Regulament concurs: „Participă la concursul organizat de Sobeauty şi câştigă unul dintre cele 3 produse cosmetice naturale!"

Regulament concurs: „Participă la concursul organizat de Sobeauty şi câştigă unul dintre cele 3 produse cosmetice naturale!"

Ionelia Olteanu

Perioada campaniei: 4-18.10.2017

Organizatorul concursului

Organizatorul concursului „Participă la concursul organizat de Sobeauty şi câştigă unul dintre cele 3 produse cosmetice naturale!" este S.C. Rădulescu Consulting S.R.L., cu sediul în Bucureşti, strada Str. Elefterie, Nr. 26, Sector 5, Bucureşti, în colaborare cu Sobeauty.ro.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica regulamentul, cu condiţia de a înştiinţa participanţii.

Concursul „Participă la concursul organizat de Sobeauty şi câştigă unul dintre cele 3 produse cosmetice naturale!" este accesibil pe întreg teritoriul României şi se desfăşoară pe site-ul DivaHair.ro.

Dreptul de participare la concursurile organizate pe site-ul Divahair.ro

La acest concurs poate participa orice persoană fizică, rezidentă în România, care posedă o adresă validă de e-mail.

Nu pot participa la concurs organizatorii acestuia, precum şi rudele de gradul I ale acestora.

Nu pot participa la concurs şi nu vor putea primi premii: persoanele juridice, indiferent de natura acestora, persoanele fizice autorizate (PFA) sau cele care nu dovedesc că au domiciliul stabil in România.

Condiții de participare la concursurile organizate pe site-ul DivaHair.ro

Pentru a participa la concursurile organizate pe site-ul Divahair.ro, un utilizator trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

  1. Să urmeze paşii specificaţi în articolul dedicat concursului.
  2. Participanţii sunt singurii responsabili de veridicitatea datelor furnizate, iar câştigătorul va pierde orice drept asupra premiului în cazul furnizării unor informaţii personale false sau incomplete la finalul concursului.
  3. Participanţii trebuie să accepte termenii şi condiţiile concursului.
  4. În cazul în care câştigătorii desemnaţi nu întrunesc toate condiţiile de mai sus, vor fi descalificaţi şi se va face o nouă extragere.

Alegerea câştigătorilor

Câştigătorii vor fi aleşi cu ajutorul unui software, prin tragere la sorţi: Random.org, Good Luck Fairy sau alte softuri asemănătoare. Câţtigătorii cu adrese invalide vor fi eliminaţi din concurs.

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice cu domiciliul stabil pe teritoriul României.

Clauze premii oferite:

  1. Câştigătorii vor primi pe adresa de e-mail introdusă în concurs detaliile de care au nevoie pentru a putea beneficia de premiul câştigat (li se vor solicita datele de contact – numele complet, adresa, număr de telefon – necesare pentru a putea intra în posesia premiului, copie de pe CI).
  2. În cazul în care unul dintre câştigători nu raspunde în termen de 14 zile de la anunţarea premiului, va fi selectat un alt câştigător. Orice obligaţie de natură fiscală în legătură cu premiul câştigat este în sarcina exclusivă a câştigătorilor, cu excepţia impozitului ce trebuie reţinut la sursă conform prevederilor legale în vigoare, dacă acesta va fi datorat.

Prelucrarea datelor personale

Organizatorul se obligă să păstreze confidenţialitatea datelor personale ale participanţilor la prezentul concurs, în conformitate cu prevederile legii 677 / 2001. Participanţii au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisă adresată organizatorului, modificarea, ştergerea sau actualizarea datelor personale în conformitate cu prevederile legii 677 / 2001.

Prin participarea la acest concurs, utilizatorii sunt de acord cu termenii şi condiţiile acestui regulament.

Articolul urmator
Concurs GLO X Electric Castle
Concurs GLO X Electric Castle
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta
Incepe quiz
Ce spune personajul preferat din "Friends" despre personalitatea ta

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - regulamente

    1. Concurs GLO X Electric Castle (194 vizite)