Regulament concurs: „Participă la concurs şi câştigă piese de designer pentru un Crăciun plin de stil!”

Regulament concurs: „Participă la concurs şi câştigă piese de designer pentru un Crăciun plin de stil!”

Redactor Divahair.ro

Perioada campaniei: 8.01.2018-17.01.2018

Organizatorul concursului

Organizatorul concursului „Participă la concurs şi câştigă piese de designer pentru un Crăciun plin de stil!” este S.C. Rădulescu Consulting S.R.L., cu sediul în Bucureşti, strada Str. Elefterie, Nr. 26, Sector 5, Bucureşti, în colaborare cu ouimehnon.com

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica regulamentul, cu condiţia de a înştiinţa participanţii.

Concursul „Participă la concurs şi câştigă piese de designer pentru un Crăciun plin de stil!” este accesibil pe întreg teritoriul României şi se desfăşoară pe site-ul DivaHair.ro.

Dreptul de participare la concursurile organizate pe site-ul Divahair.ro

La acest concurs poate participa orice persoană fizică, rezidentă în România, care posedă o adresă validă de e-mail.

Nu pot participa la concurs organizatorii acestuia, precum şi rudele de gradul I ale acestora.

Nu pot participa la concurs şi nu vor putea primi premii: persoanele juridice, indiferent de natura acestora, persoanele fizice autorizate (PFA) sau cele care nu dovedesc că au domiciliul stabil in România.

Condiții de participare la concursurile organizate pe site-ul DivaHair.ro

Pentru a participa la concursurile organizate pe site-ul Divahair.ro, un utilizator trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

  1. Să urmeze paşii specificaţi în articolul dedicat concursului.
  2. Participanţii sunt singurii responsabili de veridicitatea datelor furnizate, iar câştigătorul va pierde orice drept asupra premiului în cazul furnizării unor informaţii personale false sau incomplete la finalul concursului.
  3. Participanţii trebuie să accepte termenii şi condiţiile concursului.
  4. În cazul în care câştigătorii desemnaţi nu întrunesc toate condiţiile de mai sus, vor fi descalificaţi şi se va face o nouă extragere.

Alegerea câştigătorilor

Câştigătorii vor fi aleşi cu ajutorul unui software, prin tragere la sorţi: Random.org, Good Luck Fairy sau alte softuri asemănătoare. Câștigătorii cu adrese invalide vor fi eliminaţi din concurs.

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice cu domiciliul stabil pe teritoriul României.

Clauze premii oferite:

  1. Câştigătorii vor primi pe adresa de e-mail introdusă în concurs detaliile de care au nevoie pentru a putea beneficia de premiul câştigat (li se vor solicita datele de contact – numele complet, adresa, număr de telefon – necesare pentru a putea intra în posesia premiului, copie de pe CI).
  2. În cazul în care unul dintre câştigători nu raspunde în termen de 14 zile de la anunţarea premiului, va fi selectat un alt câştigător. Orice obligaţie de natură fiscală în legătură cu premiul câştigat este în sarcina exclusivă a câştigătorilor, cu excepţia impozitului ce trebuie reţinut la sursă conform prevederilor legale în vigoare, dacă acesta va fi datorat.

Prelucrarea datelor personale

Organizatorul se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale ale participanţilor la prezentul concurs, în conformitate cu prevederile legii 677 / 2001. Participanţii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisă adresată organizatorului, modificarea, ştergerea sau actualizarea datelor personale în conformitate cu prevederile legii 677 / 2001.

Prin participarea la acest concurs, utilizatorii sunt de acord cu termenii şi condiţiile acestui regulament.

Articolul urmator
Concurs GLO X Summer Well
Concurs GLO X Summer Well
Câte piese din anii '90 mai recunoști?
Incepe quiz
Câte piese din anii '90 mai recunoști?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.