Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Regulament concurs: „Participă la concursul organizat de Joliette și câștigă cele mai trendy premii!”

Andreea Baluteanu

Perioada campaniei: 28.08.2017 - 8.09.2017

Organizatorul concursului

Organizatorul concursului „Participă la concursul organizat de Joliette și câștigă cele mai trendy premii!” este S.C. Radulescu Consulting S.R.L., cu sediul in Bucuresti, strada Str. Elefterie, Nr. 26, Sector 5, Bucuresti, in colaborare cu Joliette.ro.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul, cu conditia de a instiinta participantii.

Concursul „Participă la concursul organizat de Joliette și câștigă cele mai trendy premii!” este accesibil pe intreg teritoriul Romaniei si se desfasoara pe site-ul DivaHair.ro.

Dreptul de participare la concursurile organizate pe site-ul Divahair.ro

La acest concurs poate participa orice persoana fizica, rezidenta in Romania, care poseda o adresa valida de e-mail.

Nu pot participa la concurs organizatorii acestuia, precum si rudele de gradul I ale acestora.

Nu pot participa la concurs si nu vor putea primi premii: persoanele juridice, indiferent de natura acestora, persoanele fizice autorizate (PFA) sau cele care nu dovedesc ca au domiciliul stabil in Romania.

Conditii de participare la concursurile organizate pe site-ul DivaHair.ro

Pentru a participa la concursurile organizate pe site-ul Divahair.ro, un utilizator trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 1. Sa urmeze pasii specificati in articolul dedicat concursului.
 2. Participantii sunt singurii responsabili de veridicitatea datelor furnizate, iar castigatorul va pierde orice drept asupra premiului in cazul furnizarii unor informatii personale false sau incomplete la finalul concursului.
 3. Participantii trebuie sa accepte termenii si conditiile concursului.
 4. In cazul in care castigatorii desemnati nu intrunesc toate conditiile de mai sus, vor fi descalificati si se va face o noua extragere.

Alegerea castigatorilor

Castigatorii vor fi alesi cu ajutorul unui software, prin tragere la sorti: Random.org, Good Luck Fairy sau alte softuri asemanatoare. Castigatorii cu adrese invalide vor fi eliminati din concurs.

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice cu domiciliul stabil pe teritoriul Romaniei.

Clauze premii oferite:

 1. Castigatorii vor primi pe adresa de e-mail introdusa in concurs detaliile de care au nevoie pentru a putea beneficia de premiul castigat (li se vor solicita datele de contact – numele complet, adresa, numar de telefon – necesare pentru a putea intra in posesia premiului, copie dupa CI).
 2.  In cazul in care unul dintre castigatori nu raspunde in termen de 14 zile de la anuntarea premiului, va fi selectat un alt castigator. Orice obligatie de natura fiscala in legatura cu premiul castigat este in sarcina exclusiva a castigatorilor, cu exceptia impozitului ce trebuie retinut la sursa conform prevederilor legale in vigoare, daca acesta va fi datorat.

Prelucrarea datelor personale

Organizatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale ale participantilor la prezentul concurs, in conformitate cu prevederile legii 677 / 2001. Participantii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata organizatorului, modificarea, stergerea sau actualizarea datelor personale in conformitate cu prevederile legii 677 / 2001.

Prin participarea la acest concurs, utilizatorii sunt de acord cu termenii si conditiile acestui regulament.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  LIKE si intra in universul divelor!