor fi anuntati ce pasi trebuie sa urmeze pentru a putea beneficia de premiul obtinut. Conform clauzei de confidentialitate (v. punctul 6) datele personale nu vor fi facute publice.

In cazul in care unul dintre castigatori nu raspunde in termen de 14 zile de la anuntarea premiului, va fi selectat un alt castigator.

Orice obligatie de natura fiscala in legatura cu premiul castigat este in sarcina exclusiva a castigatorilor, cu exceptia impozitului ce trebuie retinut la sursa conform prevederilor legale in vigoare, daca acesta va fi datorat.
Prelucrarea datelor personale

In conformitate cu regulamentul GDPR (General Data Protection Regulation), adoptat de Parlamentul European în aprilie 2016 si intrat in vigoare in 25 mai 2018, organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea (vezi aici >>>> https://goo.gl/miGXsb politica de confidentialitate a site-lui divahair.ro) datelor personale ale participantilor la prezentul concurs si sa le stearga din baza de date, dupa ce castigatorii confirma primirea premiului. La randul lor, castigatorii accepta sa ofere, la cererea organizatorului, numarul de telefon si adresa de domiciliu, cu scopul trimiterii premiului, de catre organizator.

Prin participarea la acest concurs, utilizatorii sunt de acord cu termenii si conditiile acestui regulament.

Articolul urmator
Concurs GLO X Summer Well
Concurs GLO X Summer Well
Ce ar trebui să conțină garderoba ta de toamnă în funcție de siluetă?
Incepe quiz
Ce ar trebui să conțină garderoba ta de toamnă în funcție de siluetă?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.